Gå til innhold

12345abc

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 12345abc

  1. han tok bare tak under knærne og la meg i bakken, tror ikke han vridde beina, blacka helt ut og våknet av at de prøvd hjelpe meg opp og en skarp smerte i kneet som varte helt til neste dag som blir idag,

  2. hei, har smerter i kneet etter at en tok tak bak begge knærne og la meg ned i bakken, kan ikke gå på beinet nesten før det bestemmer seg for og halvveis svikte når jeg går, smertene er moderate men er verst hvis jeg har hatt beinet i ro en stund og skal bevege på meg, for og gå, har ikke smerter når jeg tar ibux og paraset men en nummen/stikkende følelse under kneet, det har også hovna opp til og være dobbelt så stort som det andre og det har vært hoven i nesten to dager etter at det skjedde....noen som vet om det er bare en sene eller muskel som er strekt eller i verste fall en sene som har ryket?

  3. 22% vodka eller jorbærlikør funker utmerket. Du må lage geleen med halv mengde kokende vann, og la den kjøle seg ned til rundt 50 grader før du rører inn lik mengde vodka. Har du i vodkaen før, risikerer du at spriten fordamper. Har du den i seinere risikerer du at det har begynt å stivne og du får dårlig konsistens. Kjenn på bollen og når den er sånn at du kan holde på den lenge uten å brenne deg, da er det på tide å røre inn vodkaen. La den stå over natten for å bli ordentlig stiv, og server med vaniljesaus hvis du ikke vil kjenne spritsmaken.

    takk for tipset ^^

×
×
  • Opprett ny...