Jump to content

Magus

Medlemmer
 • Content Count

  441
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. http://gamer.no/art.php?articleId=17186 Ser ikke ut som om PS2 holdt mål til dette spillet.
 2. Jeg så ikke på det, men høres ut som nok et tiltak for å sette dataspill i dårlig lys. Dataspill får skylden for alt, fordi det er så enkelt å skylde på. Istedet for å prøve å finne den virkelige roten til problemer, skylder man på dataspill.
 3. Vi har en av disse hver uke. Kung Fu Chaos er skikkelig bra multiplayer-moro!
 4. Det er helt utrolig hvor feil dere tar... Spillet er utrolig bra! I de fleste spill er du menneske og skal redde jorda fra romvesnene, men her kan du få spille fra den andre siden av konflikten. Du er et romvesen som blir sendt til jorda for å gjøre klar til en invasjon. Du drar rundt i USA med UFO'en din og gjør diverse oppdrag, alt fra å samle DNA fra menneskehjerner til å ødelegge hele landsbyer. Du får flere våpen, samt en del psykiske krefter som gjør at du kan kaste ting rundt (telekinese), lese tanker, hypnotisere og ta menneskelig form for ikke å bli lagt merke til. Du kan gå til fots, eller bruke UFO'en. Nesten alt kan ødelegges med UFO'ens våpen, og spillet foregår på store områder, så det at grafikken ikke er verdens mest detaljerte vil jeg si er tilgivelig. Den er slettes ikke dårlig uansett, den kan sammenlignes med Mercenaries: det ser "rent" ut og har en bra bloom-effekt. Spillet har også god humor, og det paranoide Amerkia på 1950-tallet er en perfekt setting hvor utviklerne kan boltre seg i parodier og annet gøy. Når man snakker om utviklerne... spillet er laget av Pandemic, de samme som lagde Full Spectrum Warrior, Star Wars Battlefront og Mercenaries. Alle de er bra spill. Angående grafikken... vent til du spiller spillet med å dømme, for det ser langt bedre ut i virkeligheten enn du kan forestille deg utifra de bildene. "Døv historie"? Dette er den beste spillideen siden krigen!! EDIT: Fant noen bedre bilder. Kom her og fortell meg at DETTE er fra 1999 (ihvertfall etter at jeg har fortalt deg at alt kan ødelegges og at områdene er store)! http://image.com.com/gamespot/images/2005/...5_screen016.jpg http://image.com.com/gamespot/images/2004/...5_screen010.jpg http://ps2media.ign.com/ps2/image/article/...30091735348.jpg
 5. Ja, det glemte jeg! Definitivt Jade Empire!
 6. Du er klar over at GC er en kraftigere maskin enn PS2?
 7. Problemet er at Xbox bruker et nVidia-grafikkort, og Xbox 360 bruker et ATI-grafikkort. Disse kortene er visstnok veldig forskjellige, og spill som er laget for det ene kan ha vanskeligheter med å kjøre på det andre.
 8. Ninja Gaiden holder deg gående en god stund. Fable holder deg ikke gående fullt så lenge, men er veldig underholdende.
 9. Lillebroren min på 10 har fått mye glede ut av Jak III og Ratchet and Clank 3.
 10. Jeg har spillt det, og jeg synes det er veldig bra! Spillet har skikkelig stil, og det er rett og slett utrolig gøy å spille! Det største problemet er en framerate som ikke er helt til å stole på. Men hvis du har modda Xbox og har lagt spillet inn på harddisken, kan du gjøre noen små endringer i noen INI-filer så spillet går litt glattere. Anbefales!
 11. Du kan spille multiplayer på Xbox Live, og der kan du også dele maps du har laget selv med spillets editor. Tror dette kan bli bra!
 12. Jeg legger meg ikke før jeg har sett specs og/eller bilder for PlayStation 3. Så enkelt er det. Samme her BTW: Nevnarion gratulere med innlegg nr 1234 Spar gratulasjonene til innlegg 1337.
 13. Nei, men det hadde jo vært litt rart om det begynte å snakke til deg.
 14. Personlig synes jeg Ninja Gaiden er det definitivt beste spillet på Xbox, så dette blir dødsbra!!
 15. Akkurat samme, ingen forskjell. Jeg har en torrent som ikke er enig med deg. Lasta ned den amerikanske i går, og det var et helt annet program. Vilt mye bedre!
×
×
 • Create New...