Jump to content

Økonom2015

Medlemmer
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

46 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Ja flere ganger uten hell. Når jeg kobler til nettverket ser alt ok ut, står som tilkoblet som det skal gjøre, men nettet er ikke der.
 2. Hei! Har ett snedig problem med jobbpcen, den vil ikke koble seg til hjemmenettverket.. Det står som tilkoblet, men nettet fungerer ikke, vært slik i flere dager, og kom helt ut av det blå over natten (ingen oppdateteringer eller andre endringer). Alt annet på nettverket fungerer fint (privat pc, telefon, tv etc), og jobbpcen kobler seg fint opp mot andre nettverk (både på jobb og nett delt fra telefonen). IT-support på jobb har forsøkt å finne årsaken uten hell, reinstallert drivere, release/renew ipconfig, hard reset av pcen, alt uten hjelp. Jeg leier leilighet, men har fått huseier til å resette ruter, uten virkning (alt virker fint hos dem, er kun min jobbpc som er påvirket). Noen som har vært borti noe liggnende og har noen tips? Kjipt med hjemmekontor når man må dele 4G via telefonen.. Oppsumert; Alt annet enn jobbpcen fungerer på nettet (trådløst), pcen klarer å koble opp mot andre nettverk uten problemer.
 3. Noen kjappe kommentarer/presiseringer: Kodebrikken er IKKE BankID. BankID er derimot passordet man bruker. (Kodebrikke kan brukes uten BankID) I svindelsaker ved bruk av BankID MÅ man altså ha kjennskap til det personlige passordet til offeret, og som ved alle andre passord, skal det ikke deles med noen, uavhening om det er barn/ektefelle/gode hjelpere. Alternativet til signering med BankID er signering pr papir, hvor i de fleste tilfeller vil være mye letter å forfalske (så lenge det ikke er underskrevet i bankens lokaler)
 4. Selv foretrekker jeg nok Sbanken sin. Men DNB sin nye går forbi så fort de får inn alt av låneinfo og slikt (kommer snart).
 5. Husk også at banken ikke tar hensyn til mer enn en 100% inntekt. Så selv om man i praksis jobber f.eks 200% (2 fulltidsjobber) så taes det kun hensyn til en ordinær stilling.
 6. Det er bare å kjøre på. Taes pr definisjon ikke pant i den (knyttes ikke opp som sikkerhet), men taes hensyn til mtp egenkapitalskravet. Så lar BSU stå som den gjør og man kan fortsette å spare.
×
×
 • Create New...