Jump to content

sdfsdfjk

Medlemmer
 • Content Count

  463
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

161 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Jeg kjenner flere som fått jobb innenfor samfunnsøkonomi som både har fått D og E på masteroppgaven. Alt er ikke fastlåst ennå!
 2. Interessert i å dele hvor mange år du har hatt i erfaring og evt lønn? Takk for svar! Begynte i år, 460 000 i året.
 3. Hva du jobber som: Forsker Hvor gammel du er: 24 Hvor mye tjener du(dagslønn/tilltak gjennom NAV): ca 40.000 Hvor mye betaler du i skatt? 12500 Utdanning: dataingeniør (master)
 4. Utdanning: Master i informatikk Kjønn: Mann Arbeidstid: I teorien 08.30-16.30 (i praksis veldig fleksibel, bare krav om å jobbe 7,5 timer hver dag på kontoret) Kan du styre dagen din litt selv: Ja, jeg bestemmer selv hva jeg gjør. Blir det mye overtid på jobb?: Ingen! Tar du med deg jobben hjem fordi du ikke rekket å gjøre alt på jobb?: Velger det selv. Jobber du i helgene/ oppmøteplikt på jobb i helgene?: Nei! Føler du at du blir sliten i hverdagen, eller er det kun noen tøffe perioder?: Kun et par tøffe perioder Trives du med jobben din?: Elsker den
 5. Flott for deg. Jeg har studert i fem år, og har ingen glede av å følge et slikt budsjett. Når jeg studerer så lenge, foretrekker jeg å kunne bruke litt mer penger til å lage god mat, sosialisere meg på kafé og uteliv, reise på en sånn passe grei ferie om sommeren etc. I Bergen må du fire veldig på kravene skal du få en god pris på en leilighet, jeg var råheldig og betaler 5200 i mnd på en god leilighet (samboer betaler andre halvparten), der markedspris egentlig er 6500 kr men utleier var tydeligvis snill. Nå ser at Fast jobb også gjennomfører dette til samme pris. Akkurat den påstanden holder ikke. Fast jobb, antar du har studert i Trondheim, da du nevner siving. I Bergen har man ikke muligheten til å få sponset alt, slik man gjør ved NTNU (har også hørt det fra mine venner der oppe). I tillegg tror jeg Trondheim er hakke billigere enn Bergen, da leieprise er høyere, desto mindre du vil bo på Fantoft for 3000 kr med komfyr uten ovn. Prisene dine passer IKKE her i Bergen! Her er jeg ganske enig med deg - man kan leve på studielånet og ha et normalt studentliv dersom man ikke fester. Det er ingen hemmelig at studentene fester mye, og mye av pengene går her!
 6. Jeg ville heller investert i KLP aksjeverden indeks (helst KLP fremvoksende markeder indeks ll), istedet for DNB Global indeks.. I tillegg fjernet KLP Norge indeks fra lista. Helst fremvoksende markeder i stedet for hele verden? Ja, Det er grunn til at det heter framvoksende markeder.
 7. Du har dårlig sak her. Du må straks betale tilbake de 100 000 kr umiddelbart, hvis ikke risikerer du konsekvenser.
 8. Jeg ville heller investert i KLP aksjeverden indeks (helst KLP fremvoksende markeder indeks ll), istedet for DNB Global indeks.. I tillegg fjernet KLP Norge indeks fra lista.
 9. Du er vel ikke den første som stryker og heller ikke den siste. Lykke til neste gang om fire uke (?)
 10. Ja, det kan skrives på norsk eller nynorsk om du vil.
 11. Det er jeg faktisk usikker på! Hva har det å si ? Alt.
×
×
 • Create New...