Gå til innhold

Zhor

Medlemmer
  • Innlegg

    87
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zhor

  1. Mitt lille problem er.

     

    Jeg har 2 xbox live kontoer.

    Konto1 som er en sliverkonto der jeg har MS points,achievements and all og en Konto2 sliverkonto som aldri er brukt, helt tom. Jeg ønsker å slette Konto2 og etterhvert bruke den e-postadressen til min Konto1.

     

    Har sendt mange mail til xbox live support, alt de sier er at jeg må ringe xbox support Norge fordi de ikke kan slette den siden det er en Gullkonto (noe det IKKE er).

     

    Har også prøvd å ringe xbox support Norge 2 ganger.

    Første gang treffer jeg på en som på litt gebrokkent norsk sier først at det koster 200MS points å gjøre det, før samtalen er over så koster det 300MS points. Jeg sier at jeg kan godt betale MS points for å gjøre det, men da ble det plutselig veldig vanskelig å gjøre det pluss jeg MÅ gjøre det på nett eller på xboxen min.

    Har letet ganske lenge etter en mulighet for å gjøre det på nett eller på xboxn men jeg finner det ikke.

     

    Ringer på nytt 1.måned etterpå, snakker da med en annen på ganske gebrokkent norsk, som først ikke forstår hvorfor jeg vil slette kontoen når sliver abbonement er gratis, så forteller han meg at det rett og slett ikke er mulig å slette kontoen min.

     

    Jeg kan IKKE drømme om at det ikke skal være mulig å slette den ene kontoen min.

    Jeg tviler også på at jeg må betale for eventuelt å gjøre det.

     

    Noen som vet hvordan jeg kan fikse denne situasjonen?

    Vanskelig å klage på xbox support når man bare bli henvist til de man vil klage på.

    Fins det noen plasser jeg kan fikse dette selv?

  2. "Småkjøp" som f.eks cd-r plater blir sjelden registrert med navn. Det blir visst du har kjøpt platene, samtidig som du har kjøpt noen større enheter, som det har blitt registrert navn på av garanti grunner. Men det kan variere litt mellom ulike butikker.

    Tviler på at du får en ny brenner hos de. Da må du treffe dem på en god dag :-) Blir litt som om jeg kjøper "cheap shit" papir og et ark setter seg fast i min laser farge printer og forårsaker at printerer blir ødelagt, vil da de som solgte meg printeren betale en ny printer for meg. Bare for å sette det litt på spissen.

     

    Ps. Bruk Verbatim

  3. Disken blir sendt til produsenten, der den blir sjekket for uhumskheter. Deretter vil en kopi av interresant informasjon bli send til andre interresenter som f.eks RIAA, CIA, PLAYGIRL, POT o.l. Du er jo selfølgelig ansvarlig for all informasjonen som er på disken din, selv om du har levert den fra deg. Men når du leverte den fra deg så fraskrev du deg alle rettigheter til informasjonen på disken. Du har vel lest det som står med liten skrift i boka til produsenten.

    Jeg anbefaler deg å ta kontakt med en advokat med det samme eller emigrere til sibir. :-)

  4. Jeg eier et sett koss "the plug", og er veldig fornøyd med lyden i dem. Men de er ekstremt ukomfortable og det er håpløst til å få dem sitte riktig.

     

    Det jeg lurte på var om det finnes noen alternative til disse. Har sett at noen anbefaler sony og shure sine sett. Men har de samme bass gjengivelsen som the plug har, evnt finnes det noen som har det?

     

    Har testet endel andre headsett som koss portapro, sennheiser o.s.v og har ennå ikke funnet noen som gjenngir bass like bra som the plug.

     

    Tenke å bruke ca 500,- på et earbuds sett.

  5. Det er et par ting som slår meg i denne saken. Først er det fint å se at politet tør å si politikerne imot, det har de gjort både i denne saken og anngående de økte bøtesatsene for biler.

    Men burde ikke politet blitt spurt til råds før politikerne lager nye lover, det er jo tross alt de som skal håndheve dem.

     

    En ting som er farlig med at politikerne lager lover som folk ikke "forstår", eller syns er urimelige. Er at den allmenne respekten for rettstaten svekkes

    Det kan få konsekvenser på andre felt, ikke bare anngående mp3 spillere. Denne loven går jo hovedsakelig utover "den yngre garde", de får ikke så mye respekt for lover og regler når en slik lov tres nedover hodene deres.

  6. Kjenner meg helt klar igjen i artikkelen. Husker før når jeg spilte litt mer, da så jeg folk i sniper siktet og så etter gode sniper plasseringer i god Unreal Tournament stil. Får ennå Grand Theft auto feelingen når jeg ser skoleklasser som går på ei rekke på fortauet når jeg er ute å kjører. :-) Lett å blande spill å virkelighet i hodet sitt, men å gjøre prøve å gjøre spillting i virkeligheten er vel å gå litt langt

  7. Har en 300GB Maxtor onetouch disk, som ga seg her om dagen. Fikk Beskjed om "delayed write failure..." og når jeg startet maskinen på nytt, fikk jeg ikke tilgang på disken, men Partition Manager o.l Viser at det er en NTFS disk men klarer ikke å vise navnet dens. Klarer å redde det meste av datan til denne med GetDataBack, men har ingen store nok disker til å ta backup.

     

    Så til spørsmålet. Vet noen av noen Hardisk repair program som kan muligens redde denne disken. Siden det er en ekstern disk fungere av de vanlige hd redderne. Fant heller ikke noen programvare fra maxtor som kan fikse eksterne disker.

  8. Men hvordan i all verden kan jeg spoffe den da?

    Gå på "properties" på nettverkstilkoblingen så "configure" og "advanced" så der det står "network adress" skriver du inn en "value" den blir den nye mac adressen din. (sorry at ting er på engelsk, har bare engelsk programvare, vettafan hva alt heter på norsk xp.

  9. Hva har mac-adressen med IP'en å gjøre?

    Skift mac og du får ny ip.

     

    Og bruker han NAT (riktignok sier trådstarter han har switch og ADSL modem) hjelper det svært lite om han spoofer MAC adressen på nettverskortet til PC'en 

    Helt korrekt :D My bad.

    Note to self "les hele innlegget først, før jeg svare på det" :yes:

    Har direkte kobling selv, så jeg tenkte itj på den eventualiteten.

  10. You fools :D

    Ser dere ikke hva lucasarts gjør.

    Først sier de "nå skal vi lage Full throttle 2" nope det skjedde ikke

    Så sier de "nå skal vi lage et nytt Sam`n max " nope skjedde ikke det heller.

    Nå er det monkey island 5 som likssom skal komme ut. Jaha trur itj på det før jeg har det i handa.

    Fool me once shame on you, fool me twice shame on me. fool me trice ?.

     

    Men viss det skjer så blir det "happy happy, joy joy" her i gården.

×
×
  • Opprett ny...