Gå til innhold

ULRIX1

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ULRIX1

  1. Dyr i forhold til hva da? kanskje artikkelforfatteren skulle ønsket seg en MAC i stedet?

    i7-1165G7 Processor er vel en 11th generation prossessor , er ikke dere Journalister eksperter på dette. Ripefri? hvilken PC'er er ripefri, er det ikke bare å putte den opp i en Sleeve hvis du ønsker å ta vare på denne? Hvorfor ønsker du kraftigere lader, (hvis den holder den som leveres med) Er det ikke en bærbar maskin, der vekt betyr noe?. Hvilke tilkoblingmulgheter savner du i forhold til Apple sin MAC book ?

  2. Totalt mangel på elementær kunnskap (på personell) er vel riktig beskrivelser her. Ingen krav til opplæring og sidemanns-kontroll. Folk blir ikke ansatt i staten for å gjør en jobb, men for å vise at de jobber. Litt DDR fakter over dette. ingen kan selvfølgelig lastes eller stilles til ansvar her fordi basiskunnskapene var mangelfulle allerede før de ble ansatt og de hadde ikke rukket å få ut anbudsforespørselen på opplæringen (coaching som det her på fagspråket) av de kunnskapsløse før de satte i gang med arbeidet. er det noen som bryr seg her ? neppe!

     

  3. Er vi overrasket av statens tjenere? nope. Her snakker vi om å lage "jobber" som er viktige , Byråkratiet er så innviklet at det åpner for å jukse (de vet godt at ingen kontrollerer arbeidet) og dermed vise at; "min jobb er viktig i samfunnet" Jeg lurer på hva som skjer når man møter en polititjenestemann eller to som kjemper for at også UP er en viktig funksjon i Norge. Sivile biler på motorveien i 110 soner som provoserer frem fartssyndere. har sett endel av dem også...

     

  4. Jeg har hatt denne telefonen i noen uker og den fungerer stort sett bra. Jeg har to SIM kort svensk og norsk og dette fungerer også bra, kunne tenkt meg en løsning der man får opp navnet man «døper» SIM kort  eks SWE og NOR , i stede kommer «Telia S Nor NOR» og «Telia S» selv om man har «døpt om» og dermed må man hele tiden huske på hvilket som er norsk og hvilket som er svensk når man velge å ringe ut og sende SMS
    (på CAT telefoner får man kun opp det egne nettverksnavnet som for eksempel NOR og SWE før man ringer ut og når man blir oppringt. Jeg kunne ønsket meg Spotify fordi man har BT streaming i telefonen. I min VW har jeg mulighet til å ha to telefoner koblet til samtidig (Nokia 8110 4G og en Android) og dette fungerer ganske bra, litt treghet å bla i navnelisten men det funker.
     
    I min litt eldre BMW har jeg original BMW BT funksjon til telefon som gir helt utmerket lyd og her har jeg en BT-USB-AUX dongel som jeg kan streame musikk via AUX inngang. Dette fungerer fint med både BT telefonlyd til bilen og BT-AUX samtidig tilkoblet , derfor skulle det komme Spotify til denne . BT headsett fa BOSE kobler også fint opp.  SMS er litt tregt, men fint om du bare skal svare OK, men lengere tekster er ikke lett. Alt i alt en helt ok telefon om man har en smart telefon i tillegg.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...