Jump to content

Fallacious

Medlemmer
 • Content Count

  118
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 1. Tusen takk! Skal lese nå👍🏻 Føler dette har vart så lenge.. derfor jeg har begynt å bekymre meg over at det kanskje er noe annet som ligger bak dette.
 2. Hei! Jeg har i det siste lagt merke til at fokuset mitt blir dårligere og dårligere, og kontrollen over ting er borte. Av natur er jeg ryddig, gjør alltid som jeg skal og får til alt jeg bestemmer meg for å få til. Men jeg begynner å miste meg selv... Siste året har jeg slitt med å fokusere på universitetet og prestere bra. Jeg føler meg demotivert til det meste. Ikke klarer jeg å komme igang med trening igjen, eller lese bøkene mine som jeg faktisk har gledet meg til å lese i 2 år (om psykologi og kroppsspråk blant annet). Jeg jobber ved siden og der er det ikke noe problem. Jeg gjør det som er forventet av meg der. Jeg har ingen form for mestringsfølelse i livet mitt og har ikke hatt det på 2 år. Jeg har ellers et fint liv. Har familie, kjæreste, kjæledyr og gode venner rundt meg. Jeg bare sliter med meg selv og hodet mitt om dagen. Jeg føler ikke noen form for angst eller depresjon, men føler meg likegyldig til alt. At ting går dårlig for meg begynner å bli en vanesak og jeg er forberedt på det verste hele tiden. For alle rundt meg oppfører jeg meg som om alt er fint hele tiden og at ingenting er galt. Nå har det nådd et punkt hvor jeg gråter for meg selv når jeg er alene og får nok. Da føler jeg meg bra igjen 1 måneds tid, så samler jeg det opp igjen og gråter igjen osvosv. Hva er galt med meg? Hva må jeg gjøre for å komme meg ut av denne onde sirkelen? Har noen opplevd dette før? Har dere noen gode artikler jeg kan lese og lære noe av? Trenger å snu om hodet mitt og måten jeg tenker på.🥺 PS: Jeg vil ikke dra til en psykolog, da jeg vil løse dette på egen hånd! Takker på forhånd! Edit: ville bare legge til at jeg pleier å gjøre ting ordentlig og gå all in, eller så gjør jeg ingenting. Misliker å gjøre ting halvveis. Akkurat nå er jeg i en «gjør ingenting»-fase.
 3. Jeg fikk inntrykk av at denne hjelpen var noe USA ville ha tilbake, og at det var derfor Sovjet i utgangspunktet ikke ville ta imot denne hjelpen og av den grunn tvang de østblokk-landene til å avslå tilbudet.. kan hende jeg tar feil altså.
 4. Har de som fikk Marshallhjelpen betalt tilbake lånet eller gjengjeldt dette på noen som helst måte?
 5. Det var mange land som lå i ruiner etter andre verdenskrig. Hvordan var det egentlig med ulikheten i inntekter for europeiske land? Var det Marshallhjelpen som satte i gang økonomien igjen, selv om Storbritannia (f.eks.) allerede hadde satt i gang produksjon som normalt i 1948?
 6. Interessant! Kan jeg spørre om hva du analyserer i finans? Hvordan ser en typisk hverdag ut for deg? Beklager for at jeg spør så spesifikt, men vi får ingen informasjon på studiet og ikke er det snakk om noe praksis heller (noe jeg synes er veldig dumt). Har hørt av flere regnskapsførere at det vi lærer i regnskap på skolen ikke er i nærheten av hva man gjør i arbeidslivet. Jeg er så spent på å komme ut i arbeid og lære av det jobben faktisk går ut på, enn å lære litt om alt mulig innen økonomi. Vil også prøve og skygge noen for en dag/en uke, bare for å se hva man faktisk gjør.
 7. Skjønner. IT er vel noe annet enn programmering? Jeg har hatt et programmeringsfag hvor jeg lærte å bruke Python. Vurderer også å ta en bachelor i programmering/informatikk.
 8. Så utrolig spennende og takk for svar! Du har ikke studert noe innen IT, har du?
 9. Hei! Jeg går 3. året økonomi og administrasjon med fordypning i samfunnsøkonomi. Jeg lurer på om noen siviløkonomer i arbeid kunne fortalt meg hvilke dataprogrammer som faktisk brukes på jobb, og hvilke arbeidsoppgaver en siviløkonom har på en helt vanlig arbeidsdag. Takker på forhånd!
×
×
 • Create New...