Gå til innhold

Turbo300

Medlemmer
  • Innlegg

    200
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Turbo300

  1. Tilbudene er nok tull og det er nok mest billige kina-produkter med varierende kvalitet.

    Jeg har handlet litt der, har ikke noe problem med å stole på butikken på samme måte som f.eks dealextreme, altså ok varer av dårlig til grei kvalitet.

     

    Om dronen du har der er noe aner jeg ikke, men tviler sterkt på at det noen gang har kostet 20k.

    Selv har jeg bare kjøpt småtteri derifra..

    Dronen var bare et eksempel, men synes det er veldig rart at en butikk driver på sånn. Så en samsung pc som kostet 10 tusen, så sto det at den hadde kostet 30 tusen. 

    Tror ikke det er vitsen å handle deksel og sånne ting siden det er billigere på ebay med frakt

     

    Har du erfaringer med elektroniske produkter der ifra? 

  2. Har hatt min Iphone 4s i 4-5 år nå, og jeg har bestemt meg for å bytte den ut snart. Begynner å bli lei Iphone så tror jeg kjøper android denne gangen. Eneste krav er at levetiden må være noen år, skjermen må være høy oppløsning og det må være grei battertid. Bra kamera og at den er vanntett er stor bonus men ikke noe krav. Har dere noe tips til hva mobil jeg burde velge? Har sett litt på Huawei P9, P10. Og Samsung S8. Akkurat nå er det Samsung jeg vurderer. Pris er ikke så nøye siden planen er at jeg skal ha mobilen noen år. 

  3. Jeg bruker både Nordnet og Degiro, og er fornøyd med begge. Handel med ETFer og amerikanske aksjer er mye billigere hos Degiro enn  hos Nordnet. Ved handel i fond og norske aksjer er Nordnet best.

    Hvor mye tar Degiro i kurtasje for utendlandske aksjer? Planlegger langsiktig sparing, så tror ikke det blir nødvendig å lage bruker der med mindre forskjellene er store!

  4.  

    Er et amerikansk firma som jeg er interessert å investere i, åpnet en VPS konto i sparebank 1. Men finner ikke selskapet?

     

    En VPS-konto kan bare handle med norske aksjer. Vil du handle med utenlandske aksjer, må du opprette en konto hos noen som tilbyr det, som Nordnet og Degiro.

     

    Okei, takk for svar!

  5. Er i praksis hos en bedrift og fikk i jobb å slipe noen store jern akslinger, eller tror isåfall det var jern. Dette arbeidet varte sikkert i 4-5 timer, og regner med at jeg pustet inn en del støv. Kom ikke på at jeg burde bruke støvmaske før ett par timer etter jeg hadde begynt, så fullførte uten. Var ikke noe luft avsugning, men åpnet vinduet.

    Vet ikke om bedriften er pålagt å gi meg verneutstyr, men dette skal jeg sørge for selv visst jeg kommer i samme situasjon igjen.

    Det jeg lurer på er om dette har noe for meg og si, og vil det få konsekvenser for meg med tanke på helsen? 

  6. Fyller snart 18 og vil gjerne begynne med investering. Har eit par bøker liggende om penny stocks, aksjer og investering som jeg har tenkt å lese. Ville egentlig ikke bruke mer enn rundt 5 tusen, men har lest litt rundt og ser ut som anbefalt minstebeløpet å begynne med er 10.000. Det er noe jeg kan strekke meg til, men jeg vil ikke kaste bort 10.000 bare for å bli noen erfaringer rikere. 

     

    Lurer på om det er veldig stor risiko og at sannsynligheten er liten for at jeg kommer til å få noe ut av det. Eller om jeg kunne ha fått gjort noe ut av det...

     

    Noen ville kanskje anbefalt å sette 5000 inn i 2 selskap og satsa på langsiktig profitt, men jeg har ikke lyst til det. Siden jeg vil ha raskere profitt, derfor har jeg tenkt litt på penny stocks, har ganske mye tid til å følge med på markedet så det er ikke noe problem. Men er penny stocks veldig risikabelt? Finnest det norske banker/leverandører som jeg kan handle penny stocks gjennom? Og hva er minimum beløp til å begynne med penny stocks?

     

    Vet kanskje at det er eit problem at jeg vil se profitt veldig raskt, men er fullt klar over at jeg ikke kommer til å bli millionær over natten.

     

    Eller er det noen som andre tips til meg om hva jeg eventuelt burde gjøre, eller egne erfaringer? Uansett så vil jeg prøve meg på investering før eller senere, og kan likså greit begynne tidlig.

     

     

  7. 6

     

     

    Tusen takk for alle tipsene, ser gjennom hver og en av dem. Og kjøpe case var noe jeg bare ville gjøre på gøy. :D

     

    Jeg forstår det, men vær vennlig å ikke bruk mye penger på det, jeg skal overhodet ikke nekte det å bruke penger på slikt, men jeg skal love deg at du ikke kommer positivt ut av det, men jeg ser jo fun faktoren av å prøve det, men ikke bruk opp alle spare pengene på slikt.

    Nei, jeg forstår fylte opp steam wallet med 60 kr, det holder vell til et par cases. Har ikke tenkt og bruke noe mer ;D
    60 kr og hadde ikke tenkt å bruke noe meir nei? Er 3000-4000 i minus, men er månder siden jeg sist brukte penger på spillet :O
  8. Problemer er at jeg ikke vet hva jeg har interesse for. Så derfor frister høy lønn, masse fri, og en pause fra skole benken litt.

    Men hvor lenge tror dere at jeg vil ende med å gå uten læreplass, med mindre jeg er så heldig å får det etter 1 år på brønnteknikk?

    Visst jeg går IKT så kommer jeg sannsynligvis til å gå påbygg, det jeg er usikker på å flytte 3 timer hjemme i fra, å betale for eit heilt år med hybel, for og så få vite at jeg ikke kommer til å få læreplass. 

  9. Hei alle sammen, søkte brønnteknikk som første valg fordi det egentlig var høgt snitt og trodde ikke jeg hadde sjans for å komme inn. Men som dere kan se her: http://skole.hfk.no/bergenmaritimevgs Så var det bare 27 søkere til 30 plasser i år, det betyr at jeg mest sannsynlig kommer inn. som andre valg har jeg ikt. Men siden jeg ikke har noe spesielle interesse for noen av dele så tenker jeg på brønnteknikk. Da går jeg bare etter lønn.

    Vist jeg velger ikt så er skolen 30 minutter hjemme fra og jeg bor hjemme det året, og kommer mest sannsynlig til å gå påbygg 3 året. Eller så må jeg flytte 3 timer hjemme i fra å skaffe hybel i Bergen.

     

    Går man 1 eller 2 år på brønnteknikk?

    Burde jeg holde meg unna brønnteknikk nå som oljeprisen har gått veldig mye ned?

  10.  

    Hei!

     

    Jeg har lurt lenge på om det er noen andre nettbutikker enn Lefdal og Elkjøp, CDON som aksepterer PayPal? 

     

    Ville vært greit med en liten liste over diverse butikker, tekniske osv. Leiter akkurat nå etter en butikk som selger PC Deler (Samme som komplett, hovedkort, ram osv) med PayPal.

     

    Litt skeptisk til noen av disse, feks Advance, IT24.. Aldri bestilt eller hørt om dem.

     

     

    http://forum.kvinneguiden.no/topic/773734-norske-nettbutikker-som-godtar-paypal/

  11.  

    Sitter helt fast når det kommer til variabler, hva skal jeg gjøre her?

     

    Står jo forklart,variabler er helt basic i alle språk.

    Skal man være veldig pirkete har ikke Python variabler,men "name" eller "identifier".

    parrot = 'Norwegian Blue'
    print len(parrot) #14

    Blide 2 skal du lage noen strings og bruke noen strings methods.

    Python har interactive interpreter,hvor du kan test ting ut.

    >>> 'Alpha'
    'Alpha'
    >>> str(3)
    '3'
    >>> len('Charlie')
    7
    >>> 'Delta'.upper()
    'DELTA'
    >>> print 'Foxtrot'
    Foxtrot
    >>> g = 'Golf'
    >>> h = 'Hotel'
    >>> print '{} {}'.format(g, h)
    Golf Hotel

     

    Okei :) Tusen takk for svar :D

×
×
  • Opprett ny...