Gå til innhold

huttetuu123

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av huttetuu123

  1. Har gått til innkjøp av Suhr's Michael Landau singlecoil pickuper til min Fender Stratocaster. Har aldri byttet før, så lurer på om noen har erfaring med dette? Noe jeg kan gjøre selv, evt om det er noe man må passe seg for? Finnes det en slags "How to change pickups for dummies"?

    Vet ikke om det er noe man kan gjøre feil..

  2.  

    Det ble sagt at de skulle sette inn ovn/varmepumpe forrige vinter, men det har ikke skjedd. Nå begynner det å bli skikkelig kaldt ute og jeg har bare et par panelovner i hybelleiligheten.

     

    Kan jeg kreve at de gjør noe med det? Evnt. få reduksjon i husleie?

     

     

     

    Mvh. Frossen mann

     

    Et par panelovner burde være tilstrekkelig for å varme opp en liten hybel. Fungerer de ikke?

     

    Forøvrig, hvordan ble lovnaden om varmepumpe/ovn gitt? Er det angitt I kontrakt eller var det et tema når kontrakt ble skrevet? Eller er det noe utleier har nevnt at de "muligens" skal gjøre?

     

    ikke i kontrakt nei... men mener de sa det da jeg skulle flytte inn. kanskje noen dager senere. Jeg mener at når de lover noe så bør de jo holde det.

  3. Pusser opp hus og vil ha skjulte kabler til høyttalerne. Har trekt opp rør og satt opp koblingsbokser for bakhøyttalere og en ved strømuttak i front. Jeg skulle hatt enkle høyttaleruttak der høyttalerne skal stå og dobbel der forsterkeren skal stå. Noen som har peil på hvor jeg kan finne slike uttak? Må være hvite.

×
×
  • Opprett ny...