Jump to content

Turbo300

Medlemmer
 • Content Count

  200
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 :)
 1. Slik at de som bruker lite data må drive veldedighet til fremmende?
 2. Dronen var bare et eksempel, men synes det er veldig rart at en butikk driver på sånn. Så en samsung pc som kostet 10 tusen, så sto det at den hadde kostet 30 tusen. Tror ikke det er vitsen å handle deksel og sånne ting siden det er billigere på ebay med frakt Har du erfaringer med elektroniske produkter der ifra?
 3. Ser ut som wish har mange spennende produkter, men mister litt troverdigheten med alle disse 99% tilbudene.
 4. Har hatt min Iphone 4s i 4-5 år nå, og jeg har bestemt meg for å bytte den ut snart. Begynner å bli lei Iphone så tror jeg kjøper android denne gangen. Eneste krav er at levetiden må være noen år, skjermen må være høy oppløsning og det må være grei battertid. Bra kamera og at den er vanntett er stor bonus men ikke noe krav. Har dere noe tips til hva mobil jeg burde velge? Har sett litt på Huawei P9, P10. Og Samsung S8. Akkurat nå er det Samsung jeg vurderer. Pris er ikke så nøye siden planen er at jeg skal ha mobilen noen år.
 5. https://no.trustpilot.com/review/www.etoro.com Ser ikke ut som Etoro heller er feil fritt
 6. Finner bare sketcy sider med dårlige anmeldelser, finnes det noen norske eller nordiske sider som det går an å bruke i Norge?
 7. Hvor mye tar Degiro i kurtasje for utendlandske aksjer? Planlegger langsiktig sparing, så tror ikke det blir nødvendig å lage bruker der med mindre forskjellene er store!
 8. En VPS-konto kan bare handle med norske aksjer. Vil du handle med utenlandske aksjer, må du opprette en konto hos noen som tilbyr det, som Nordnet og Degiro. Okei, takk for svar!
 9. Er et amerikansk firma som jeg er interessert å investere i, åpnet en VPS konto i sparebank 1. Men finner ikke selskapet?
 10. Vurderer å investere 5000 fordelt på 2 ulike fond, 1 med høy risiko, og et annet med lav risiko. Er det noen ulemper med dette, beløpsmessig eller andre ting? Tenker langsiktig sparing.
 11. Spør om selgeren kan sende som gave, så slipper du å betale MVA
 12. De var i tilegg dekket med rust og det gjør sikkert ikke saken bedre, føler meg bare så dum over dette og jeg skulle ha tenkt på det lenge før.
 13. Er i praksis hos en bedrift og fikk i jobb å slipe noen store jern akslinger, eller tror isåfall det var jern. Dette arbeidet varte sikkert i 4-5 timer, og regner med at jeg pustet inn en del støv. Kom ikke på at jeg burde bruke støvmaske før ett par timer etter jeg hadde begynt, så fullførte uten. Var ikke noe luft avsugning, men åpnet vinduet. Vet ikke om bedriften er pålagt å gi meg verneutstyr, men dette skal jeg sørge for selv visst jeg kommer i samme situasjon igjen. Det jeg lurer på er om dette har noe for meg og si, og vil det få konsekvenser for meg med tanke på helsen?
 14. Fyller snart 18 og vil gjerne begynne med investering. Har eit par bøker liggende om penny stocks, aksjer og investering som jeg har tenkt å lese. Ville egentlig ikke bruke mer enn rundt 5 tusen, men har lest litt rundt og ser ut som anbefalt minstebeløpet å begynne med er 10.000. Det er noe jeg kan strekke meg til, men jeg vil ikke kaste bort 10.000 bare for å bli noen erfaringer rikere. Lurer på om det er veldig stor risiko og at sannsynligheten er liten for at jeg kommer til å få noe ut av det. Eller om jeg kunne ha fått gjort noe ut av det... Noen ville kanskje anbefalt å sette 5000 inn i 2 selskap og satsa på langsiktig profitt, men jeg har ikke lyst til det. Siden jeg vil ha raskere profitt, derfor har jeg tenkt litt på penny stocks, har ganske mye tid til å følge med på markedet så det er ikke noe problem. Men er penny stocks veldig risikabelt? Finnest det norske banker/leverandører som jeg kan handle penny stocks gjennom? Og hva er minimum beløp til å begynne med penny stocks? Vet kanskje at det er eit problem at jeg vil se profitt veldig raskt, men er fullt klar over at jeg ikke kommer til å bli millionær over natten. Eller er det noen som andre tips til meg om hva jeg eventuelt burde gjøre, eller egne erfaringer? Uansett så vil jeg prøve meg på investering før eller senere, og kan likså greit begynne tidlig.
 15. Oja forstår nå, takk for raskt svar
×
×
 • Create New...