Gå til innhold

Haeven

Medlemmer
  • Innlegg

    137
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Haeven

  1. Men fikk det faktisk til å fungere, helt til jeg bytte ut alle kablene. Kan det tenkes at kablene inn til pcen kan gjøre en forskjell?
  2. Bare når folien står på ja. Skrur jeg den av blir det helt stille. Flyttet den til midt utpå gulvet i rommet. Da ble den stille. Flytter jeg den nærmere pulten og veggen durer den.
  3. Hm. Jeg flyttet den til midt utpå gulvet. Da ble den helt stille.
  4. Ja, hvis bare subben står i, og ikke noe annet så lager den lyd.
  5. Har fått alle kablene opp av gulvet. Men det summer fortsatt...
  6. Så. Hvis jeg får kablene opp av gulvet så kan det bli bedre?
  7. Har satt subben oppe på pulten. Lager fortsatt summelyd.
  8. Rommet er nyoppusset fra 2021. Regner med det er jordet. Eventuelt hvordan finner jeg ut dette? Legger ved bilde
  9. Nei. Det rare er at jeg hadde fått vekk lyden. Men så plugget jeg ut alle ledninger fra lydanlegg og pc når jeg skulle bytte ram. Og da var det tilbake.
  10. Samme lyd, men hvis jeg holder over noen av utgangene fra subben blir lyden mye svakere.
  11. Hei! Har et logitech G51 stående på kontoret. Etter at jeg har fått varmefolie i gulvet så summer bassekassen. Skrur jeg av varmefolien stopper lyden med en gang. Hvordan skal man løse dette? Det snodige var at jeg hadde løst det. Aner ikke hvordan, men etter at jeg byttet rambrikker så skulle jeg plugge alt inn igjen. Da kom lyden tilbake. Så, hva er trikset?
  12. Hei! Jeg redigerer mye film og merker at minnet mitt omtrent dør når jeg skal redigere. Kan dere anbefale noen rambrikker som tåler en god del premier pro, photoshop, illustrator oppe samtidig? Budsjett? 3000max? Jeg har disse brikkene: Og dette hovedkortet. https://www.komplett.no/product/1113798?noredirect=true# Skal nok snart oppdragere pcen med nytt hovedkort, cpu og gpu men det er nok om 1-2 år kanskje. Har et 6800XT og det holder for øyeblikket.
  13. Hei! Trenger en liten elbil som kan frakte meg fra A til Å ca 6km. Må tåle mye vinterføre og ha plass til barnesete. Hva anbefaler man til rundt 50k?
  14. Da har jeg koblet inn alle ledningen, subben lager fortsatt summelyd. Men fikk løst problemene med bakhøytallerne 1. Basskassa lager en dyp summelyd hele tiden som er utrolig slitsom. 2. Det er et 5.1 sett og høyttalerne som er bak fungerer ikke, men hvis jeg tar de samme høyttalerne i inngang "front left/right" så fungerer dem. Hjalp litt at jeg flyttet subben, men det har nok noe med akustikken her.
  15. Har et ASUS ROG STRIX B450-E GAMING. Er vel et ok lydkort i det?
  16. Har et lite kontor på 9m^2. Jeg må ha de klint intill veggen. Er 5 cm ut bra? Haha
  17. Drar jeg ut ledningen fra pcen blir subben stille (eller mye mindre stille ihvertfall). Er jo et uttak bak på subben som heter "sub/center", kanskje jeg burde få kabler derfra og inn til pcen? Bildet jeg legger ved er baksiden av subben. Finnes ingen forsterker her.
  18. De så fine ut, også de som het "The Sixes" Regner med det er god lyd i slike? Jeg elsker å høre på musikk så kan gjerne koste såpass Får jeg hente dem opp på veggen? Har ikke masse plass på pulten.
  19. Får summelyden samme hvor jeg kobler opp annlegget. Jeg husker at det medfulgte en slik: Nå har jeg bare koblet PC-Front til min aux på pcen
  20. Hei! Har fått tillatelse av konen til å bygge en mannehule. Jeg har tatt med de gamle høyttalerne mine fra gutterommet (Logitech g51 kjøpt i 2009) Har noen problemer med de, og hvis de ikke blir løst vurderer jeg nye høyttalere. 1. Basskassa lager en dyp summelyd hele tiden som er utrolig slitsom. 2. Det er et 5.1 sett og høyttalerne som er bak fungerer ikke, men hvis jeg tar de samme høyttalerne i inngang "front left/right" så fungerer dem. Men er dette fordi jeg har ingen kabel ut fra "rear" på basskassen? Kan sende bilder hvis dere trenger.
×
×
  • Opprett ny...