Jump to content

Official Kami

Medlemmer
 • Content Count

  366
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Det at vi har en på Love Island gjør at vi ikke får stilt to ulike rostere, jo. Skal ta det opp.
 2. Vi kan eventuelt spille rett etter Nordic, søndag rundt 21:00, alt etter hvor for kampen ender?
 3. Dette er fordi vi deltar i Nordic Championship, med 5 av spillerne våres, i tillegg til at Touch er på Love Island. Ikke mye vi får gjort med hverken det ene eller andre, og derfor sendte vi inn en forespørsel om å få flytta kampen.
 4. Hei, Som dere sikkert ser har vi fått innvilget tillatelse til å flytte denne kampen, og lurer på om fredag kl 18:00 passer for dere?
 5. Nordavind DNB ser etter sultne spillere som ønsker å prøve seg som substitues og muligens fremtidige akademispillere i både toplane og botlane, i tillegg til en up and coming coach eller analyst. Vi forbereder oss til sesongen 2020, og med det ønsker vi å benytte anledningen til å bringe inn litt ferskt blod til laget. Er DU Telialigaens nye stjernespiller? - Diamond 2+ - God holdning og gode verdier - Sterkt ønske om å forbedre seg - God tid til å pracce og spille duoq - Være åpen for å både kunne gi og ta i mot konstruktiv kritikk Dersom du oppyller kravene over, er det bare å ta kontakt med følgende info, - Navn, alder og bosted - Rolle - Op.gg - Tidligere erfaring (if any) - Dine styrker og svakheter - Hvordan timeplanen din gjennom en vanlig uke ser ut - Hvilke champions du er komfortabel med, hvilke du kan spille og hvem du ønsker å lære deg Har du det som skal til? Søk i vei, og lykke til! Kontaktinfo Ole4ndreas@gmail.com www.twitter.com/Ole4ndreas (Foretrukket) Se hele utlysningen på Gamer.no
×
×
 • Create New...