Jump to content

ULRIX1

Medlemmer
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 :)
  1. Jeg betalte selv kr 165.000,- + MVA i 2013 for å få bredbånd/fiber på mitt kontor (en mannsbedrift) i Oslo og jeg kunne se Operabygget ut av vinduet ...men når markedet er delt mellom konkurrenter med myndighetens velsignelser er det vel greit..
  2. Dyr i forhold til hva da? kanskje artikkelforfatteren skulle ønsket seg en MAC i stedet? i7-1165G7 Processor er vel en 11th generation prossessor , er ikke dere Journalister eksperter på dette. Ripefri? hvilken PC'er er ripefri, er det ikke bare å putte den opp i en Sleeve hvis du ønsker å ta vare på denne? Hvorfor ønsker du kraftigere lader, (hvis den holder den som leveres med) Er det ikke en bærbar maskin, der vekt betyr noe?. Hvilke tilkoblingmulgheter savner du i forhold til Apple sin MAC book ?
  3. Totalt mangel på elementær kunnskap (på personell) er vel riktig beskrivelser her. Ingen krav til opplæring og sidemanns-kontroll. Folk blir ikke ansatt i staten for å gjør en jobb, men for å vise at de jobber. Litt DDR fakter over dette. ingen kan selvfølgelig lastes eller stilles til ansvar her fordi basiskunnskapene var mangelfulle allerede før de ble ansatt og de hadde ikke rukket å få ut anbudsforespørselen på opplæringen (coaching som det her på fagspråket) av de kunnskapsløse før de satte i gang med arbeidet. er det noen som bryr seg her ? neppe!
  4. Er vi overrasket av statens tjenere? nope. Her snakker vi om å lage "jobber" som er viktige , Byråkratiet er så innviklet at det åpner for å jukse (de vet godt at ingen kontrollerer arbeidet) og dermed vise at; "min jobb er viktig i samfunnet" Jeg lurer på hva som skjer når man møter en polititjenestemann eller to som kjemper for at også UP er en viktig funksjon i Norge. Sivile biler på motorveien i 110 soner som provoserer frem fartssyndere. har sett endel av dem også...
×
×
  • Create New...