Gå til innhold

|Dark|

Medlemmer
  • Innlegg

    50
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av |Dark|

  1. Det viser seg at filene er helt borte, men det blir fremdeles registrert at 70gb av den er brukt opp. Har akkurat prøvd den på 2 andre maskiner, hvor begge viser at 70gb er brukt.

     

    Har også prøvd å skru av defender og legge inn programvare på nytt, hjalp like lite..

     

    Ingen som veit om det er mulig å redde filene som ligger der?

  2. Vel, det har seg slik at Vista sin Windows Defender følte for å blokkere WD Button Manager i oppstarten da den trodde det var no farlig no (typisk Vista :roll: ), og så greide jeg å trykke feil slik at den fjerna Button Manager.

     

    Det som da er blitt problemet er at jeg hadde 70gb med jobb ting på den eksterne hard-disken, og den blir nå bare ført opp som Lokal Disk, og de 70gb med jobb er på en måte "usynlig", men windows registrerer at det er brukt 70gb på den.

     

    Har nå prøvd å legge inn all programvare, fjerne drivere og legge de inn igjen og det som jeg har kommet på i farta.

     

    Noen gode forslag til hva som kan gjøres?

  3. God aften forumsbrukere.

     

    Jeg skulle ta det store steget og flashe mitt Radeon 9600pro til XT i natt.. Det viste seg å ikke være mye å gjøre med hjelp fra en god venn.. Det som viste seg å være problemet var å finne riktig Bios.. Heldigvis så fikk jeg vite hva jeg skulle finne på skjermkortet mitt så gikk vi løs på å finne riktig Bios. Da vi hadde finni riktig Bios satte jeg igang med å flashe.. Det viste seg å gå ganske bra, helt til jeg skulle reboote.. Da kom det masse grønne, gule, orange og mange andre fargerike prikker på skjermen.. Jeg kom meg på mirakuløst vis inn i windows igjen, og prøvde å flashe tilbake, men det nektet den å gjøre (sa noe om at fila var korrupt).. Så da satt jeg der og så knapt noe som helst på skjermen..

     

    Så da gikk vi løs en gang til, og jeg fikk sendt en ny bios på msn (jeg så såpass at jeg fikk gjort det), og begynte å flashe en gang til.. Når jeg reboota en gang til, så bare begynte maskinen å reboote seg i loop da Windows skjermen hadde loada.. Så da satt jeg der som et nek og så på at maskina reboota seg et par ganger før jeg beit i det sure eplet, og begynte å formatere maskina for å legge inn alt på nytt..

     

    Det viste seg egentlig å være ganske nytteløst, for etter å ha tatt en reparering av windows, skjedde det samme igjen.. Så da tok jeg en total formatering i dag tidlig for å se om det hjalp.. Joda, jeg kom meg inn i windows.. Men, så koslig som XP er, så la jo det inn driver'ne til skjermkortet automatisk på et eller annet vis, så da fikk jeg beskjed om å reboote maskinen.. Tvilsom som jeg er, svarte jeg ja.. Det skulle jeg da aldri gjort.. Maskina begynte å reboote seg i loop igjen.. :cry:

     

    Så, etter å ha prøvd det jeg kommer på, spør jeg om det er en mulighet å flashe skjermkortet tilbake til steinalderen ( :!: ) på med jumperen som er på skjermkortet..

     

    Og to ting til sist, jeg veit ikke om dette er riktig sted å legge dette på, men jeg takker for alle svar..

     

    |Dark|

  4. Det funket ikke.. Jeg vippet batteriet ut og puttet det inn igjen men skjermen er svart mens pc`en surrer og går..

     

    Noen flere som har forslag?? Vær spå snill!

    Prøv å ta ut batteriet, og start maskinen uten batteriet.. Ellers, prøv et annet hovedkort.. Eller så kan du prøve en annen skjerm.. Just a thought..

     

    |Dark|

  5. Hvis du har så jævli strenge kriterier får du vel finne det selv istedenfor å sysselsette hele forumet.

     

    Ro deg ned nå da.. :p Ingen grunn til å hisse seg opp, selv om jeg var like ved å gjøre det selv.. ;) Han er jo bare 14 år, men han bør da greie å finne seg et fint Cs-kabbis selv ja.. Det er minst 100(0) i den prisklassen, ergo det er ikke vanskelig..

     

    Og skal vi se, det var den 5 like posten jeg har sett så langt i dag.. Tror ikke jeg fortsetter å telle.. :p

     

    |Dark|

  6. Altså, det at noen ikke liker clas, det er akseptabelt.. Men det å drive å snakke så mye dritt om clas er liten vits, da det kommer dere ingen vei her på forumet.. Synes dere Clas er så dritt dårlig, gå heller til ledelsen og SI det til de... Jeg tviler veldig sterkt på at ledelsen i Clas sitter og surfer OK forum.. :roll:

     

    Dessuten, så spørte trådstarter bare OM det gikk ann å kjøre flere neonstrips på en invèrter.. Ergo, da bør han heller få det svaret han vil, uten at dere begynner å snakke masse dritt om Clas.. Så start heller en egen tråd om hvor intenst dere hater Clas og se hvor god respons dere får, i stedet for å si det i en tråd hvor faktisk en person søker et konkret svar på noe han lurer på..

     

    Bare min mening dette da..

     

    |Dark|

  7. Vu-caN, tok du deg tid til å lese litt på lappen som fulgte med i CPU boksen? Gjorde det da jeg gikk en uke uten PC pga at festet til boxed kjøleren knakk..

     

    På min 3ghz "Prescott" står det nemlig, "To ensure a long life of this CPU, we suggest that you keep the temperature at 38(grader) or less."

     

    Vet dog ikke hvor mye det står i din 3.2ghz, men tviler sterkt på at det er noe spesielt høyere.. Og det å ligge opp i 60 grader det anbefaler jeg på det sterkeste å gjøre noe.. :hmm:

     

    Dessuten, så virker det som at Intel er lagd for Vannkjøling, da de avgir no sykt med varme, så vannkjøling er det eneste som hjelper ordentlig med å få bort varme hvis du vil klokke den langt...

     

    Bare sånn til opplysning liksom.. :roll:

     

    |Dark|

  8. Men han spurte om Dell her, er vel andre produsenter som er enda verre enn dell.

    Erm, ingen her som har hørt om REC pc'er vel? :S

     

    Enkelt og greit, de gruser det MESTE av ferdig pc'er... Og de som har vært borti REC pc'er veit veldig godt det selv.. :p

     

    |Dark|

×
×
  • Opprett ny...