Gå til innhold

LightningDark

Medlemmer
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av LightningDark

  1.  

    Tesla gjorde definitivt skamme på analytikerne som hadde gjettet at deres nye trekkvogn ville få en rekkevidde på 320-480 miles da de lanserte i morgentimene i dag.

     

    Den skal nemlig klare rundt 800 kilometer på en lading, selv med maksimal last og på motorveien.

    Så analytikerne bommet med 3.2mil og da er de gjort til skamme? Ganske bra tippet spør du meg

    Bommet med 32+ mil, ikke 3.2 :p

    • Liker 8
  2. Da har jeg endret setupet bitte litt på den så nå er den sånn her:

    ASUS DVD Writer, DRW-24F1ST
    Komplett 200R Midi Tower Sort.
    Cooler Master B600 VER.2, 600W PSU
    Intel Core i7-4790
    MSI B85M-E45, Socket-1150
    HyperX Fury DDR3 1866MHz 16GB Red        - Endret fra 8gb til 16gb
    MSI GeForce GTX 970 Gaming 4GB               - Endret fra 970 til 970 gaming
    Seagate® Desktop SSHD 1TB
    MS COA Win 8.1 Nordic

     

    + tastaturet blir nok razer blackwidow chroma og en benq skjerm som koster 1490 på komplett ^^

    vet ikke om 970 gaming gjør no særlig forskjell heller?

     

  3. For å få betydelig mer ytelse er det ikke hovedkortet du trenger bekymre deg for. Om du har seriøse planer om å overklokke topprosessoren på 1150-socket skal du gå for hovedkort med Z97-brikkesett. Men om det er en Vanilla 4790 uten k trenger du ikke ofre det en tanke. GTX970 er jo beste ytelse pr krone i seriøs gaming så du trenger ikke bekymre deg der heller. Skal det bli bedre er to stk 970 neste skritt.

     

    For litt mer responsiv opplevelse i daglig windowsbruk bør du absolutt putte inn en 250GB SSD som systemdisk i tillegg til 1TB snurredisk. La nå merke til at det står SSHD om Seagatedisken og da er du vel innenfor 70-90% av SSD ytelse i daglig bruk.

     

    Konklusjonen er da at du kjøper pakken som du har skissert hvis du ikke vil svi av flere tusen ekstra for "litt mer" ytelse.

    Takk for svar! :) burde jeg også oppgradere til https://www.komplett.no/hyperx-fury-ddr3-1600mhz-16gb-black/812880?CKS=PCW eller https://www.komplett.no/hyperx-fury-ddr3-1866mhz-16gb-red/812886?CKS=PCW? (hvis det gjør en del forskjell, ellers bruker jeg ikke penger på det :p )

  4. Hei, lurte på om denne greier spill som world of warcraft, diablo 3, the witcher 3 osv? (på bra graphics)

     

    Vil egentlig ikke bruke mer penger på pcen enn det jeg har gjort nå (som er 10350kr). ser komplett har noen hovedkort til rundt 400kr mer, burde jeg bytte til det eller er den som er der allerede bra nok?

    bestilte pcen ista, men så ble jeg plutselig litt usikker og avbestilte den igjen :p

    ASUS DVD Writer, DRW-24F1ST
    Komplett 200R Midi Tower Sort.
    Cooler Master B600 VER.2, 600W PSU
    Intel Core i7-4790
    MSI B85M-E45, Socket-1150
    HyperX Fury DDR3 1600MHz 8GB Black
    MSI GeForce GTX 970 4GB
    Seagate® Desktop SSHD 1TB
    MS COA Win 8.1 Nordic

     

     

    (og ja vet jeg lagde en lignende post for noen dager siden, men endret setupen litt siden sist)

  5. Hei, har tenkt på å kjøpe meg en ny pc fra komplett, og tenkte litt på denne https://www.komplett.no/komplett-summer-gamer/10983 men lurer på om den f.eks greier å spille WoW på ultra settings ellno (og andre spill osv)

     

    Vet ikke så veldig mye sånt om pc, så tenkte at det er greit å spørre om det her :)

     

    -----------------------

    til skjerm & tastatur velger jeg nok dette:

    https://www.komplett.no/benq-24-led-gl2450hm/635503#!tab:info
    https://www.komplett.no/roccat-isku-illuminated-gaming-keyboard/645620#!tab:info

     

    edit:

    https://www.komplett.no/razer-blackwidow-chroma/823840- razer blackwidow chroma istedenfor roccat

  6. Hei, lurte på om Alpine swe-815 er gode subwoofers? en i familien har en ny en han kan selge billig til meg, men vet ikke om de funker bra.

     

    vurderer også å bytte ut høyttalerne siden jeg ikke er helt fornøyd med dem. men trenger noen ideer til hva jeg burde bytte til (vet ikke hvilken størrselse jeg trenger på dem heller for at de skal passe)

     

    også radioen skurrer veldig ofte og jeg vet ikke hva som er problemet, så trenger jeg bare å bytte antenne ellno for å få det bedre? :)

  7. Hei, lurte på om Alpine swe-815 er gode subwoofers? en i familien har en ny en han kan selge billig til meg, men vet ikke om de funker bra.

     

    vurderer også å bytte ut høyttalerne siden jeg ikke er helt fornøyd med dem. men trenger noen ideer til hva jeg burde bytte til (vet ikke hvilken størrselse jeg trenger på dem heller for at de skal passe)

     

    også radioen skurrer veldig ofte og jeg vet ikke hva som er problemet, så trenger jeg bare å bytte antenne ellno for å få det bedre? :)

  8. Jeg har kjøpt en mazda 6 2004 (stv) for ca 2 uker siden, men varmesete på venstre siden fungerer ikke.. vet noen hvordan jeg kan fikse det?

     

    og tåkelysa foran fungerer heller ikke.. (men vet ikke om man må sette i lys der selv eller ikke)

  9. Du burde se på volvo S60. moren min har hatt det i flere år nå uten noen problemer. de er veldige gode å kjøre osv :) + syns også de ser bedre ut enn S80 (s80 virker som er for litt eldre folk) :p til 130000kr får du en s60 som ikke har noen problemer i det hele tatt med mye utstyr :)

  10. Ellers kan et tips være å se på Golf Stasjonsvogn eller Avensis i samme årgang.

     

    sett på avensis til under 50k (2003 ell nyere pga karoserri) (men vet ikke om det er godt kjøp pga prisen på dem)

    også sett på en 2002 octavia, men selgeren/firmaet svarer ikke på mail eller mob på den.

  11. Du bør ikke gå serlig lavere i pris om du skal ha en kjørbar bil til daglig drift. Det er alltid mye kluss med gamle biler.

     

    Hvis du skal ha mye for pengene av bruktbil så får du en OK Ford Mondeo 2.0 TDI 2003 for 50k, som er langt mer kjørbare enn en Octavia, og har bedre kvalitet.

    Men skal du ha riktig god kjørebil så er det ingen tvil om at det er BMW 3-serie som gjelder. Men ikke finn på å tenke på 316 en gang, skal du ha en dugende så må du se på 320, og da får du en kjempegod kjørebil. Du bør få prøvekjørt en som sammenligningsgrunnlag, ta den ut på landeveien og kjør et par mil. Finn eit veistykke som er litt svingete og kupert, så kjenner du hva bilen er god for. Men du må aldri kjøpe en bil som har vært herpet av ungdom, har hull i servicehefte eller har hatt mange eiere. Du bør også undersøke om bilen har vært bruktimportert, og isåfall bør du være ekstremt forsiktig. Husk alltid å spørre etter hvilken understellsbehandling bilen har fått.

     

     

    Det blir ikke bmw hvertfall. (for dyr forsikring på dem)

    liker ikke de eldre mondeoene heller akkurat (liker ikke utseendet på dem)

  12. Du bør si noe mer om bruken din. Er det daglig bruk til jobb? Helgeturer med flere? Mye langkjøring? Er du ute etter en "lekebil", jobbil eller familiebil? Hvilket budsjett har du?

    det blir jo å kjøre til og fra skolen hver dag (ca 2 mil hver vei). og kommer nok også til å være 1-3 andre i den også en del ganger tror jeg.

    blir nok ikke lang kjøring så mye, men det lengste jeg kjører er nok til hytta som er i sverige eller campingen, (ca 2 timer til begge)

     

    blir nok noe til under 50000kr. moren min syns mer enn det blir for dyrt til en "førstebil"

     

    tenker jo også på pris på forsikring så da blir det jo ikke bmw osv.

  13. Jeg har en 2001 Skoda Octavia (høyst lik den du har) og den har et gedigent bagasjerom. Baksetet er trangt. Dette kommer av hjulavstanden, siden den står på en Golf Mk.4 og at bagasjerommet har vært mer pri.

     

    Men det går greit å ha personer baki altså, har hatt det ofte på lengre turer.

    ok :) pga tenkte er 1.90 selv og da er det greit med litt plass til personer bak meg også, men da er det nok kanskje det da

×
×
  • Opprett ny...