Gå til innhold

Magus

Medlemmer
  • Innlegg

    441
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Magus

  1. Det er helt utrolig hvor feil dere tar... Spillet er utrolig bra!

     

    I de fleste spill er du menneske og skal redde jorda fra romvesnene, men her kan du få spille fra den andre siden av konflikten. Du er et romvesen som blir sendt til jorda for å gjøre klar til en invasjon. Du drar rundt i USA med UFO'en din og gjør diverse oppdrag, alt fra å samle DNA fra menneskehjerner til å ødelegge hele landsbyer. Du får flere våpen, samt en del psykiske krefter som gjør at du kan kaste ting rundt (telekinese), lese tanker, hypnotisere og ta menneskelig form for ikke å bli lagt merke til. Du kan gå til fots, eller bruke UFO'en. Nesten alt kan ødelegges med UFO'ens våpen, og spillet foregår på store områder, så det at grafikken ikke er verdens mest detaljerte vil jeg si er tilgivelig. Den er slettes ikke dårlig uansett, den kan sammenlignes med Mercenaries: det ser "rent" ut og har en bra bloom-effekt.

     

    Spillet har også god humor, og det paranoide Amerkia på 1950-tallet er en perfekt setting hvor utviklerne kan boltre seg i parodier og annet gøy. Når man snakker om utviklerne... spillet er laget av Pandemic, de samme som lagde Full Spectrum Warrior, Star Wars Battlefront og Mercenaries. Alle de er bra spill.

     

    Angående grafikken... vent til du spiller spillet med å dømme, for det ser langt bedre ut i virkeligheten enn du kan forestille deg utifra de bildene. ;)

     

    "Døv historie"? Dette er den beste spillideen siden krigen!! :thumbup:

     

    EDIT: Fant noen bedre bilder. Kom her og fortell meg at DETTE er fra 1999 (ihvertfall etter at jeg har fortalt deg at alt kan ødelegges og at områdene er store)! :p

     

    http://image.com.com/gamespot/images/2005/...5_screen016.jpg

     

    http://image.com.com/gamespot/images/2004/...5_screen010.jpg

     

    http://ps2media.ign.com/ps2/image/article/...30091735348.jpg

  2. Jeg har spillt det, og jeg synes det er veldig bra! Spillet har skikkelig stil, og det er rett og slett utrolig gøy å spille! Det største problemet er en framerate som ikke er helt til å stole på. Men hvis du har modda Xbox og har lagt spillet inn på harddisken, kan du gjøre noen små endringer i noen INI-filer så spillet går litt glattere.

     

    Anbefales! :thumbup:

  3. Det programmet de viste på MTV Nordic var elendig. Man fikk et lite glimt av Xbox 360, og så var resten bare musikk. Den amerikanske og ordentlige versjonen er visstnok mye bedre. Får se om jeg kan finne en torrent eller noe så jeg kan få sett den istedet, for den de sendte her i Norge var virkelig dårlig.

    Akkurat samme, ingen forskjell.

    Jeg har en torrent som ikke er enig med deg. Lasta ned den amerikanske i går, og det var et helt annet program. Vilt mye bedre!

  4. Det programmet de viste på MTV Nordic var elendig. Man fikk et lite glimt av Xbox 360, og så var resten bare musikk. Den amerikanske og ordentlige versjonen er visstnok mye bedre. Får se om jeg kan finne en torrent eller noe så jeg kan få sett den istedet, for den de sendte her i Norge var virkelig dårlig.

  5. Er dritt lei av folk som hele tiden skal klage på hvor vanskelig det er å spille FPS på konsoller... hvis du på død og liv er nødt til å spille med mus og tastatur, kjøp deg et adapter og spill i vei!

     

    Og Doom3! Er mange i statene som ikke har råd til en pc som klarer å kjøre Doom3! Derfor er Xbox den eneste utveien, for en Xbox er jo mye billigere enn en Pc som er kraftig nok til å kjøre Doom3.

     

    Det er noe av det dummeste jeg har hørt. Det er bare å senke detaljnivået, så kan du kjøre Doom 3 på en ganske så middelmådig PC helt uten problemer.

×
×
  • Opprett ny...