Jump to content

Fallacious

Medlemmer
 • Content Count

  142
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tusen takk!!!! Dette er alt jeg trenger å vite😁
 2. Vi har alltid hatt kattedo ute. Vi har også små hull i hagen her og der for dem til å gjøre fra seg. Planter/urter er midlertidige løsninger. Om kattene er ute i 12t så kommer de garantert til å gå rundt andre steder.
 3. Jeg har hatt katter lenge før naboen begynte å lage full plantehage. De hadde ikke problemer med dem før, så jeg synes det er dumt at naboen brått ville lage dårlig stemning og ende det hele ufint med oss, som nå gjør at vi ikke er på talefot. Eller så har de andre i samme rekkehus som oss også katter👍🏻 Naboen ved siden av oss klagde mye for 2 år siden, men så har de som sagt ikke gått over til dem mer. Har ikke hørt noe klaging på 2 år nå😁
 4. Ikke lyden som brukes mot snegler. De får vondt i ørene bare. Kattene sov bare ikke på terrassen vår den natten som de pleier å gjøre på grunn av lyden. Men de kom hjem igjen heldigvis.
 5. Lyden hjelper ikke mot katter. De får hodepine bare. Når en lyd piper konstant så forstår ikke katter hvor de skal holde seg unna fra.. Om det hadde være høy frekvens-lyd med sensor så kunne de etter hvert forstått at de skal holde seg unna der den blir utløst.
 6. Jeg tipper det er fordi de forbinder dems side med å bli skremt bort. Katter glemmer ikke. De har jo ikke hatt en hyggelig opplevelse på dems side. I tillegg til at de har en hund som løper rundt som vakthund. De kaster ikke ting nå lenger, da jeg tror de har skjønt at det ikke er lov.
 7. Edit: Feilsitering.
 8. Vann er ikke skadelig, så sant du ikke bruker hard vannstråle. Hard vannstråle kan gjøre vondt og kan skade, så det vil jeg si går under dyremishandling. Jeg tenker ellers at vann er innafor. Jeg har ikke noe problem med om noen spruter litt vann på kattene mine for å få dem vekk fra deres eiendom. Det er sånn de lærer..
 9. Jeg forstår ditt perspektiv fullt og helt, og det blir dumt med et sånt system selvfølgelig. Jeg har ikke dårlig samvittighet for å ha katter her i vårt nabolag i hvert fall, med argumentet at flere har katter her. Vi bruker også nabohjelp-appen ofte i området, så vi har god dialog her dersom katter skulle vært et stort problem for naboene.
 10. Sprute med vann (ikke hard vannstråle selvfølgelig) kan hjelpe. Du kan ha tidsstyrt vannsystem. De vil etter en tid forbinde din eiendom med å bli spruta vann på og da holder de avstand. Det finnes ulike lukter katter avskyr. Blir samme resonnement som effekten av vann.
 11. Helt vilt hvordan du klarer å vinkle det. Bare fordi jeg sier at kattene mine skal få lov til å gå rundt fritt, så sier jeg ikke at det er GREIT at kattene mine gjør fra seg på naboens eiendom. Du forstår vel at det er vanskelig å følge med på hvor katter går og hva de gjør mens de er ute på tur? Hvis det er avføringen naboen har problem med, hvorfor skal det være greit at villkatter gjør det? Bør være like irriterende uansett dyr som driter?
 12. Jeg kan fint ta og tar ansvar for det kattene MINE gjør, og jeg har full forståelse dersom naboen blir irritert av avføring i hagen dems. Ikke vend om på det jeg sier. Vi er ikke vanskelige å ha med å gjøre. Dersom de ser en av kattene våre gjøre fra seg i dems hage og de sier det til oss, er det ikke verre enn at en av oss går til dem og plukker det opp. Som jeg har sagt en del ganger nå: dette er et nabolag med mange katter. At vi bor ved siden av dem, gir dem enkel vei og grunn til å hate på oss og kattene våre, men det er ekstremt sjeldent kattene våre går til dem pga. alt styret og harde gjenstander naboen har kastet etter dem. Jeg ser ofte andre sine katter, derimot, være i dems hage.. såå, vet ikke helt hva jeg skal gjøre med dette?? Ta ansvar for alle kattene i nabolaget?
 13. Jeg må si jeg ble noe overrasket av vendingen tråden tok.. Hensikten var ikke å åpne en full kattediskusjon, da det alltid vil være noen for og mot, og jeg, naturligvis, ikke er interessert i høre motargumentene😂 Om katter ikke skal få lov til å gå rundt og gjøre som de vil, så bør ikke fugler få lov til å fly rundt som de vil, drite på biler og lage hull i søppelposer.. Det blir helt latterlig for min del. Vi lever på jorda med et økosystem. Selvfølgelig vil det være dyr rundt oss. Egoistisk å tenke at jorda kun er for oss mennesker. Og hvem som IKKE bør eie dyr er en helt annen diskusjon igjen🤨 Vi har aldri funnet noe kattebæsj i hagen vår (med tanke på antall katter som bor i nabolaget + våre egne). Kattene våre er kastrerte, ID-merket og forsikret. Den gleden de gir oss her hjemme er av stor verdi🥰❤️ At de skal få gå rundt fritt skulle bare mangle🥺
 14. Ja, blir spennende å se om de faktisk gjør noe🤨
×
×
 • Create New...