Gå til innhold

jon tvedt

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

618 profilvisninger

jon tvedt sine prestasjoner

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det er jeg klar over, men spørsmålet mitt blir da heller hvor langt jeg kommer om jeg går til sak mot denne passasjeren. Uavhengig av ansvarsforsikringen. Må vel være grunnlag for erstatning her.
  2. Det er min bil som har skyld i ulykken, og da går det på bilen sin forsikring, og siden det er jeg som eier bilen, går det på meg. Forsikringsselskapet er klar over at det ikke er jeg som har skyld, men det er ikke sa mye annet de kan gjøre enn å be meg og passasjeren ordne opp. (Såvidt jeg vet)
  3. Ja, har gode bilder. Skademelding fra begge parter bekrefter også dette. Takk for hjelpen.
  4. Jeg regner med motparten som fikk bulken kan bekrefte at det var min passasjer som har skyld i ulykken, og ikke meg.
  5. Har ikke advokatforsikring, men betaler gjerne for advokat selv hvis det er en sak jeg kan vinne. Har sagt til passasjeren at jeg kan ordne skaden på min egen bil selv, så når jeg har vært så snill og får bare dritt tilbake vil jeg bare gi det passasjeren fortjener, selvom det kanskje ikke er økonomisk gunstig.
  6. Lett forklart. Vi sto på en parkeringsplass med min bil, så gikk jeg inn i butikken. I mellomtiden hadde passasjeren min åpnet døren og bulket en annen bil. Dette går selvfølgelig på min forsikring, men passasjeren nekter å samarbeide med meg. Har absolutt ikke lyst til å bruke forsikring, så jeg ender opp med å måtte betale for hele skaden selv. Har til og med foreslått at vi skal dele på skaden. Men passasjeren nekter å betale en krone. Er dette noe jeg kan gå til sak mot?
×
×
  • Opprett ny...