Gå til innhold

Tord90

Medlemmer
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tord90

  1. Hei folkens.

    Drev folding tidligere for noen år siden, men har siden glemt helt av det hele, fram til alle reportasjene om covid og programmet startet.

    Sitter også på veldig brukbar hardware, og føler jeg kunne hjulpet mye til med foldingen. Vurderer også å bygge sammen en egen folding pc av pc deler jeg har liggende. Men som mange andre her sliter jeg også med å få WU, men bare av å se statistikken på dette teamet over hvor mange nye aktive det har blitt sier jo litt. Skjønner godt at dem har problemer med å få fordelt WU til alle maskinene som er koblet opp nå. 

    Som Ave sier, så hadde det kanskje vært kjekt med en sortering av WU til maskinene utifra hvor stor sjanse dem har til å få fullført. Større oppgaver til pc'er som kan takle dem raskere, dette ville jo vært den mest logiske og effektive måte å gjøre ting på. 

  2. Da var det vel på tide å gi bort ett par spill igjen :) Denne gangen har jeg en del kan en si, vurderte å splitte det opp over flere innlegg over tid, men dumper bare alt i innlegget her.  Alt her dreier seg om steam nøkler

     

    2 kopier av : 

    Project CARS 

    Et fantastisk stykke bilspill som heller mot det realistiske, har og veldig god støtte for VR, både oculus rift og Vive for den som er interessert i det.

     

    1 kopi av :

    Dragon's Dogma: Dark Arisen

    Et fantastisk stykke spill sålangt jeg har kommet meg i det vertfall, helt ekstremt tilfredsstillende boss kamper! vær dog obs på at dette kan ta ekstremt mye tid å fullføre.

     

    Ace Combat Assault Horizon Enhanced Edition

    Et veldig godt spill for de som liker litt action fylt flyving uten alt for mye realisme, PC utgaven er noe haltende men fult spillbar :)

     

    Saints Row IV 

    Et utrolig underholdende spill som ikke tar seg selv serriøst overhode. 

     

    Absolute Drift

    Et veldig gøy spill med en fantastisk kjørefølelse, gamepad er anbefalt. 

     

    The Banner Saga  Her ble det gjort en liten byttehandel så dette spillet er gitt bort :) 

    Et helt fantastisk stykke spill med en fantastisk historie utviklet av avhoppere fra bioware. Ett spill jeg kan anbefale alle å spille!

     

    Octodad: Dadliest Catch

    Utrulig morsomt spill å spille enten alene eller med en venn, hele kontrollene er så håpløse at det hele blir hysterisk morsomt! Må spilles med gamepad

     

    Reglene her er de samme som jeg alltid har, ingen nyregistrerte brukere får nøkler, 1 nøkkel per bruker i første omgang, brukere som tidligere har bidratt i tråden vil bli prioritert, dersom du har bidratt si gjerne fra i PM om at du har gjort dette. Send meg en PM med det spillet/spillene du er interessert i så blir du med i trekningen som blir gjort klokken 18:00 i morgen. 

     

    For å oppklare en liten sak her så det ikke blir missforståelser, for å holde seg oppdatert på utfallet av trekningen følg tråden her, PMs blir ikke besvart med mindre du vinner trekningen da det kommer inn en del PMer under en slik trekning. Bare slik ingen føler seg oversett :)

     

    Hei, tar gjerne Project cars om mulig :)

  3. vet at bose sine aktiv støydemping er bedre, jeg syntes den var ganske bra, men at lyden var veldig flatt og lite fylde. akg k495nc som dem ikke selger lengre syntes jeg var bra. men dårlig byggkvalitet, så plasten sprakk etterhvert.

    Min personlige mening er ihvertfall at akg n60 nc ikke er noen gode hodetelefoner, spesielt ikke på støydemping. Jeg har hatt et par i litt over en måned nå. 

     
  4. har du bestilt disse? støydempingen er langtifra like god som på bose, tror du får like godt støydemping av gode passive headsett. hadde først den tidligere modellen av denne, som jeg var meget fornøyd med, men på denne n60 er lyden mindre fyldig og støydempingen mye dårligere. 

    jeg vurderer og selge mitt par, pga at lyden er såpass dårlig.

  5. er ikke sikker på hvordan reimen ligger på din bil, om det er en multireim, som går til både ac pumpen og til dynamo. Hvis det er som i mange tilfeller bare en enkel reim som går til ac pumpe, så er det bare å fjerne den og kjøre videre uten ac, ingen problem. Verre hvis reimen går til foreksempel dynamo. Hvis ac pumpa ryker, så kan den låse seg også rykker reimen, og da stopper dynamoen og ladde strøm. Dette kan ende med at du plutselig står en dag uten strøm på bilen. 

    Det du kan gjøre er å høre med verkstedet om de kan fjerne reimen, også sier du bære at du ikke trenger ac :)

  6. Hei!

    Lillesøsteren min skal kjøpe seg ny pc, hun har i all hovedsak lyst på en macbook air, eller av de billigere macpro. 

    Problemet er at hun også er veldig glad i å spille sims, og jeg er svært usikker på om mac air klarer og drive sims noe bra.

     

    Hun har absolutt ingen krav om at det må være mac, men siden mac holder seg ganske bra i over flere år har hun lyst å kjøpe det. Er det evt. noen andre windows pc i den prisklassen som gir mye for pengene? og som er solid og holder over lengre tid? og samt. til slutt klarer å drive nye sims og andre mindre spill?

     

    Hun skal ikke kjøpe pc idag, men senere i måneden, så demovarer eller spesial tilbud hjelper ikke mye akkurat nå.

     

    Takker på forhånd for svar :D

     

    For øvrig denne mac som hun tenker på. 

    http://www.elkjop.no/product/data/barbar-pc/MACAIRMJVE2HA/macbook-air-13-3-mjve2

  7. Jo, det er sant Jada-jada. 20-30% virker da som noe man vil merke, om ikke med en gang men i senere tid når nye spill kommer ut? 

     

    Skal gå mekanisk ingeniør jeg og, men vil ha en laptop med krutt i når jeg først skal kjøpe. 4K-skjerm er jeg ikke interessert i. Valget står mellom JY og JT modellen, JY da i demo-modell og JT som ny. De klarer jo heller ikke å svare meg på kundeservice hva som følger med på demoen jeg linket til, så det gjør ikke valget noe enklere.

    med tanke på å legge 16 000 kr i en pc, kan du nesten kjøpe deg en bærbar, som er lettere og tynnere til 7000 kr, også en stasjonær pc til 9000. kan love deg du kommer til å irritere deg over størrelsen når du sett i auditoriet eller timene. Den vil også bli veldig tung å ta med deg, og tro meg fysikk, matte og mekanikk bøkern dine veier mer enn nok. Jeg kjenner 2-3 stk som hadde sånn pc når vi started, de endte med å kjøpe ny mindre pc. Som sagt er det ikke spesielt tung 3D oppgaver du blir å gjøre, ikke før 2-3 året, hvorpå en bærbar hadde nok klart oppgaven fortsatt.

     

    Men du må nå gjøre det du tror blir riktig! bare huske å tenke noen år frammover, og ikke bare tenke på witcher 3 :p

  8. Hei, jeg hadde også store problemer med å finne meg pc før studiene. Ser at du skal holde på me Autocad, det første jeg vil nevne da, er en feil en kompis av meg gjorde. og det var å kjøpe en bærbar med 4k skjerm, UHD. Fordi Autocad støtter ikke enda 4K noe som gjør at all skrift blir veldig veldig liten. etter mye søking på nette er det ennå ikke funnet noen løsning på det.

     

    selv bruker jeg http://www.dinside.no/923627/acer-aspire-v7og den fungerte ganske bra til autocad. Men nå går jeg ingeniør mekanisk, du går kanskje bygg og skal bruke pcn til mer Autocad en vi gjorde.

    Jeg ble faktisk overrasket over hvor lite autocad krevde av pcn, trudde det var mer. Men som sagt, vi holdt bære på me autocad i 3-4 måneder. 860 eller 960 gtx holder mer en nok til autocad. Samtidig er det nok stasjonære pcer på skolen du kan bruke, blir det før store prosjekt for bærbar pcn

     

    Har og en stasjonær pc, og den fungerer selvfølgelig veldig mye bedre til Autocad. Har også lest på nette at Autocad fungerer bedre på gaming bærbar med gtx kort.

     

    Lykke til med letingen! Og husk, ikke kjøp med UHD! :p

  9. Hadde Kamasa verktøy i min tid som mekaniker og det hold veldig godt.

    Vil også anbefale TengTools til hobby bruk, solid verktøy, og skulle du få feil med det får du nytt uten noen spørsmål. Disse skapene med sett som dem har er til en veldig grei pris, samt. veldig greit å holde orden på. Så om du skal ha hobbyverktøy og er ute etter et komplett sett så vil jeg anbefale det.

  10. Slik jeg forstår det på sportsluftfilter så får du bedre luftgjennomstrømning. Og at du får mer partikler i motor, noe som forurenser innsug og innsugsventiler til en hvis grad. men har heller aldri hørt om at noen har fått ødelagt motoren pga det. Men oljen som er i filteret har jeg vært borti på flere motorer har ødelagt luftmengdemåleren, hvor luftmengdemåleren har disse små metalltråder som står å måler luftstrømmen. For når det blir mye olje på dem så brenn trådene seg, og luftmengdemåleren blir ødelagt. 

    Men kan ikke huske hvilken system det er på din bil. 

     

    Ser førøvrig veldig bra ut! Hadde vært litt artig om det hadde blitt oppgradert med ny diff, bremser osv. men nå er nå det et veldig stort arbeid :p

  11. Du virke som en kreativ person. Da vil jeg foreslå fotografering! Her får du brukt dine kreative evner, gå i skog og mark å lete etter det perfekte bilde. Samt. kan du redigere bilder etterpå. Det er en utrulig fin følelse og kunne se tilbake på bilder du har tatt, spesielt hvis det er et veldig bra bilde du er fornøyd med.

×
×
  • Opprett ny...