Gå til innhold

Tomandjak

Medlemmer
  • Innlegg

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tomandjak

  1.  

    Vi er på et nivå hvor det er vanskelig å innovere. Blir vel bare detaljforskjeller på ulike mobiler fremover inntil noen finner opp kruttet på nytt

     

    Spørs hvor nødvendig det er å innovere så mye mer på mobil fronten. Selv er jeg mer gira på innovasjon innenfor batteri enn skjerm, kamera og så videre.

     

    Det er ikke mye jeg ikke kan gjøre på en mobil til 5000 enn det jeg kan med en til 10 000 for tiden, om det i det hele tatt er noe. Litt bedre bildekvalitet på bilder som i de fleste tilfeller blir komprimert ved opplasting.

     

    Synes faktisk det skjer mer spennende hos de mer rimelige mobilene enn toppmodellene.

    Jeg har ikke sett en telefon til 5 tusen, som har desktop mode.

    Når de kommer med innebygd skjermkort, så blir PCen totalt overflødig. Så det er en ting. En annen er note serien, som har en penn med spennede funksjoner. Og også der finnes det desktop mode. Men disse mobilene kostet over 5000. Selvfølgelig kan du bruke en Chromecast, og streame innholdet over til en skjerm med en billigere mobil. Men du får ikke desktop mode av den grunn. Ikke får de billigere mobilene like ofte silkerhetsoppdateringer heller.

    Og til syvende og sist.. kamera på toppmodellene er pr idag overlegne de telefonene til 5000. Det samme med skjermen. Så kanskje ikke du ville hatt mangler med en mobil til 5000, men det ville jeg, da desktop mode blir flittig brukt til alt fra mail som skal skrives, spill som kan spilles, dokumenter som skal redigeres eller skrives og ikke minst, nettleseren. Det generelle behovet for en enkel PC i hjemmet til slike oppgaver, er blitt totalt fraværende, da mobilen bare må kobles til telefonens USB C, og så er det hele oppe å går. Finner du en mobil som kan dette til under 5000 ny, og gi meg norske menyer, så si ifra.

  2.  

    Siden iPhone 11 ikke engang har HD-skjerm men har en retro 800-oppløsning, så må vel denne sammenlignes med Androidtelefoner under 2000kr og ikke flaggskip.

     

    Bare hvis du velger å hate alt Apple. Hvis du ikke har på anti-Apple briller, så er skjermoppløsningen mer enn god nok.

    Eller du har et veldig dårlig syn.. 800 oppløsning til den prisen er ikke godt nok. Samt du har ikke testet telefonen engang, og kan allikevel påstå at man ikke kan se forskjell.. jeg hatet ikke Apple, men foretrekker Android, hvor jeg bestemmer over telefonen, og ikke motsatt..

    • Liker 3
  3.  

    Det er fullstendig frivillig om man bor i et gitt land eller ei. Hvis man synes skatt er så horribelt så står man fritt til å finne et annet sted.

    Uansett, hvordan ser du for deg at blålysetatene og helsevesenet finansieres uten skatt?

     

    Det er ikke frivillig hvor man blir født, og oppdratt.

     

    Selv om du flytter ut av Norge må man i mange tilfeller fortsatt betale skatt til Norge i opptil 3 år, så vidt jeg har forstått.

     

    Man trenger ikke nødvendigvis blålysetater. Evt. kan man bruke private leiesoldater istedenfor en autoritær stats leiesoldater. Privat helsetjeneste. Privat brannvesen. Finnes det et behov for en tjeneste, så vil folk betale for det, gjerne frivillig.

    Problemet her blir jo da at de som starter opp private selskaper, er de samme som allerede har mest kapital til å gjennomføre dette. Dermed vil de rike fortsatt bli rikere, og de fattige, fattigere.. det er rundt 1% av befolkningen som eier 95% av alle penger som idag er i omløp. Så jada.. jeg betaler heller til Norge som stat, en Rockefeller og Rotchild..

  4.  

    Endelig har Apple tatt igjen forspranget til konkurrenter som koster drøyt det halve. Det er bare å gratulere.

     

    Der var trollet fremme! Gratulerer med å dra ned nivået på kvaliteten på kommentarene i denne diskusjonen

    Men han har jo ett godt poeng.. 17000 for en iPhone? Spiller den FLAC filer eller er det aac som gjelder enda igjennom iTunes? Man er låst til ett økosystem som ikke står i samsvar med prisen..

    • Liker 4
  5. Kan vi stenge usa ute ifra resten av verden og samtidig? Jævla tulleland med idioter bak spakene. ( Gjelder forsåvidt russland og kina og )

     

    Wow.. og Norge er en naturperle med ærlige politikere? Kjøss meg bak.. her til lands gjøres det karriere av å være politiker. Ingen skolegang trengs engang. Og du ser nåværende politikere niholder på jobbene og vervene sine, for å selv unngå å havne på nav, som de vet har blitt til en katastrofe.. for ikke snakke om alle løgnene vi blir servert.. frp- mindre bomringer (sannheten- frp er de som ofte legger frem forslag om nye bomringer) dessuten er demokratiet borte, dette så vi ved sist valg. Så har vi Sov Jensen selv, den største løgneren, manipulatoren, og dronningen på å kun svare på innøvde svar, som er svada. Og Erna som selger Norge bit for bit. Var det norsk skog eller vannkraft anlegg hun solgte unna sist til utenlandske interesserte. Så har vi Kongsberg gruppen som sikkert har tatt fler liv, enn millitæret i de tre overnevnte landene du nevner til sammen. Det er vi som tjener penger på kuler og raketter, og ingen forbanna politiker vil gjøre noe med den saken, ei heller prate om det. For det er lobbyvirksomheten til Kongsberg gruppen for sterk. Og alliansen til USA for dårlig..

    Men dette glemte du visst der du sitter og tjener tusen ganger så mye som den gjennomsnittlig jordboer. I en boble du tror er perfekt. Skal si du sitter fint fast i garnet, når du klarer å prestere å si noe så lite gjennomtenkt.

    Tenkt på å reise litt og lære om verden, istedet for å sitte på den forbanna PCen og komme med meningsløse kommentarer..

    Noen nordmenn skulle vært sku##. Faen for ett naivt folkeslag.

  6.  

    Det er et hælvete, tro meg! Og jeg er ganske god teknisk når det gjelder både å skru opp elektronikk, men også software, og jeg synes dette var skikkelig styrete.

    Fungerte til slutt, fikk hjelp av et par YouTube guider.

    Jeg hadde ikke gjort det igjen  :rofl:

     

    Er det ikke bare å dra av lokket på første generasjons PS4-en for å få adgang til HDD-en?

    Tror han snakket om xbox

  7. Jøss!!!!! Så O er en sirkel og ikke en stor o? Firkant er firkant? Trekanten?

     

    Jeg skal fortelle hemligheten:

    Trekanten er en gammel rune. Du skjønte iallefall nesten o'en, men det er ett sykkelhjul faktisk. "Firkanten" er enda en feiltolkning, og er egentlig ett hus sett ovenfra, og x er selvfølgelig symbolet for multiplikasjon.. folk ass, skjønner de ikke ren logikk lengre..

  8. Ikke så farlig akkurat last ned Google play service og Google play store fra apk mirror, da får man også alle oppdateringer fra goole.

    Huawei mate 30 Pro blir det uansett.

     

    Nå gjelder ikke dette for Europa da..Trump tror bare han styrer USA. Dette er TRUMP sin avgjørelse når det kommer til handel mellom USA og Kina. Han styrer ikke EU, hvis du skulle tro det. Så her gjelder det egne handelsregler. Trump kan selvsagt starte sanksjoner mot land som fortsatt vil handle med Kina, men da er 3. verdenskrig igang for godt. Var vel slik 2 verdenskrig startet også, hvis man leser noe annet enn skolebøkene. Var det ikke derfor Hitler ville utslette jødene? Tyskland, som var i depresjon etter første verdenskrig ble holdt utenfor kjøpsmarkedet til jødene, noe de styrte, og Tyskland slet. Det finnes langt mektigere mennesket enn Trump på denne jorden, og de har valgt og holde massene uvitende, og da selv presidenten. Så da sitter vi igjen med en nikkedokke for verdens rikeste familier. R ikke tatt han kan fremstå som en idiot, selvom han er en idiot..

  9. Men brukere har som regel ved oppsett av telefonen, til vane å trykke godkjenn på det meste av informasjon som brukeren blir introdusert for. Bare for å komme seg raskt igjennom for å få brukt telefonen..

    Så enkelte kan takke seg selv. Man gir ikke en kalkulator tilgang til mikrofonen f.eks. Men nordmenn er naive, rike og generelt uvitende når det kommer til hvor langt teknologien har kommet. Skremmende å se at Google hub var en av storselgerne sist jul.

    • Liker 1
  10. Trodde USA hadde flyttet sin iPhone produksjon til USA.. Ganske sikkert på at det var noe av det første Trump gjorde. Altså å flytte produksjonen av amerikanske varer til USA. Kan være svada, men ganske sikkert på dette var på nyhetene til og med. Så ja, amerikanske mobiler med amerikanske operativsystem..

    Black bokser plassert rundt i Oslonsom samler inn imei info mm. Siden det var så sikre rundt saken, så må du ha vært pst eller en alliert. S f. Eks USA som ville hatt nok innflytelse til å få norske myndigheter til å hør tett. Norge er et attraktivt land å stjele info fra dessverre. Det har også USA skjønt..

  11. Spørsmålet kunne like gjerne vært, er det trykt å kjøpe amerikanske mobiler? Apple er tatt for å høre på folks samtaler med Siri. Android det samme. Så er det amerikanerne eller kineserne vi må passe på?

    Husk Android er laget av verdens største reklameselskap, som gjør alt for å samle info om deg. Amerikanerne er de eneste som er tatt for spionasje, og anklagene mot Huawei kommer fra USA. Bruk din logiske sans nå, og tenk etter hvor trusselen egentlig ligger. Faren her er at telemastene i Norge er fra Huawei. Telenor skulle selv stått for 5g basestasjonene, for å ha kontroll. Ellers er resten ren skremselspropaganda fra USA for å selge mer selv.

    Bruker selv p30pro, som et en kjempe telefon, og jeg er ikke redd for at Kina m/Huawei skal samle inn info, men heller at Andeoid til Google, samler inn, og selger info om meg.

    Men det er bare til å si bææh som resten av flokken.. Så vil telefonen anbefale en saueflokk neste gang man søker på noe..

    Herregud for et reality show med dårlige skuespillere. Trump " you Will be fired"

    Det blir nok bare 4 år med han, nå som amerikanerne selv begynner å innse hva de har valgt som president. En usikker klovn.

    • Liker 1
  12.  

    wow, that escalated quickly

    Oi, dæven... Finn fram kontanter (DNB har jo tømt kontoen) og kjøp inn hermetikk, vann og annet. Takk til Tomandjak, for informasjon og teorier ingen andre har tilgang til.

     

    PS: Det er kjølig her i tilfluktsommet, så husk varme klær. Det er bare svak 2G mobildekning også, hutre...

    Ikke har tilgang til? Les makten bak makten, viste til den i mitt innlegg. Det hele startet 1984 med Gro Harlem Brundtland som innførte ordet globalisering. Les også sov, mitt lille Norge og Norge, ett hjerne og maktkontrollert samfunn. PS, bruk kildehenvisningene.

    Beklager at din verden ikke er som du tror

    Ikke min skyld at du er ulest og uvitende..

  13. At folk ikke nå skjønner at DNB er en værste banken i landet er overraskende. Jeg hadde selv DNB, og ble irritert over alle gebyrer. Når de så bruker dine penger på å investere i en egen dnb parfyme som står å oser i banken, så fikk jeg nok. Til de der ute som fortsatt bruker DNB, bytt heller til din lokale sparebank, eller lignende. DNB ER DYRT I BRUK, DE ER GRISKE, OG SOM NENVT OVENFOR, DE VIL HA ET SAMFUNN MED BARE KORTBRUK. NORGE HAR EN KILO GULL IGJEN SOM ETT SYMBOL PÅ VÅRES RIKDOM. RESTEN HAR BLITT SOLGT TIL D SOM ALLEREDE HAR MEST. TENK NÅR STRØMMEN GÅR FOR GODT, DA FORSVINNER PENGENE VÅRES OGSÅ FOR GODT. OG DET OVER NATTA, SLIK JEG HAR FORSTÅTT DET ER DETTE PLANLAGT OG FORTSETTELSEN PÅ 2. VERDENSKRIG. DEN 3. ER I FULL GANG, MEN DENNE GANGEN KRIGER DE ØKONOMISK. LANDET ER TILTENKT RUSSLAND OVER TID (MAKTEN BAK MAKTEN)

    Vær så snill å tenk over hvem som faktisk forvalter pengene dine hvis du har de på konto hos DNB. Du kan spare mye på å bytte bank,det er lett, samtidig som du viser at du tar avstand fra ett statlig DIKTATUR. Du har sikkert følelsen av å være "fri" men når 74 kr av 100 kr av det man bruker går rett tilbake til staten, så er man fanget i ett system som er så nøye planlagt at det hele vare blir kvalmt. DNB er den værste syndebukken som finnes. Vær så snill å våkn opp folkens.

    • Liker 1
  14. I dagens 4G-nett er det i hovedsak amerikanske Cisco som er utstyrsleverandør.

     

    Og Cisco et jo ikke kjent for spionasje for amerika. Ergo overvåker de meste parten av Europas datatrafikk, samtidig som de grenseløst beskylder Kina for spionasje.

     

    Nei, få oljepengene ut av statene så fprt som mulig, før milliarder forsvinner over natta.(igjen er USA som er den plagsomme storebroren)

    Dette er forresten planlagt i lang tid.

    Fondet "forsvinner" mens Russland tar over landet Norge.

    Info fra en tidligere norsk general.

    Så uansett, lille Norge er solgt. Og det fra ett høyre parti med Frp på hele 3% oppslutning.

    Det er tydelig at demokratiet et borte, da ingen nordmann ville selge unna naturressursene sine..

    Igjen fikk div Jensen og søstra villa si. Hvor godt betalt e får av lobbuister tør jeg ikke tenke på engang. Det hele er en skam, og lett å dokumentere. Det blir ikke mye igjen til neste generasjon da egoismen et for stor.

    Se på de som gjør karriere av å være politiker. Ta Giske, Jensen, Solberg, Hareide, Hagen, Brundtland, alle disse har lagt seg påvirke av lobbyisteri den grad at de burde tenke seg fra politikken..

    Dessverre blir de rike, rikere, og de fattigste, fattigere.

    Og våres regjering er med på dette. Frp må ut av regjering. Som sagt dette er ikke et demokrati lenger, men diktatur med politiet som lovhåndterende makt. Hjelper ikke da at regjeringen er lov givende.

    Den siste kommunist stat har det blitt sagt i mange år.

    Jeg begynner snart å tro det, hvis ikke neste valg og parti er demokratisk bygd opp.

    Dagens regjering er en nikkedokke uten ryggrad, hjerne eller evne til å stå på egne bein.

    Håper det kommer et nytt grønt parti med mer realistiske mål.

    EnN så lenge, stem MDG.

    Alle de andre er kjøpt og betalt. Og tviholder på jobben sin for å få full gull pensjon.

    Det skulle vært en grense på maks 8 år i Stortinget /regjering da det er for mange med egne interesser. Se bare Støre med over 50 millioner å bok, tror du han et med i arbeiddrpartiet for å fremme arbeidsklassen, eller et det fordi det er det han har størst muliget til å påvirke sine egne interesser, da partiet faktisk har velgere.

    Han tilhører høyre men sitterpå benken hos det andre laget. Korrupt og falskt hele greiene

×
×
  • Opprett ny...