Jump to content

squaddie

Medlemmer
  • Content Count

    198
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by squaddie

  1. Oi, så utrolig bra å høre! Men, jeg har frikort, så hvordan er det jeg legger inn det da..? Det er snakk om et lite oppdrag på et par tusen kroner (firmaet betaler meg i euro, selvfølgelig) Kan jeg bruke f.eks Conta til dette, hva?
  2. Jeg har gjort et oppdrag for et utenlandsk firma, og jeg har fått alle detaljer fra dem slik at jeg kan fakturere de, men jeg har ingen org.nr/firma/enkeltmannsforetak selv. Kan jeg fakturere firmaet som privatperson, eller MÅ jeg ha et org.nr for å kunne gjøre det..?
  3. Jeg er på jakt etter en tripod til å ha stående på bordet til mine livestreams og ymse filming/vblogg. Stiller derfor følgende "prekære" krav til stativet: - Jeg blir å ha kameraet mitt, en Canon M50 mk2, i portrettmodus/vinkling for det meste, så at stativet takler det uten problemer uten at den faller/velter, er et must! Vektkapasiteten på tripoden/stativet må vel da være på mer enn 2kg, eller hur? - Den bør ha høydejusteringsmuligheter samtidig som at den er kompakt aka ikke for stor til å begynne med; gjerne rundt 30~50cm normal størrelse. Pluss om den kan justeres til over 1m. - Som nevnt, så bør den være kompakt og dermed ikke ta for meget med plass. Jeg har noe begrenset plass på bordet, så den bør være liten i størrelsen. - Det kan IKKE være en man monterer fast på bordet, dessverre. Det passer ikke med resten av oppsettet mitt. - Budsjett: 500kr, pluss minus. Helst under 1000-lappen... Jeg har prøvd å google og youtube meg til ulike alternativer, og de jeg har funnet frem til som virker mest aktuelle, er selvfølgelig de som ikke finnes her til lands... Eksempler på tripods som hadde vært utmerket for meg: https://www.bhphotovideo.com/c/product/1658210-REG/neewer_90092512_20_portabale_desktop_mini.html https://momanx.com/products/mp-tr1c-bk Har vi noen lignende tripods som er tilgjengelig her til lands, eller? Jeg vet at det er flere merker som har lignende tripods, men at de muligens heter noe annet, men det var ikke bare bare å finne frem til en tripod som passet meg. Jeg forstår at mine "ønsker" gjør at det er svært vanskelig å finne en passende tripod, men jeg håper at dere med mer erfaring på slikt har noen tips til passende tripods...
  4. Det skulle vise seg å være en vanskelig sak å finne et tastatur som oppfyller følgende kriterier: - Stille (dette er alfaomega) - Full-size, dvs. med numpad - Nordisk oppsett - PBT, helst double shot - Belysning (enten statisk eller RGB) Så langt, så virker det her å være det eneste alternativet, selv om tastaturet har "bare" PBT, og ikke double shot PBT: https://www.komplett.no/product/1154804/gaming/gaming-utstyr/gaming-tastatur/varmilo-va109m-rainbow-2-full-size-rgb-gaming-tastatur# Noen som har bedre alternativer som oppfyller overnevnte kriterier? Har prøvd utallige tastaturer og ulike taster, og selv om man skulle ønsket at man hadde hatt et tastatur hvor man kan legge til Silent Alpaca-taster, så har det vist seg å være nærmest umulig å finne et tastatur som som oppfyller samtlige kriterier. Det stilleste man kan finne er MX Silent Red-switcher om man vil ha nordisk oppsett... 😕 Er åpen for alternativer iallfall.
×
×
  • Create New...