Jump to content

Tomandjak

Medlemmer
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 :)
 1. Her tror her jeg du er i en gråsone hvor enkelte produsenter ville møtt i retten for å støtte oppunder dette..
 2. Spørs hvor nødvendig det er å innovere så mye mer på mobil fronten. Selv er jeg mer gira på innovasjon innenfor batteri enn skjerm, kamera og så videre. Det er ikke mye jeg ikke kan gjøre på en mobil til 5000 enn det jeg kan med en til 10 000 for tiden, om det i det hele tatt er noe. Litt bedre bildekvalitet på bilder som i de fleste tilfeller blir komprimert ved opplasting. Synes faktisk det skjer mer spennende hos de mer rimelige mobilene enn toppmodellene. Jeg har ikke sett en telefon til 5 tusen, som har desktop mode. Når de kommer med innebygd skjermkort, så blir PCen totalt overflødig. Så det er en ting. En annen er note serien, som har en penn med spennede funksjoner. Og også der finnes det desktop mode. Men disse mobilene kostet over 5000. Selvfølgelig kan du bruke en Chromecast, og streame innholdet over til en skjerm med en billigere mobil. Men du får ikke desktop mode av den grunn. Ikke får de billigere mobilene like ofte silkerhetsoppdateringer heller. Og til syvende og sist.. kamera på toppmodellene er pr idag overlegne de telefonene til 5000. Det samme med skjermen. Så kanskje ikke du ville hatt mangler med en mobil til 5000, men det ville jeg, da desktop mode blir flittig brukt til alt fra mail som skal skrives, spill som kan spilles, dokumenter som skal redigeres eller skrives og ikke minst, nettleseren. Det generelle behovet for en enkel PC i hjemmet til slike oppgaver, er blitt totalt fraværende, da mobilen bare må kobles til telefonens USB C, og så er det hele oppe å går. Finner du en mobil som kan dette til under 5000 ny, og gi meg norske menyer, så si ifra.
 3. Fordi man regner med at denne dumskapen skal gå over snart... Android er åpent, og kineserne har 45.000 potensielle apper. Samt de har fått en milliard dollar til å komme seg "rundt" denne floken. De kan bli overlegne til syvende og sist..
 4. Bare hvis du velger å hate alt Apple. Hvis du ikke har på anti-Apple briller, så er skjermoppløsningen mer enn god nok. Eller du har et veldig dårlig syn.. 800 oppløsning til den prisen er ikke godt nok. Samt du har ikke testet telefonen engang, og kan allikevel påstå at man ikke kan se forskjell.. jeg hatet ikke Apple, men foretrekker Android, hvor jeg bestemmer over telefonen, og ikke motsatt..
 5. Det er ikke frivillig hvor man blir født, og oppdratt. Selv om du flytter ut av Norge må man i mange tilfeller fortsatt betale skatt til Norge i opptil 3 år, så vidt jeg har forstått. Man trenger ikke nødvendigvis blålysetater. Evt. kan man bruke private leiesoldater istedenfor en autoritær stats leiesoldater. Privat helsetjeneste. Privat brannvesen. Finnes det et behov for en tjeneste, så vil folk betale for det, gjerne frivillig. Problemet her blir jo da at de som starter opp private selskaper, er de samme som allerede har mest kapital til å gjennomføre dette. Dermed vil de rike fortsatt bli rikere, og de fattige, fattigere.. det er rundt 1% av befolkningen som eier 95% av alle penger som idag er i omløp. Så jada.. jeg betaler heller til Norge som stat, en Rockefeller og Rotchild..
 6. Der var trollet fremme! Gratulerer med å dra ned nivået på kvaliteten på kommentarene i denne diskusjonen Men han har jo ett godt poeng.. 17000 for en iPhone? Spiller den FLAC filer eller er det aac som gjelder enda igjennom iTunes? Man er låst til ett økosystem som ikke står i samsvar med prisen..
 7. Wow.. og Norge er en naturperle med ærlige politikere? Kjøss meg bak.. her til lands gjøres det karriere av å være politiker. Ingen skolegang trengs engang. Og du ser nåværende politikere niholder på jobbene og vervene sine, for å selv unngå å havne på nav, som de vet har blitt til en katastrofe.. for ikke snakke om alle løgnene vi blir servert.. frp- mindre bomringer (sannheten- frp er de som ofte legger frem forslag om nye bomringer) dessuten er demokratiet borte, dette så vi ved sist valg. Så har vi Sov Jensen selv, den største løgneren, manipulatoren, og dronningen på å kun svare på innøvde svar, som er svada. Og Erna som selger Norge bit for bit. Var det norsk skog eller vannkraft anlegg hun solgte unna sist til utenlandske interesserte. Så har vi Kongsberg gruppen som sikkert har tatt fler liv, enn millitæret i de tre overnevnte landene du nevner til sammen. Det er vi som tjener penger på kuler og raketter, og ingen forbanna politiker vil gjøre noe med den saken, ei heller prate om det. For det er lobbyvirksomheten til Kongsberg gruppen for sterk. Og alliansen til USA for dårlig.. Men dette glemte du visst der du sitter og tjener tusen ganger så mye som den gjennomsnittlig jordboer. I en boble du tror er perfekt. Skal si du sitter fint fast i garnet, når du klarer å prestere å si noe så lite gjennomtenkt. Tenkt på å reise litt og lære om verden, istedet for å sitte på den forbanna PCen og komme med meningsløse kommentarer.. Noen nordmenn skulle vært sku##. Faen for ett naivt folkeslag.
 8. Er det ikke bare å dra av lokket på første generasjons PS4-en for å få adgang til HDD-en? Tror han snakket om xbox
 9. Jeg skal fortelle hemligheten: Trekanten er en gammel rune. Du skjønte iallefall nesten o'en, men det er ett sykkelhjul faktisk. "Firkanten" er enda en feiltolkning, og er egentlig ett hus sett ovenfra, og x er selvfølgelig symbolet for multiplikasjon.. folk ass, skjønner de ikke ren logikk lengre..
 10. 21.000 .. herregud, tror Asia at oljefondet er noe den norske befolkning har vært sitt bankkort til?
 11. Nå gjelder ikke dette for Europa da..Trump tror bare han styrer USA. Dette er TRUMP sin avgjørelse når det kommer til handel mellom USA og Kina. Han styrer ikke EU, hvis du skulle tro det. Så her gjelder det egne handelsregler. Trump kan selvsagt starte sanksjoner mot land som fortsatt vil handle med Kina, men da er 3. verdenskrig igang for godt. Var vel slik 2 verdenskrig startet også, hvis man leser noe annet enn skolebøkene. Var det ikke derfor Hitler ville utslette jødene? Tyskland, som var i depresjon etter første verdenskrig ble holdt utenfor kjøpsmarkedet til jødene, noe de styrte, og Tyskland slet. Det finnes langt mektigere mennesket enn Trump på denne jorden, og de har valgt og holde massene uvitende, og da selv presidenten. Så da sitter vi igjen med en nikkedokke for verdens rikeste familier. R ikke tatt han kan fremstå som en idiot, selvom han er en idiot..
 12. Som fortsatt er underlagt kinesiske myndigheters krav om innsyn mtp etterretning.. men ellers, sikkert ett godt alternativ til googles hub.
×
×
 • Create New...