Gå til innhold

Raymond_B_

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Raymond_B_

  1. Det er sant, men er de i såpass små utgaver at man kan ha de i lomma? Hadde håpet å slippe å ha mer som må lades også. 

    Prøvde galaxy buds live, men de er jo helt ubrukelige både til musikk og samtaler.. Men ellers gode å bruke og har bra batteritid. Sliter med å finne noe jeg liker, klarer ikke de du dytter inn i øregangen. 

  2. Når jeg endelig finner favoritt-øreproppene så forsvinner hodetelefonutgangen fra telefonene.. Jeg har prøvd med overgang til usb-C, men det fungerte veldig dårlig. Mye skurring og lyden gikk over til telefonen under telefonsamtale. Fungerer det generelt dårlig, eller bør jeg prøve å finne en annen overgang? 

  3. Hei, jeg sliter med en ekstern harddisk jeg har lagret mange bilder på, og lurer på om noen kan hjelpe. Den har ikke fungert skikkelig på en stund og jeg får ikke tilgang til den på PCen. Her om dagen fikk jeg plutselig åpnet den og begynte å kopiere over til Google photos, men nå vil den ikke igjen. 

    Den ligger ikke under D ? men jeg finner den under diskbehandling som ukjent og ikke initialisert. Mister jeg bildene hvis jeg initialiserer den? Eller hva bør jeg gjøre for å få tak i bildene? Jeg mistenker at det er noe feil med harddisken siden den plutselig ikke lot seg åpne, og vurderer å sende den inn til noen som kan redde innholdet. Har ikke klart å sikkerhetskopiere alle bildene pga dette, så jeg er redd for å miste de. 

  4. Noen som har problemer med Spotify på Samsung (s10e)? Jeg opplever at lyden blir borte i perioder både i bilen/Bluetooth og med kablede ørepropper når jeg låser skjermen. Musikken spiller tilsynelatende videre, men hopper så tilbake når lyden kommer igjen. Har prøvd å tillate at Spotify jobber i bakgrunnen, noe som hjalp litt, men jeg har fortsatt problemet. Det begynte etter forrige oppdatering.

  5. Hei, det kommer vel an på hva du skal, og om du skal leie bil. Jeg var der i 2017 og bodde i Costa Smeralda. Et koselig hotell som heter Li Graniti, med kort vei til flere strender med bil. Har du ikke bil er det nok greiere å bo i Olbia.

    Sardinia veldig fint, skulle gjerne vært mer rundt og sett mer av øya. Var midt på sommeren da vi var der, så det ble mest bading. Perfekt ved og i sjøen ?

  6.  

    Har egentlig byggekvaliteten blitt bedre? Bedre kamera, ja, og flere og bedre funksjoner. Men hvor lenge holder en mobiltelefon?

    Min erfaring er at jeg bytter telefon altfor ofte til å kjøpe toppmodellene. P.g.a. dårlig batteri, treghet eller at telefonen ikke fungerer slik den skal.

    Jeg ønsker meg bedre byggekvalitet, bedre batteri og mer stabile telefoner som holder seg like bra etter et par år. Da kan jeg gi 7-8000 for en toppmodell. Mer synes jeg ingen telefoner er verdt.

     

    Byggekvaliteten er jo veldig bra i de aller fleste. Men husk også at nå er det mye større skjerm og en mer sårbar skjerm enn før i tiden. Du kan fortsatt kjøpe smarttelefoner som er laget for byggeplasser og lignende. De tåler mye, men må da være av et annet materiale og være tykkere.

     

    Kanskje du bytter mobil ofte fordi du ikke kjøper toppmodellene? Min OnePlus 5T blir nok å holde i flere år om jeg ønsker. Den kostet 5000 kr i november. Topp-speccet og bedre enn flere av toppmodellene (Bedre batteritid enn S9 feks). Min Nexus 6P brukte jeg i to år før den måtte byttes og selv den hadde sine problemer men fungerte fortsatt bra.

    Kan være det, men jeg er ikke så sikker på at toppmodellene er bedre kvalitetsmessig? Nå har jeg Sony Xperia XZs, og den var bra de første månedene. Nå et år etter er batteriet merkbart dårligere og det er utrolig mye tull med den hele tiden. Men den er ihvertfall like hel fortsatt.

    Mulig at jeg sliter mer på de siden jeg alltid har telefonen på meg og bruker den mye. Men jeg synes vi må kunne forvente at en telefon til mange tusen bør være like god etter et par år. Men det er jo ikke lønnsomt for produsentene?

  7. Har egentlig byggekvaliteten blitt bedre? Bedre kamera, ja, og flere og bedre funksjoner. Men hvor lenge holder en mobiltelefon?

    Min erfaring er at jeg bytter telefon altfor ofte til å kjøpe toppmodellene. P.g.a. dårlig batteri, treghet eller at telefonen ikke fungerer slik den skal.

    Jeg ønsker meg bedre byggekvalitet, bedre batteri og mer stabile telefoner som holder seg like bra etter et par år. Da kan jeg gi 7-8000 for en toppmodell. Mer synes jeg ingen telefoner er verdt.

    • Liker 1
  8. Superdry har supre kvalitetsklær, jeg har bestilt derfra og varene kom raskt på døren fraktfritt og tollfritt. Klærne er litt små/trange i størrelsen, så ikke bestill for smått.

    Du kan nok risikere å måtte betale toll på kjøp over 350 kr.

  9. Jeg har masse bilder lagret på hardisk, men sliter nå med å overføre nye bilder fra telefonen. Har i mange år brukt Picasa og Windows Phone, noe som har fungert perfekt. Men siden Picasa ikke blir oppdatert lenger byttet jeg til Photoshop. Og siden Windows Phone forsvant har jeg nå en Sony telefon.

    Problemet er at jeg sliter med å finne en god løsning på overføring av bilder. Jeg laster opp bildene til OneDrive.

    Problemet er at uansett hvordan jeg gjør det så synes jeg det er knotete å få de nyeste bildene over på harddisken. Enten må jeg velge ett og ett bilde, eller så må jeg overføre alt om og om igjen.. Og da får jeg dobbelt opp. Picasa kjente igjen og stoppet kopier, men det finner jeg ikke ut hvordan jeg skal gjøre i Photoshop?

    Noen tips til hvordan jeg kan gjøre dette på en enkel måte? Hvordan løser dere det?

    • Liker 1
  10. Hei,

    Jeg har en del gamle videoopptak som jeg skulle overført til PC/harddisk. Noe har jeg på bånd som kan spilles av på videokameraet, men det fungerer ikke sammen med PCen. Koblet sammen med firewire, men videokameraet slår seg bare av og PCen reagerer ikke.

    Jeg har også lagret noe på en DVD-opptaker med harddisk. Denne kan vel ikke uten videre kobles til PC? Eller kan det gå med scart-USB, hvis det finnes?

    Har noen erfaring med hva som fungerer?

    Jeg har et panasonic GS-NV120 videokamera og en Surface Pro 4 PC.

  11. Jeg har SONY KD49X8505 og er veldig fornøyd med den:) Bruker den med parabol, den innebygde tuneren, og Netflix trådløst. Alt fungerer veldig bra og bildet er supert. Sony har generelt veldig gode TVer, kjøpte en billigmodell til datteren min i høst og den har også veldig bra bilde. Og jeg hadde Sony tidligere, og hadde ikke byttet den om ikke det hadde vært for at tordenvær ødela den.

    Det eneste minuset er at skjermen er litt blankere enn min forrige TV, så litt gjenskinn er det. Men jeg tror likevel det er mindre enn i mange andre skjermer. Samsungen du nevner kjenner jeg dessverre ikke noe særlig til.

    • Liker 1
  12. Nå har jeg endelig fått byttet ut min Sony Z1 som jeg etterhvert var veeldig misfornøyd med og skaffet meg en Lumia 930:) Tilbake til Nokia igjen, hadde 920 helt til jeg mistet den i komprimatoren på jobben.

    Så langt synes jeg telefonen er super på de fleste områder, det eneste jeg er litt skuffet over er batteriet. Ihvertfall hittil synes jeg den lader ut ganske fort, holder ikke hele dagen med litt bruk. Men jeg ser at noen opplever at det faktisk blir litt bedre etterhvert, så vi får se.

    Savner veldig lite fra Z1, bare noen detaljer. Og jeg skulle ønske Glance-funksjonen var der. Eller en form for blinkende lys som på Z1. Ellers fungerer alt bedre, den er raskere og alt går "smoothere" enn på Sonyen. Og først og fremst.. den fungerer! Hele tiden! Yay Lumia:-)

    Faktisk har batteriet blitt bedre, den 5. dagen skjedde det noe med batteriet. Det ble plutselig 3-4 ganger bedre! Jeg byttet noen innstillinger og gikk ned til 3G, men dette har jeg satt på igjen så det hadde ikke noe med det å gjøre. Merkelig, virker som om batteriet måtte kjøres inn først.

    Telefonen er super, kan absolutt anbefales!!

  13. Nå har jeg endelig fått byttet ut min Sony Z1 som jeg etterhvert var veeldig misfornøyd med og skaffet meg en Lumia 930:) Tilbake til Nokia igjen, hadde 920 helt til jeg mistet den i komprimatoren på jobben.

    Så langt synes jeg telefonen er super på de fleste områder, det eneste jeg er litt skuffet over er batteriet. Ihvertfall hittil synes jeg den lader ut ganske fort, holder ikke hele dagen med litt bruk. Men jeg ser at noen opplever at det faktisk blir litt bedre etterhvert, så vi får se.

    Savner veldig lite fra Z1, bare noen detaljer. Og jeg skulle ønske Glance-funksjonen var der. Eller en form for blinkende lys som på Z1. Ellers fungerer alt bedre, den er raskere og alt går "smoothere" enn på Sonyen. Og først og fremst.. den fungerer! Hele tiden! Yay Lumia:-)

    • Liker 1
  14. Har hatt min Z1 ca 6 mnd nå, og jeg har aldri opplevd maken til bugs på en telefon:( Er dette vanlig på Sony telefoner? Jeg har alltid hatt Nokia, og de har jeg aldri hatt problemer med, bare måttet bytte p.g.a. utslitt batteri eller at jeg har ødelagt den. Jeg elsker Sony og kjøper ikke annet innen elektronikk, men telefoner er kanskje ikke deres sterke side?

     

    Noen eksempler på problemer jeg har hatt/ har:

    Kan ikke ringe p.g.a. "funksjonen ikke tilgjengelig, prøv senere" (lol jo da, det er en telefon, tror jeg..)

    Kameraet fryser, lagrer ikke bildet

    Skjermen reagerer ikke når jeg tar på den

    Bildet "rister", får ikke brukt telefonen siden skjermen ser ut til å ha fått nervøse rykninger

    Kan ikke skrive melding, får en flekk på tastaturet som gjør at den skriver andre ting enn jeg taster inn

    Åpner apper av seg selv

    Skjermen henger seg opp, ødelegger for meg på Ruzzle :nei:

    Telefonen blir varm

    Dårlig dekning, står på laveste signalet selv om det burde være full dekning

    GPSen finner ikke ut hvor jeg er, evt. er treg og følger ikke med hvor jeg beveger meg

     

    Jeg slår telefonen av og på et par ganger om dagen, noe som hjelper der og da.

     

    Jeg har vært i kontakt med Sony noen ganger og fått råd, bl.a. har jeg reparert softwaren. Fikk ikke sikkerhetskopiert innholdet skikkelig, da den stoppet opp underveis fire ganger da jeg prøvde. Uansett så hjalp det bitte litt, men problemene er der fortsatt.

    Burde levert telefonen tilbake, men har en mistanke om at det bare vil ta masse tid og at en evt. reparasjon ikke vil gjøre telefonen bra.

    Er det noen som har hatt telefonen lenger enn et par måneder og fortsatt er fornøyd?

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...