Jump to content

Sandrex

Medlemmer
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Har ikke orket å investere i et far cry spill siden nr 3, men det er kun fordi jeg personlig mente at både 4 og primal ble for likt, men er ikke sikkert jeg har rett. Nr 5 derimot får meg likevel til å tro at jeg hadde rett, men at de faktisk har gjort såpass mye mer ut av det til at jeg vurderer å kjøpe det på et senere tidspunkt, men igjen, mulig jeg tar feil Til slutt må jeg bare få si at jeg er overrasket over all den politiske debatten som har skyldt over gamingverden de siste årene. Har folk blitt veldig hårsåre de siste årene? Det ironiske er at jeg innbiller meg at de samme politisk korrekte personene sitter og dreper andre "mennesker" på skjermen hver eneste dag.
 2. Joda, Spiderman er for barn og er barnevennlig, ingenting vondt med det, men det er derfor vi andre har fått Deadpool som tar det til det neste steget.
 3. Synd å høre at alle de sosiale delene/aktivitetene i forskjellige samhold innenfor diverse spill forsvinner sånn som det står beskrevet her. Aner ikke hvorfor dette er tilfellet, men kan gjette meg til som et par andre her at det kan ha litt å gjøre med hva slags hastigheter på internett man kan få hjemme hos seg selv pr i dag, hvor stort streamingstjenester som twitch osv har blitt og til slutt at miljøet rett og slett har forandret seg med de nye generasjonene. Tilbake på begynnelsen av 2000 tallet, blomstret jo TG som aldri før og vi var en stor gjeng fra alle kanter av Norge som møttes der mange år på rad, samtidig som vi administrerte et par av norges største Counter Strike Communities på den tiden. Møtte hverandre, alle våre faste brukere fra forumene osv. I tillegg benyttet vi oss av muligheten til å laste ned filmer og seier fra andre brukere med datidenes raskeste linjer. Helt konge på den tiden, men ikke i dag. For å endre denne trenden må man vel først og fremst se på hva slags behov og ønsker disse ungdommene har i dag. Hva er det man kan tilby som de ikke får oppleve eller har mulighet til hjemme på gutterommet? Det var jo akkurat derfor vi dro opp på den tiden.
 4. Ok, FC Fjærestad, fint om dere kan komme med et tidspunkt som passer for dere, så fort dere ser denne meldingen.
 5. FC Fjærestad, prøver å nå dere begge på Steam, men med null respons.
×
×
 • Create New...