Jump to content

atb

Medlemmer
  • Content Count

    116
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

89 :)

Recent Profile Visitors

677 profile views
  1. Du har allerede fått det beste svaret du kan få - søk og og se hvordan det går. Det eneste du kan finne her er anekdoter om folk som har fått ting godkjent eller ikke godkjent, og det er sannsynligvis helt avhengig av både hvilket institutt og hvilken spesifikk person i instituttet om hvor strengt vurderingen gjøres, i og med at det er en skjønnsmessig vurdering.
  2. La oss ikke gå ned det kaninhullet en gang til - denne tråden har gått gjennom dette settet med udokumenterte påstander og paranoia-anklager alt for mange ganger allerede, sjekk posthistorikken til Sandy i denne tråden eventuelt i den første tråden han selv opprettet på forumet, så får du et godt innblikk i hva tematikken er.
  3. +1. Jeg vil til og med anbefale det hvis du har dårlig veileder eller mistet interessen for prosjektoppgaven. Jeg byttet fordi veilederen min på prosjektoppgaven rett og slett ikke veiledet meg i det hele tatt; byttet til ny veileder og helt nytt tema for masteren og hadde mitt beste semester på ntnu. Den største ulempen er at du kanskje får litt mer teori du må sette deg inn i før selve oppgaveskrivingen (her kunne du tatt mye fra prosjektoppgaven dersom det var på samme tema)
×
×
  • Create New...