Gå til innhold

HaviWath

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av HaviWath

  1. Ok, så noe enda rarere har skjedd og sliter fortsatt med og lokalisere hva som er problemet.

    Så jeg koblet til 1tb SSDen igjen også funket pcen med alle 3 ssdene innstallert, jeg kjørte en lang test på Magician og ingen problemer kom frem.

    Og frem til idag så har det ikke vært mange problemer, men idag etter en windows update så lagger biosen, kommer inn i windows og alt er bare uresponsivt og programmer jeg åpner osv krasjer, så jeg restarter pcen og den loader bare i bios, så jeg skrur pcen av igjen og tar ut den ene Sata kabelen på den ene SSDen ( En annen denne gangen for å se om den og fikser det) og igjen så funker Windows igjen som normalt.

    Hva er det som kan være galt ? er det hovedkortet som begynner å bli ødelagt?

    Så altså hver gang jeg får problemer i windows og oppstart så tar jeg og kobler ut den ene Sata kabelen fra en av SSDene også starter jeg pcen uten den SSDen og den funker normalt igjen, samme hvilken jeg SSD jeg tar.

  2. Hei, har hatt problemer men windows siste par dager, der den henger seg opp på oppstart og avslutting av pcen. Noen ganger så starter ikke pcen i det hele tatt og er stuck i bios loading.  Jeg testet med å ta ut ssdene for å se om det funket og når jeg tok ut den 1tb ssden jeg kjøpte for 3måneder siden så funker pcen igjen.

    Men det som er rart er at SSDen som er defekt ikke er den jeg har installert Win10 på, så hvorfor klarer ikke dataen og starte pga den defekte SSDen eller er det ett annet underliggende problem ?

  3. Jeg ville gått for overclocking av cpu ( burde være lett med den du har å få opp til rundt 4.5ghz eller mer), jeg tror du skal klare det med den kjøleren du har, bare check temps osv før og etter OC.

     

    Utenom det så ville jeg sett for ett brukt gtx 780 / 970 kort, eller evt kjøpt ett nytt 1060 eller vente på at 2050 eller 2050ti kommer ut.

  4. Du skriver litt for lite til å finne et som passer alle andre komponentene du har som minnebrikker, antall og type utganger du trenger osv. men det er ikke vanskelig å finne HK som passer til CPU'en. Hva slags formfaktor er det snakk om?

     

    ATX kort funker, mindre størrelser har ikke så mye å si så lenge den har plass til 4 ram brikker, og har mulighet for litt overclocking.

     

    Det kan jo også være CPU som er defekt?

     

    Har du prøvd å resette BIOS?

     

    PCen starter ikke i det hele tatt, så tviler på at det er CPUen som er gåen.

     

    Bios går heller ikke å resette pga pcen ikke starter.

     

     

    Du linket til LGA 1151 Hovedkort som ikke passer til LGA 1155 Socket.

  5. hei, jeg har hatt Sennheiser G4ME Zero I litt under 3 år nå, og de putene som er på headsettet er veldig slitt nå så trenger nye. Er dette noe som går under garantien ? eller må jeg kjøpe nye selv ?

     

    Finner heller ikke noen plasser der de selger de i Norge og på Sennheiser sin egen hjemmeside så har de heller ingen på lager.

  6. Den 5 Januar starter CES 2017 (Consumer Electronics Show) i Las Vegas, da er det ventet at både Intel og AMD vill annonsere de nye prosessorene sine. AMD vil også forhåpentligvis vise mer av de nye skjermkortene sine, kanskje annonsere de?

     

    Når de nye prosessorene/hovedkortene kommer for salg, er ikke klart, men antagelig i slutten av januar, begynnelsen av februar?

     

    Når AMD vil slippe skjermkortene sine for salg, er mer uklart, men antagelig ikke så lenge til, januar /februar muligens.

     

    Så får du selv bestemmer om du orker å vente. :)

     

    Ja, frister mer å vente å sikre seg litt mer for framtiden evt at i7 6700k går på tilbud eller noe

  7. Hei, så jeg tenkte å kjøpe ny CPU, RAM og Hovedkort

     

    Mine specs nå:

     

    -Case: Fractal Design R3 
    -GPU: GTX 580 (Hadde 780, men det ble ødelagt og fikk pengene tilbake)
    -CPU: I5 2500K
    -MB: asus z68 pro gen 3
    -8gb Ram
    -PSU: Corsair AX760
    -cpu kjøler: Noctua NH-U14S
     
    Det jeg tenkte å kjøpe var
     
    I7 6700K
    GTX 1070
     
    Er åpen for forslag og trenger mest hjelp til valg av ram og hovedkort.
     
    Lurte og på om det er verdt å vente til 7xxx serien til Intel eller ZEN fra AMD ?
  8.  

    Har jeg rett til å si nei viss de tilbyr meg ett 960kort eller kort som ikke samsvarer ytelsen til 780 kortet mitt ?

     

     

     

    Selvfølgelig!

    De kommer til å foreslå løsninger som er gunstige for de selv, du må stå på kravet for å få noe fra de.

    Du kan og kreve å få et nvidia kort, g-sync f.eks. er en funksjon som du har behov for som amd ikke har.

     

    Hvis de ikke tilbyr deg et 970 eller 1060 kan du vise til denne linken, her er det tydelig at 780 er betraktelig raskere enn 960.

    http://www.anandtech.com/bench/product/1718?vs=1744

     

     

    Skjermkortet ditt skal vare i minst 5 år, nå som det ikke har gjort det har du krav på å få produktet reparert eller å få ny tilsvarende vare.

    Hvis ikke selger kan skaffe ny vare eller reparere det kan han tilby erstatning minus bruksfradrag. På ditt kort mener jeg du bør få ca 2000kr - nok til at du kan gå i en annen butikk og kjøpe tilsvarende produkt. Eventuelt litt under siden både 970 og 1060 faktisk er oppgraderinger fra 780.

    Du har krav på et låneprodukt hvis det forventes at reparasjonen tar over en uke, dette vil typisk være et rimeligere produkt.

     

    Dersom selger kan bevise at du har ansvaret for feilen kan han kreve betalt for undersøkelsen, men bare hvis dere avtalte dette på forhånd. Du skal ikke bli overrasket av en regning for feilsøkingen.

     

    Les mer der :)

    http://www.forbrukerradet.no/klageguide/

    Takk for mange gode tips!

  9. Så før helga så ble skjermkortet mitt ødelagt etter at det krasjet mitt i ett cs game, så begynte skjermen og blinke og mye rart så krasjet hele pcen. Etter at den krasjet ble noe med windows også ødelagt siden den klarte ikke å boote inn til startmenyen. Så jeg reinstallerte windows og da hadde den grafiske feil over hele skjermen (se video).

     

    Så det jeg lurte på siden jeg kjøpte den 30. Desember 2013 så det er nesten 3 år gammelt er dette noe jeg kan få på garanti / reklamasjon ?

     

    Kortet det er snakk om er ett ASUS GTX 780 DirectCU II

     

    Video av grafiske feil: 

  10. Trenger hjelp til hva minne jeg kan kjøpe som passer til P8Z68-V PRO/GEN3: https://www.asus.com/Motherboards/P8Z68V_PROGEN3/specifications/

     

    Jeg har 8gb ram fra før av, men hvordan ser jeg hvilket type jeg har slik at jeg kan kjøpe 8gb mer av det samme ?

     

    Kan også bare kjøpe 16gb kit, viss dette ikke koster for mye.

     

    Når jeg installerer rammen etterpå, må jeg resette bios eller reformatere for å få de til å funker eller skjer dette automatisk ?

×
×
  • Opprett ny...