Gå til innhold

Maxmix

Medlemmer
  • Innlegg

    89
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Maxmix

  1. http://my.qxl.no/accdb/viewItem.asp?IDI=15797790

     

    Denne har jeg selv kjøpt, og bruker den hjemme og på jobb..

     

    når jeg har den på jobb så får alle på jobben min inn min radoikanal, og da er det en kjempestor hall som har plass til 2 båter i.  når jeg legger spilleren med fm senderen midt hallen så rekker den ca 50 alle veier.. helt sinnsykt digg med egen radiokanal som man tar inn via hørselsvernene med fm radio :)

    Dette produktet vil nok neppe bli godkjent i Norge. Sålenge andre kan ta inn din radiokanal så krever dette at du har lisens til å sende på FM-båndet. I tillegg kommer også Tono inn i bildet som skal ha betalt for at du kringkaster musikk.

     

    Hilsen Jarle

    ååå da tror jeg at jeg kaster denne dingsen med en gang :roll: NOT

     

    driter vell langt i både tono og han andre (norge)...

     

    for det andre så er det på trappen at disse små fm-senderne skal godkjennes her til lands også.. et så gennialt produkt er det lenge siden jeg har handlet :)

  2. http://my.qxl.no/accdb/viewItem.asp?IDI=15797790

     

    Denne har jeg selv kjøpt, og bruker den hjemme og på jobb..

     

    når jeg har den på jobb så får alle på jobben min inn min radoikanal, og da er det en kjempestor hall som har plass til 2 båter i. når jeg legger spilleren med fm senderen midt hallen så rekker den ca 50 alle veier.. helt sinnsykt digg med egen radiokanal som man tar inn via hørselsvernene med fm radio :)

  3. — Vi samarbeider med Lindorff, og de har ekstra bemanning i en periode for å kunne ta seg av alle henvendelsene. Vi oppfordrer folk til å ringe dit hvis de har innsigelser mot regningen de har fått, sier Fusdahl.

     

     

    de er jo ikke gode i tiscali.. for det første, hvorfor i h******* skal jeg ringe et inkassobyrå for og klage på feil fakturering, de er jo bare ute etter og drive inn penger, og kan jo ikke svare på tekniske spørsmål heller..

     

     

    mitt går til forliksrådet, det er det ikke tvil om.. frekk i telefonen er de og.. eller, ikke han første jeg snakket med, han skjønte problemet mitt og mente det virket rart.. neste gang jeg ringte ble jeg satt over til "tiscali spesialisten", og det var ikke like enkelt.. han regelrett truet med at om jeg ikke betalte, så ville de vinne i forliksrådet, garrantert, så det burde jeg ikke tenke på engang.. jaja det er 2mnd siden, så vi får se da.. skal de bruke like lang tid som vanligt møtes vi vell i forliksrådet i 2006 engang...

     

     

    penga de skal ha hos meg er 1900,- pluss litt over 1000 i gebyrer. det er uaktuelt for meg og betale..

     

    1. det står i kontrakten at overforbruk faktureres hver mnd.

     

    2. det står at man kan følge med selv på tiscali.no, men den siden funket ALDRI.

     

    3. har hatt så mye problemer med dems fakturerings rutiner at jeg ikke stoler 5øre på de, motok gjevnligt regninger og inkasso helt fram til mai i år, da hadde jeg sagt opp tiscali dritten for 2 år siden.. brukt utroligt mye tid på dette...

     

     

     

     

    en som hadde litt peil skulle lagd en websida man kan registrere seg på og vise at man står sammen om dette..

     

     

     

    puh, mye og skrive nå :)

  4. hei.

     

    åssn telefon vardet?

     

     

    uansett: nei du er ikke nødt til og kjøpe samme telefon, det er valgfritt..

     

     

    så det du får på forsikringa, forutsatt at den dekker det som har skjedd er prisen som telefonen er verdt idag, minus 300kr egenandel. den summen kan du kjøpe deg telefon til eller fritt legge på og kjøpe en dyrere modell om du vill.

  5. Det er mange påstander ute og går her. En del av de litt ute og kjører..

     

    En Gps bør ha fri sikt til himmelen. at man har heat-shield i frontruta kan være nok til at den ikke mottar. I et hanskerom vil du i beste fall få svært dårlig nøyaktighet.

    Gidder ikke å krangle om dette, men min private gps fungerer aldeles utmerket i min båt av glassfiber og innendørs. Har også en fastmontert gps i båten som er koblet til plotter og det er ingen avvik i posisjonen disse to viser. Det kommer antakelig an på kvaliteten til gps'en og hvilke matrialer som skiller antennen fra himmelen. Jeg vil slutte meg til anbefalingen om å kjøpe en bærbar gps.

    hvis du har gps inne i bilen uten helt fri sikt til himmelen så får du dårlige signaler. jeg tviler ikke på at du kan få noe signal inne i båten etc, men du har neppe helt bra signal. husk også at mange gps har software som prøver og veie opp for dårllig signal slik at selv om gpsn ser ut som den funker utmerket er det så har du kanskje ikke korrekt data på gpsn. litt kjipt om du går på et skjær bare fordi du absolutt skal ha gpsn innerst i båten ...

  6. Bestilte en router som skulle leveres til min mor i bodø, og fakturaen skulle til meg.

    men tror dere jaggumeg at de ikke presterer og sende den hjem til meg?

    og ikke gidder de inrømme at de har gjort feil.. så nå ble den rimelige routeren ikke så billig som vi hadde trodd..

     

     

    holder meg til psdata heretter ja...

  7. jojo..

     

    Uansett, kan fortelle at dette var virkelig en støyfri pc.

    Vifta går jo aldri når jeg surfer.. Og i går kveld fikk jeg ta med pcen i senga og surfe, og dama ble ikke forstyrret i det heletatt av maskinen, og det var meget bra da.

     

    10/10 poeng fir stillhet på min maskin iallefall :thumbup:

     

     

    en ting til, hvilken skjermoppløsning bruker dere? bruker 1400x1050 selv og 120ppt.

  8. Unnskyld meg men er ikke denne tråden stor nok OG er det bare meg som er lei at det begynner å bli veldig mange som legger inn flere poster på hvor den er i posten, eller at de ikke fikk tak i den, NÅ fikk jeg den osv.. har lite med erfaringer med selve pcen å gjøre som tråden er opprinnelig opprettet for

    Har vell alt med erfaringer rundt 1557 og gjøre, angående leveringstider som man har på 1557 feks.

  9. Det som var så surt, var at jeg ba om bedriftspakke så den skulle komme fortere til meg.. men så kjøres ikke bedriftspakker ut i helgene, er et man-fre produkt,som de sa..

     

    Hadde den blitt sendt som servicepakke hadde jeg hatt den igår.

    bestilte nemmlig en trådløs 3com 54mbps router, og de kom samtidigt inn til kr.sand og routeren kom i posten på lørdag :/

     

     

     

    Ja, gjorde nok lurt i og bestille nå ja, blir sikkert endel som bestiller 1557 fra psdata nå frammover :)

  10. Ja det er en standard mini-pci slott som de aller fleste nyere bærbare støtter. Eneste leverandøren som jeg har erfaring med som er sær er IBM som kun støtter IBM kort.

     

    Jeg vil tro at PSData venter til Intel 2200BG kortet kommer på markedet som er et centrino sertifisert kort for både 11b og 11g. Intel har tidligere sagt at dette kortet skal komme i salg iløpet av første kvartal dette året, så da bør det komme hit iløpet av neste måned. Hvis du ikke vil vente så lenge kan du se om du finner noen nettbutikker som selger mini-pci kort løst istedet.

    Ok, da er det like greit og vente til psdata får det inn :)

  11. men hvorfor må Telenor ha slike "vanskelige" løsninger, mens andre leverandører

    ikke har det?

    Fordi de var først ute med stor adsl dekning, og når de startet byggingen av adsl nettet, så var dette den teknologien som passet best for dem. Så når nye teknologier kommer,er det nok ikke bare bare for telenor og skifte teknologi, de er et stort firma, der de må veie opp de økonomiske kostnadene vs fordelene slik at fortjenesten deres ikke blir for liten og at ikke de økonomiske ulempene blir lempet over på kundene iform av økte priser.

    Er det dyrt å gå vekk fra PPPoE ??? jeg vet ikke , så ikke vær useriøse... :blush:

    Neida det er gratis for telenor og gå fra PPPoE til dhcp, de tar det bare på garantien :roll:

  12. men hvorfor må Telenor ha slike "vanskelige" løsninger, mens andre leverandører

    ikke har det?

    Fordi de var først ute med stor adsl dekning, og når de startet byggingen av adsl nettet, så var dette den teknologien som passet best for dem. Så når nye teknologier kommer,er det nok ikke bare bare for telenor og skifte teknologi, de er et stort firma, der de må veie opp de økonomiske kostnadene vs fordelene slik at fortjenesten deres ikke blir for liten og at ikke de økonomiske ulempene blir lempet over på kundene iform av økte priser.

  13. Ok, tenkte bare at det kanskje ikke var støtte for 802.11g i bios eller chipset.

     

    supert hvis det kommer mini pci kort tilsalgs, som funker i tundra 1557, slik at man kan bytte ut 802.11b kortet i et 11g kort, slik som whitebox leverer med sine pcer...

     

    Så mini pci kort er samme som et vanligt pci kort, funker i alle pci slotter, bare og plugge i og innstallere drivere?

×
×
  • Opprett ny...