Gå til innhold

Kronni02

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kronni02

  1. Jeg laget en image backup på en ekstern harddisk. Når jeg så satt inn ssd harddisken, startet pen og plugget inn harddisken jeg hadde laget backupen på så skjedde det ingenting. Fikk bare beskjed om å sette inn en cd eller en usb med recovery/backup på. Må jeg inn på Biosen for å gjøre noe får pcen kan boote backupen fra den eksterne harddisken?

     

    Jeg har en del andre ting på harddisken. Diverse bilder og filer. Kan det har noen betydning?

  2. Har du kjøpt SSDen i et KIT så følger det med software til å klone disken på en CD.

     

    Hvis ikke finnes det noen gratis verktøy som f.eks http://www.macrium.com/reflectfree.aspx

     

    Når det gjelder feste av disken så må den ikke skrus fast, men den bør være klemt fast slik at den ikke kan bevege nevneverdig på seg når pcen beveger på deg - det kan du fikse enkelt ved å bruke noen dobbeltsidige festeputer eller lignende

     

    Takk for svar.

     

    Hvis jeg kloner operativsystemet og legger dette inn på den nye SSD harddisken vil jeg ha et operativsystem på begge harddiskene. Som sagt i innlegget tidligere er planen å ha begge diskene i pcen samtidig. Vil det fungere greit?

  3. Hei,

    Jeg har kjøpt en Acer V3 med en HDD på 500 G. Denne pcen har i tillegg en ledig plass for en ekstra harddisk. Har kjøpt en SSD på 240 (Crucial M500) som jeg tenkte å sette inn i den ledige plassen og dermed ha 2 harddisker i pcen. Jeg fikk pcen med et ferdig installert windows 8.1 og har ingen CD/DVD med dette på. Jeg lurer på hvordan jeg enklest kan overføre operativsystemet fra HDD til SSD harddisken?

    I og med at jeg nettopp har kjøpt pcen har jeg heller ikke installert noen programmer. Det er kun det opprinnelige installerte operativsystemet som ligger på harddisken.

     

    Den opprinnelige harddisken er skrudd fast til et feste som igjen er skudd fast til pcen. Det fulgte ikke med et slikt feste når jeg kjøpte pcen og har dermed ikke dette til SSD harddisken. Er det dumt å sette inn SSD harddisken uten dette feste? Det er fullt mulig å sette inn harddisken uten det, men den vil ikke være skrudd fast i pcen på samme måte som den andre harddisken.

     

    På forhånd takk for svar!

     

    mvh

    Kjetil

  4. Hei!

     

    Jeg skal kjøpe ny laptop. Vil bli brukt til generelt kontorarbeid, internett og spilling. Vil ha et greit skjermkort, ssd minne, minst 8gb ram, core i5/i7 og skjerm fra 14-17".

     

    Jeg har sett på denne: http://cdon.no/elektronikk/acer/acer-v3-772g-intel-core-i5-4200m-8gb-1000gb-gtx760m-2gb-17-3-fhd-p26750130.

     

    Den har ikke ssd, men tenkte å kjøpe et utenom for så å sette inn selv. Tenker da 128 eller 256 ssd. Vil det gå greit på denne pcen og er det enkelt å gjøre?

     

    Tenkte å bruke maks 8 000. Er det evt. andre bedre pcer til denne bruken jeg bør se på?

     

    Innspill mottas med takk!

×
×
  • Opprett ny...