Jump to content

MrAwaken

Medlemmer
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Hei, pcen min bestemte seg for å plutselig slå seg av en dag, siden har den ikke gått på igjen. Når jeg tar utav og inn igjen strøm kabelen til pcen slår den seg på, men ikke mer enn 0.5 sekunder før den slår seg av. har fått opp en bedskje i bios at pcen opplevde power surge. kan det være psu som noe er gale med?
 2. Siden mange spør hva Said sin stream er, http://www.twitch.tv/sayeedblack
 3. personlig digger jeg at en norsk person streamer og har fått så mange følgere (engelsk stream) Jeg vet om ingen andre en deg som har mange følgere på twitch som er da selvfølgelig norske, Den eneste andre norske streameren som jeg vet om er StianNorway, men det er alle, (tror jeg) Det er veldig mange "små" norske streamere, men grunnen til at jeg ikke kan se på de, er mangel på "lidenskap" hvis jeg kan kalle det det, det blir veldig mye fokus på spillet og ingen kontakt med publikum. og det blir veldig mye mumlig.. PS: digger deg Said
 4. Hei, jeg blir 16 om 4dager, og har over det siste året blitt veldig interessert i airsoft. Er det en mulighet for å bli med i spill? Har lest mange steder at du trenger en verger som er 18+ Har tenkt da å bli medlem i Bergen og Omegn Airsoft klubb, vet noen her hvordan det er med deres regler? ps: er noen her medlem i klubben? som kan evt. være en verger?
 5. Så hvis jeg f.eks søker på noroff 3d spilldesign er det helt mulig? men har karakterer mye å si da? har ikke dårlige karakterer men..
 6. Jeg går 1.år på media og kommunikasjon og har lyst til å bli noe innen spilldesign, er veldig spill og data interessert. og lurte på om den retningen er mulig. vet at det er "mulig". vet bare ikke om media er det beste valget for å realisere utdanningen, Takk for svar
 7. MrAwaken

  Ulovlig kniv?

  Hei, jeg er i Bulgaria akkurat no, og jeg har kjøpt en "foldbar kniv" jeg lurer på om den er lovlig i Norge, og om jeg kan pakke den ned i kofferten på flyplassen takk for svar.
 8. Hei, jeg lurer på hvilken gaming laptop jeg bør kjøpe? Maks pris er 13000. Jeg tenkte først på razer blade, 2 problemer: den er dyr! Og tollen gjør den dyrere. Laptopen må være hanske kraftig og ha en grei størrelse på skjermen. Den må ikke være så altfor tung. Og før folk sier kjøp stasjonær, jeg har en gaming pc til 20k trenger bare en laptop jeg kan ta med når jeg skal reise steder og på "lan" hos kompiser tak for svar
 9. takk da prøver jeg!" sant, men igen er villig til å prøve (de er for redd)
 10. Hei, jeg har en asus maxumus VII hero og jeg får et rødt lys på cpu.led og lurte på om Intel Celeron G1820 ville virke? det er en LGA 1150. men den koster 350kr den vil vel virke sant? det er bare til testing, skal kjøpe en bendre etterpå specs asus maxumus VII Evga GTX 780 I7-4770k (kankje ødelagt)
×
×
 • Create New...