Gå til innhold

Exorsisimus

Medlemmer
  • Innlegg

    67
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Exorsisimus

  1. Og det hele er bygget på en falsk forestilling (og politisk beslutning) om at vi mennesker kan påvirke klimaet i noen grad. Dette fordi antropogen CO2 ikke er bevist å ha egenskap eller signifikant mengde. Det blir veldig likt eventyret "Keiserens Nye Klær".

    Resultatet blir en rasering av vestlige lands økonomi, mens bl.a. Russland og Kina ler hele veien til banken.

    • Liker 3
  2. Menneskeskapte klimaforandringer er et falsum. Det er ikke bevist, men er en politisk beslutning fattet av FNs klimapanel. Det burde være nok av både lesere og journalister her som må vite at CO2 ikke har de klimagassegenskapene som påstås. Og om så hadde vært tilfelle, så hadde den antropogene delen på mellom 3 - 3,5% vært neglisjerbar i alle tilfeller.

    • Liker 6
  3. Har du bevis? Det holder ikke å referere til "mange forskere" osv.

    Menneskeskapt CO2 utgjør 3 - 4% av det totale CO2-systemet, og er nærmest en forsvinnende liten andel. I tillegg finnes det IKKE bevis på at CO2 er den "klimaverstingen" det påstås.

    Energioverskuddet på kloden korrelerer mer i samsvar med solflekkaktiviteten, noe som også stemmer med tidligere istider (og kalde/varme perioder ellers).

    • Liker 2
  4. Vi abonnerte på Get for mange år siden, og det var før "omleggingen". Det fungerte veldig bra; intuitive menyer, rask respons osv. Vi flyttet noen ganger i ettertid, benyttet både AltiBox og RiksTV i mellomtiden, og endte opp med Get gjennom en "Borettslagsavtale".

    Get er blitt VELDIG dårlig. Menyene er ulogiske, uforståelige sammensetninger, "boksen" responderer dårlig, fjernkontrollen har også mange knapper plassert helt i virrvar, samt at fjernkontrollen er treeeg.

    Alt-i-alt et dårlig produkt.

    Hadde vi hatt noe alternativ (tenker også pris) ville vi benyttet AltiBox.

  5.  

    Yoga, kvalitetsprodukt? Her tror jeg noen har fått chakraene i ubalanse. Kunsten er å vippe forventningene tilbake til virkelighetens verden.

     

    Lenovo sine yoga har da alltid vært kvalitetsprodukter.

    God byggekvalitet og over gjennomsnittet komponenter.

    Jeg har hatt 2 forskjellige, og begge hadde både "crappy" byggekvalitet og ræ.. support. Så aldri mer (Lenovo).

×
×
  • Opprett ny...