Gå til innhold

Misky

Medlemmer
  • Innlegg

    165
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Misky

  1. Artikkelen bekrefter jo bare hva jeg selv følte når jeg testet den berømte "demoen". Lite gjennomtenkt, og halvferdig. Synd at det ble så ille, for jeg var en av de som gledet meg til Anthem.

     

    Hva kommer forresten til å skje videre? Jeg ser ikke akkurat for meg en lys fremtid for spillet, hvis det var SÅ kaotisk før launch. Litt drøyt å ta seg betalt 600,- for et såpass halvferdig spill.

    • Liker 1
  2. Selvsagt bør det finnes grenser, og dette voldtektspillet er totalt usmakelig! Det er heller ikke noe argument at "det finnes jo skytespill, så hvorfor ikke voldtekt også". Hadde det kommet et Battle Royale spill som f.eks het Utøya, så ville det også vært usmakelig. Eller en school shooter looter - for å sette det litt på spissen. Det er mange etiske gråsoner, og et voldtektspill er ganske langt over streken.

    • Liker 1
  3. Helt ærlig tror jeg det er en feil på Ps4, og ikke Anthem. Jeg har opplevd en slik hard crash selv, og da når jeg skulle til å starte et Call of Duty spill. Når det er sagt, jeg skrev her inne når jeg testa den "åpne betaen" til Anthem, at det føltes som om konsollen min ble syk av å spille det.. Som om spillet krevde absolutt ALT av maskinen min, og spillet krasjet flere ganger. Det kan umulig være en optimal løsning.

     

    Er i hvertfall veldig glad for at jeg ikke brukte 699,- på å være betatester. Kan heller glede meg til spillet kommer på tilbud OG forhåpentligvis har fikset opp i feilene.

  4. Folk ble jo ikke banna i Destiny eller The Division for å bruke loot exploits, de patcha lootcaven og de andre exploitene... Folk ble banna for å jukse i multiplayer, noe helt annet!

     

    Helt enig. Det er tydelig at Anthem ikke helt vet hvordan de skal forholde seg til dette.

     

    Et langt større problem Anthem nå står ovenfor, er derimot at flere folk begynner å oppleve "hard crashes" på Ps4 - maskinen slår seg helt av pga Anthem - og Ps4 tilbyr visstnok refunds. Noen som vet noe mer om dette?

     

    (Bortsett fra det som står HER.)

  5. Hopper nok glatt over Sekiro for min del siden jeg ikke er fan av soulsborne-sjangeren, skjønner ikke helt greia med de spillene.

     

    Men det er helt greit at andre liker dem og kommer ikke til å bruke tid på forumene med å slenge dritt om spillet og hvor teite designvalg som er tatt i mine øyne.

    De verste kritikerne til Anthem er vel looter shooter fans som har gledet seg veldig i flere år, betalt mye penger for et triple A spill som ble beskrevet som Destiny killer, og med egne øyne kunne se at det som ble lansert den 15 februar ikke var helt etter forventningene..

     

    Det er helt greit at folk har preferanser innen spill, men folk som ikke liker soulsborne spill, gjør det gjerne ikke fordi spillene er av dårlig kvalitet.

     

    Hvis det skulle være sånn at Sekiro oppleves som like lite gjennomtenkt som jeg opplevde Anthem, så ville ikke jeg vært redd for å skrive om det. Som soulsborne elsker. 

  6. Visste du at på gamlehjem så har de egne sitteputer som er spesial-designa for å absorbere promp?

     

    Nå vet du det.

     

    Håper virkelig ikke du har hatt nesen opp i det, for de har nok absorbert mer enn bare promp.

     

    Men tilbake til trådens tema, hvorfor får man kun en "bra stol" hvis man må ut med mangfoldige tusen? Ser flere skrive det. Jeg spør fordi jeg oppriktig er nysgjerrig. Er det konstruksjonen, eller materialet den er laget av? Individuelle forskjeller må vel også spille inn; høyde, vekt etc.

  7. Hvorfor har ingen lagd looter shooters med loot og builds som feks i et hack and slash spill. Er jo mye mer givende og drøssevis med builds(path of exiles). Og legge til  en bra story i samme slengen så har du en vinner.

     

    Det er kanskje derfor Dark Souls serien, og Bloodborne, har sine veldig trofaste fans som lengter etter et tilsvarende spill. De har jo litt av disse elementene, i tillegg til en ganske interessant story.

  8. Nå hadde vel destiny sine egne mangler.

    Historien som ikke var i spillet, men på en nettside, og som man aldri fikk vite slutten på.

    Ekstremt dårlig stemmeskuespill (som ble totalt forandret senere)

    I begynnelsen var det bugs så man kunne ikke motta flere av exotic våpnene.

    Campaing som var alt for kort, og repetitiv.

    Veldig få abilities til hver type klasse, og omtrent samme gameplay mellom dem.

    Liten variasjon i våpen.

    Osv.

     

    Multiplayer var jo greit, annet enn at det kjørte på peer to peer systemer, og hadde null balansering av våpen og klasser.

     

    Vi kan umulig ha spilt samme Destiny, for det var jo det som var suverent med Destiny 1- våpen variasjon, og hvordan man kunne utforske og tilpasse skill treet på hver figur. F.eks under ulike deler av raidet eller strikes. Kombinert med exotics som hadde sin funksjon.

    Vex Mythoclast var helt på jorde til å starte med, og det var sikkert ikke meningen at man skulle klare å dytte Atheon utfor, men likevel ble Destiny så populært blant spillere, at flere sikkert startet karrieren sin på twitch og YouTube fordi de var usedvanlig dyktig i det. Flere av de jeg spiller med i dag er fra den tiden. 

     

    Jeg liker ihvertfall spill hvor det er opp til spilleren selv å bli bedre i spillet, enn om spillet i det hele tatt virker. Sist jeg spilte Anthem startet jeg et stronghold med 3 andre randoms. Halveis ute i det dør jeg når jeg skal prøve å revive to døde team mates, og den siste spilleren som var i live skjønte tydeligvis ikke hva han skulle gjøre, så det gikk en halvtime før jeg måtte lukke spillet og åpne det på nytt - fordi det er ikke mulighet å gjøre noe som helst når man er død; ikke komme inn på menyen eller noen ting. Det virker ikke særlig gjennomtenkt i min verden. 

     

    Freeplay er jo også noe for seg selv når man joiner randoms.. Hvor er de? Hva er vitsen med kartet? Selv med folk jeg kjenner er det begrenset hvor gøy dette er på sikt, det virker så hult.

     

    Slik jeg ser det skulle de utsatt Anthem, minst et halvt år. De skulle heller ikke latt forventningsfulle betalende spillere være betatestere så nærme release, i noe de valgte å kalle "VIP demo". Jeg tipper de ville utnytte det faktum at det har vært litt spilltørke på looter shooter fronten i det siste, å lansere det akkurat nå, men de skulle kanskje latt være. Snart kommer det nok en rekke andre interessante spill som fort vil vise at Anthem bør være noe mer enn å bare fly rundt i et flott landskap. 

    • Liker 1
  9. Ingen kan vel med hånden på hjertet si at det er en parallell mellom Destiny 1 ved launch, og Anthem. Destiny hadde i det minste grunnleggende ting på plass, og det tok ikke lang tid før folk virkelig ble hekta. Husker selv min første exotic, min første solo nightfall osv osv. Det er heller ikke til å se bort i fra at PVP delen gjorde sitt for å holde interessen oppe.

     

    Anthem derimot.. Ja, det er gøy å fly, og trykke LB og RB på kontrolleren, men det hele virker ikke særlig gjennomtenkt. Det er lite variasjon i både loot og gameplay, for ikke å snakke om det tekniske - selve spillmotoren - som føles utdatert og ustabil. 

     

    Jeg er heller ikke så optimistisk på at det "blir bra" som flere påstår. Det kommer vel til å bli gratis på PS plus til slutt..  :whistle:

    • Liker 1
  10. Det jeg frykter i forhold til Anthem, er at EA vil "pull the plug" for fremtidig dlc, siden det har fått så enormt med kritikk. De håpet vel også på 6 millioner solgte kopier innen seks uker, noe som nå står på spill etter en ganske knotete launch.

     

    Veldig synd da. Men trenden med å gi ut halvferdige spill til full pris må stoppe, det er ingen tjent med!

  11. På xbox er alt en drøm nå, fiksa SSD og loadingen er levbar igjen

     

    Er det de 10 timene man kan spille ved og ha EA access? Jeg leste nettopp på reddit at i New Zealand, hvor det allerede er den 22 februar, så har folk problemer med å spille fullversjonen som har sluppet på Xbox One, hvis de har spilt prøvetiden på forhånd. Håper virkelig ikke det er tilfelle når klokken blir tolv her.

  12. Man må få lov til å diskutere et spill man selv har gledet seg til i flere år, som man opplever som halvferdig, uten og lempes sammen med x antall youtubere som er negative - "fordi det visstnok er trendy å være sånn"..

     

    Jeg er faktisk helt enig at gamere i 2019 har blitt en vanskelig gruppe å tilfredstille, med unødvendig mye usaklig kritikk. Folk som hater et spill fordi EA er involvert, uten og ha prøvd det etc. 

     

    Jeg kan bare snakke for meg selv. Looter shooter er favoritt sjangeren min, og basert på det jeg har spilt til nå, så ser jeg dessverre ikke for meg at Anthem blir Destiny killer spillet som jeg så gjerne kunne ønske det ble. Det er vel innafor å mene? Når prislappen er som den er..  :hmm:

    • Liker 1
  13. Tydeligvis ikke da det skal slippes en patch den 22. Februar samtidig med at spillet slippes.

     

    Fysiske kopier av spillet er allerede sendt ut til butikker, som skal selges som bundles etc. Det vil si, selv om det kommer en patch (og det håper jeg da inderlig) så er den versjonen av spillet folk har kunnet spille fra den 15 Februar, den versjonen de mente var klar for launch.

     

    (Demoen var visst en 6 uker gammel build.)

  14. Du er klar over at det ikke eksisterer en "ferdig" versjon av Anthem? Før i tiden satte vi inn platen, spilte spillet, og ferdig med det. Var det en bug eller glitch der fikk vi leve med det. I dag er saken en helt annen. Spill blir hele tiden patchet og justert, og nye ting lagt til stadig vekk. Selv spill som er rent offline og single-player blir patchet hele tiden. Anthem er derimot et onlinespill, så det vil ikke bli "ferdig" før serverne tas ned om en del år. For det første slippes ikke spillet offisielt før fredag, og det er først da man kan begynne å snakke om lanseringsversjonen, som ikke må forveksles med ferdig versjon. For det andre vil de fortsette og patche og legge til ting i mange år fremover.

     

    Dette er ekstremt viktig i onlinespill, fordi spillene vil utvikle seg enormt over tid. For å ta et eksempel har vi jo Fortnite. I dag er det et av de største battle royale-spillene på markedet, men hvis du har fulgt med i timen husker du kanskje at det ikke hadde noe som helst med battle royale å gjøre i starten? Faktisk var det i hovedsak rent PvE, der vi bygget baser sammen med andre spillere og beskyttet dem mot zombie osv. Alt dette tøvet med battle royale kom mye senere, og ble latterliggjort i starten. Vi hadde jo PUBG, så hvorfor skulle Fortnite kopiere det? Rainbow Six var heller ikke det helt store da det kom, men det har endret seg enormt over tid, og er i dag svært populært. Elder Scrolls Online var en ren katastrofe da det kom, men takket være mange oppdateringer og mer innhold har det blitt et av de største og mest populære MMORPGene i dag. Faktisk er det ikke så langt unna WoW som man skulle tro.

     

    Poenget er at vi sitter ikke med et "ferdig" Anthem på fredag, eller i dag. Den ferdige versjonen har vi ikke før de offisielt har sluppet den aller siste patchen før serverne stenges om flere år. Ironisk nok sier du rett ut at Anthem er et bra eksempel på at man ikke skal selge skinnet før bjørnen er skutt. Så hvorfor er det akkurat det du gjør? Ikke bare lever bjørnen i beste velgående, men du har ikke handlet inn gevær engang. :)

    Har du i det hele tatt spillt Anthem? Eller lever du i håpet... Jeg gledet meg til Anthem siden Destiny 1, og kan ikke si annet enn at jeg er skuffet hvor halvferdig det virker - for en så dyr pris.

     

    (Fortnite Battle Royale er forøvrig gratis. PVE delen var ikke det.)

     

    Jeg er fullt klar over at online spill - som jeg hovedsakelig spiller - blir utviklet med tiden. Men noen opplevelser er dessverre dårligere enn andre. 

  15. Og akkurat det du her beskriver er det som er stein galt med mennesker idag... Et spill blir slakta før det i det hele tatt er sluppet. Her snakker man om en dag 1 patch - altså så blir spillet sluppet i en rimelig god tilstand. På tross skal folk legge et spill for hat bare pga noen subjektive meninger til noen click-bait kåre youtubere... helt idiotisk!

     

    Du er klar over at den versjonen som folk har kunnet spille fra den 15. Februar ER den ferdige versjonen?

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...