Jump to content

STrat2k

Medlemmer
 • Content Count

  662
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About STrat2k

 • Birthday 08/21/1986
 1. En chiftec 360W, den vet jeg er veldig bra:) så tror ikke det kan være den.. spørst om det er en eller annen feil på minne, cpu eller hovedkort! Er det som er nytt, det andre funker som det skal.
 2. Nå har jeg skifta strømforsyning, men fortsatt samme problem:S Noen ideer?
 3. Renska og tok på ny kjølepasta ja Skulle nestn tro at de skulle holde. Har bare en hdd, lydkort, skjermkort, lydkort og dvdrw utenom det mest vitale! Men på en annen side, så er den noen år gammel, sto i min forrige pc! så kanskje den begynner å bli ustabil eller noe. Så spørst om jeg skal bestille meg en ny litt større prosessor! Noen andre ideer på hva det kan være?
 4. Det hjalp ikke stort, PC-en restarter seg når jeg skal til og innstalere. Jeg har tatt ut prosessor og alt og renska det godt! så hybelkaniner er det ikke Virker som maskina kanskje blir overbelasta? Ikke vet jeg, kan jo hende at psuen er for liten. skulle ikke tro at det jeg har trekker så mye strøm
 5. Hovedkort, prosessor, skjermkort og minebrikker er kanskje maks et halvt år gammelt, men kan prøve:)
 6. Har renska maskina helt for støv, så det er ikke problemet Noen andre innspill ?
 7. Hei! Jeg har fått et merklig problem med maskina mi. Jeg kan sitte med PC-en i flere timer uten at den restarter seg, men så plutselig restarter den seg. Har merka når jeg prøver å innstalera Medal of honor airborn, så restarter den seg tvert når jeg trykker på install, hver eneste gang jeg prøver å innstalere. Den har vært slik ganske lenge, å nå har jeg nett formantert og den sliter fortsatt med samme problemet, jeg har brannmur og har scanna etter spyware, virus o.s.v Har prøvd med en ny harddisk også, men ingen forandring. Har sjekka temperatur på Skjermkort, cpu o.s.v men de er stabile og normale. Specs: 350 watt psu (codegen) XFX geforce 7600gt 120gb seagate TwinMOS DDR2 PC5300 1024MB Dual Pack KIT AMD Athlon 64 3500+ 2.2GHz ABIT KN9S, nForce 550, DDR2, Socket-AM2, ET eller annet slags creativ lydkort Noen som vet hvor problemet ligger? ganske kjedelig å ikke finne ut av det! Mvh Roar
 8. Har prøvd med 1 brikke.. alle slottene o.s.v i forskjellig rekkefølge, men det blir samma resultat uansett! Mente Cpu, ram og hovudkort!=) Men får samme lyden selv om jeg ikke har skjermkorte i, så tror ikke det har noe med det å gjøre! det blir samma lyden uansett! Har en 2 år gammal pc som chiftec psu driver helt fint.. Der har jeg ganske bra skjermkort også.. Men det kan være at jeg må prøve ein nyere psu, skal se om jeg får lånt meg en i løp av de nermeste dagene!=) Takk for hjelpa så langt=)
 9. Nå har jeg testet en annen psu med oppsettet! en helt vanlig chiftec cpu på 360w, men den samme pipingen fortsetter. Så nå har jeg koblet ut alt utenom minne, prosessor og cpu, men lyden fortsetter akkuratt som før. Men når jeg kobler ut minne, så kommer det et å et pip me ca 1 sek mellomrom. Noen Ideer? Kan det være rammen?
 10. Pipene varer ca 1 sekund hver.. like lange pip som går oppigjenn og oppigjenn! Phoenix - Award bios
 11. Det vet jeg =) Har vært inne å sett på kodene.. Men vet ikke hvilken av kodene det er! Pcn gir ikke i fra seg et par pip! Pcn gir fra seg korte pip konstant.. Men Det er litt merklig at pipene slutter når jeg kobler ut ATX12v kontakten.. Kan det være at noen av komponentene får feil spenning?
 12. Hei! Jeg har nett satt i sammen noen nye komponenter i en pc! * Hovedkort KN9S * Cpu AMD athlon 3500+ * Twinmos DDR2 5300 1gb dual * Geforce xfx 7600gt Hdd, nettverkskort, psu (350w codegen) er i fra en et par år gammel pc! Første gangen jeg starta opp maskina begynte den og pipe og beskjeden "cmos cheksum error" kom opp.. da tok jeg ut batteriet og venta 3min, putta batteriet på plass og starta opp igjenn! Pipelyden var der fortsatt, men jeg kan starte opp formanterigen å gå videre. men jeg stoppa maskina for pcn piper jo konstant. Men når jeg kobler ut ATX12v kontakten, så stopper pipelyden. Men da får jeg ikke opp bilde skjermen og hddn starter ikke. Cpu tempen er ok. Noen ideer om hva som kan være galt? Mvh Strat2k
 13. Skal kjøpe meg et digital camera nå, til ca 2000kr.. Har sett rundt en del og kommet fram til at disse 2 kanskje er det beste kjøpet til den prisen? Hvilken av disse 2 bør jeg velge? Kom gjerne me anbefalinger av andre camerar til den prisen.. Takker for alle innspill
 14. Jeg skal bytte Hjullager bak på min Primera, men jeg har 1.6l. har sjekka opp prisen på den catalogen som er nemnt over her i tråden. 2300kr for et hjullager, er ikke det litt dyrt? Andre deler på bilen er som regel ganske gunstige i forhold til andre bilmerker. Noen som vet om noen andre nettsider med denne delen?
×
×
 • Create New...