Jump to content

Voodoo666

Medlemmer
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. Jeg har brukt Autosleep i lang tid på både series 2, og nå series 4. Det fungerer helt utmerket, og sammen med Heartwatch er det enda bedre. Har ikke noe behov for en egen Apple søvnapp.
 2. T-We appen funker helt fint På min Xiaomi Mi A1 mobil.
 3. Det er absolutt noe som heter "Unbrako" ,det er faktisk helt korrekt skrivemåte. Fra wikipedia.no: Den amerikanske betegnelsen Allen wrench var opprinnelig et varemerke for Allen Manufacturing Company i Hartford, Connecticut 1943. Merkenavnet Unbrako uttales på engelsk un-break-o og ble valgt på grunn av lydlikheten med unbreakable.[2] Årsaken til den vanlige feilskrivningen av unbrako i Europa kan være at mange produsenter, deriblant IKEA, skriver umbrakonøkkel i sine monteringsanvisninger. En annen årsak kan være den språklige, nemlig at det er lettere å uttale to bilabiale konsonanter (mb) etter hverandre enn en alveolar og en bilabial plosiv. Denne trenden ser vi i flere romanske språk; f.eks. blir prefikset in- til im- foran bilabiale konsonanter, som i ordet impossible.
 4. Se mitt tidligere svar i denne tråden fra 02.05.18: Som de fleste andre robotstøvsugere har den problemer på tepper med sorte felter. Jeg har dette, og har løst det med å 3D printe covere over de 4 cliff-sensorene. Instruksjon er her: www.thingiverse.com/thing:2729022
 5. https://www.banggood.com/Virtual-Wall-for-XiaoMi-Smart-Robot-Vacuum-Cleaner-p-1102113.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN Har kjøpt denne, original Xiaomi. Den fungerer perfekt, så ikke den faller ned trappa. Jeg har montert deksler over alle 4 sensorer, så nå går den også på svart og hvitt teppe :-)
 6. Jeg mener å ha lest at den klarer 2 cm, øket fra 1,5 cm på forrige modell. Og ja, den klarer dette i praksis. Som de fleste andre robotstøvsugere har den problemer på tepper med sorte felter. Jeg har dette, og har løst det med å 3D printe covere over de 4 cliff-sensorene. Instruksjon er her: www.thingiverse.com/thing:2729022 Hvis man da har en trapp, må man bruke magnetbånd for å stoppe den fra å falle ned. Er meget fornøyd med støvsugeren :-)
 7. Oppdatert: De sendte den med DHL express på dag 2 etter bestilling. Overraskelsen var stor, postet i Hong Kong, levert på dør i Fredrikstad dagen etter :-) 5 Års norsk reklamasjonsrett gjelder + ingen ekstra moms eller toll, prisen var den endelige (4990+189 i frakt). Meget fornøyd, anbefaler denne nettbutikken (cleanroom.no). De svarte også raskt på henvendelse via mail.
 8. Har bestilt denne fra cleanroom.no: https://cleanroom.no/collections/home/products/xiaomi-roborock Noen erfaringer fra denne nettbutikken?
×
×
 • Create New...