Jump to content

langaA

Medlemmer
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Gå rett på den grønne laseren og skyt den før du gjør noe annet!
 2. Ja er i crimson wastes, sandørkenen, og kommer meg da ikke tilbake. Får bare gønne på
 3. Er det mulig å dra tilbake til den verdenen? Jeg gikk til porten men ingenting skjedde. Det er en sånn "seng" i crimson wastes men den har jeg allerede brukt en gang..
 4. Jeg sliter litt. Er i crimson wastes og tror jeg er veldig nære boss på toppen av fjellet. Problemet er at jeg har rød health bar og finner ikke liv noen plass! Har mange eter men finner ikke noen plass å bruke de. Er jeg fortapt? 😮
 5. Veldig bra spill men dæven. Hadde et langt run i går, var klar til å ta Phrike. MEN så åpnet jeg en slik stor dør for å hente våpen i en kiste, skyter på et lys for å åpne seg. Idet jeg går inn lukker porten seg!! Ble innestengt, kom meg ikke ut. Så frustrerende, må være en bug.
 6. Men hvordan får man åpnet de "trærne" som har oransje energi? 😮 Innom der ligger det bestandig noe digg..
 7. Kjøpte PS sin charging dock hos Elkjøp i går. Samme hva jeg gjør, så vil ikke kontrollerne lade. Noen andre med dette problemet? Virker som den er helt død. Funker å lade med USB. Når det er sagt, fyfanken jeg koste meg med Returnal som første spill i går. Vibreringene og adaptive triggers og hele følelsen med å spille med de kontrollerne var fantastisk.
 8. Estimert utlevering i butikk Trondheim tirsdag i neste uke i følge obs kundeservice, hun hadde fått kollinummer.
 9. Sendt til butikk (2-7 dager) hos meg. Hadde vært helt gull med PS5 i morgen men blir vel ikke før neste uke sikkert
 10. Det ble fort uaktuelt å støtte scalpere. Varsel er satt på så får man håpe man er heldig en vakker dag 😁 Skal bli meg en sann glede å bli kvitt flymaskin av en PS4 og testet den nye OLED Tv'en på sklikkelig vis..
 11. Ble for avansert det ja. 7500,- var ikke prisen btw, det kjøres altså budrunder på finn noe som er uaktuelt. Fornøyd hvis jeg får PS5 til BF6 release..
 12. Hei Har en Komplett winter gamer fra 2015. Etter flere år med heller liten oversikt på hva som er på markedet spør jeg dere. Jeg vil ha nytt HK, CPU og Minne. Beholde kabinett, skjermkort og PSU. Tanken er at jeg vil kjøre Microsoft Flight Simulator 2020 så bra som mulig. (Ja, 1070 kortet blir byttet ut ved en senere anledning) Hva går man for? Budsjett 6-10K? Tenker selv i9 9900 men noen sa at det var overkill for spill osv.. Hva gir meg mest for pengene? Komponenter eksisterende PC: ASUS GeForce GTX1070, HyperX Fury DDR3 1600MHz 16GB, Intel Core i7-4790 Prosessor Quad Core 3.6GHz , ASUS B85M-G, S-1150 hovedkort. 500GB ssd
 13. Jeg har akkurat samme PC som deg og satt inn et 1070 kort for litt siden. FPS i de fleste spill ble markant bedre. Sliter med å kjøre MSFS2020 fint men så er jo dette et veldig krevende spill også. Skal etterhvert erstatte HK, CPU og Minne med nytt og beholde 1070 kortet samt kabinett og PSU..
×
×
 • Create New...