Gå til innhold

shnilsen

Medlemmer
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av shnilsen

  1. Hei dere hjelpsomme. Bilen min; en Mondeo 95 aut, har hatt en tendens til å ikke starte de siste dagene. De gangene dette skjer, skjer det rett og slett ingenting.

    Jeg har testet starteren, den virker. Det er en mangnet ventil/rele i sikringsboksen fremme i motorrommet. Når jeg trykker på den går starteren fint. Men bilen starter ikke enda tenninga står på. Er det kanskje startsperra på bilen som har klikket? Det er ei lampe ved siden av klokken som blinker hele tida som vist nok skal være startsperre kontrollen. HJELP!! :(

  2. Kombiantenne(skrå takantenne) fikk jeg, etter lang tids leting,  tak i hos Bilradiospesialisten i Kristiansand og koster 990,-

    :thumbup: Takk for tipset hwl angående kombiantennen.

     

    Jeg må jo si at jeg sleit ei lita stund når det kom til mp3 spilleren. Den skal jo i teorien ta dvd plater med mp3 musikk. Etter mye om og men fant jeg ut at den tar dvd plater, men det må være "DVD -" plater. Jeg har da ikke brenner som brenner minus plater selfølgelig.

    Når det kommer til lyden på spilleren. Må jeg si at det er bra lyd med enorme muligheter med tanke på innstillinger av lyden og slikt.

    Litt vanskelig meny.

    AUX inngang, Line in, S-Video ut, digital lyd ut pluss, pluss.

    Dab radioen er installert men mangler som sagt antennen.

    Godt kjøp. Og vil anbefale den til andre.

×
×
  • Opprett ny...