Gå til innhold

Krgb

Medlemmer
  • Innlegg

    81
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Krgb

  1. Funnet feilen. Det var bryteren/håndtaket i bakluka, som antatt.
  2. Låskassen virker. Det se ut som det er en sporadisk feil i «knappen» som trigger el-motoren som åpner låsen. Evt om det er el motoren selv som krangler. får undersøke litt
  3. Ingen is. Bilen står i varm garasje.. det er låsen / elmotoren som styrer låsen som ser ut til å krangle..
  4. 2008 Passat stv med elektronisk åpning av bakluke (ikke fjernstyrt). når jeg trykker på åpne-knappen på bakluka skjer ingen verdens ting. Dvs er jeg heldig åpner den helt tilfeldig, men virker som det enten er dårlig kontakt en eller annen plass. Døren lukker og låser ok, og låser seg riktig opp når den først virker. hva kan være galt? Skifte baklukehåndtaket? Finnes det noen form for nødåpning på disse? og forresten. For å få av innertrekket. Er det bare å skru ut de 4 skruene og dra av??
  5. 2008 vw Passat 1,9 tdi. To-soners klima anlegg. oppdaget at varmeapparatet kun gir varm luft på den ene siden (høyre). På venstre side kommer det bare kald luft, uansett hvor høyt jeg stiller temperatur. normal temp (90) på motoren, har vært litt lite kjølevæske på ekspansjonstanken (etterfylt), og det høres ut som spjeldventilene går.. noen tips til feilsøking? Har denne bilen to varmeregistre?
×
×
  • Opprett ny...