Jump to content

RaySoft

Medlemmer
 • Content Count

  74
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

43 :)
 1. Da var du sent ute. Jeg avbestilte nettopp min bestilling ifra juli (som hadde estimert levering 3 mai) Tror det er folk som forhondsbestilte maskiner derfra allerede april/mai som ennå ikke har fått.
 2. Nei, min blir levert til post i butikk nå på onsdag. 69,- i frakt her også.. For å være helt ærlig så valgte jeg ingenting bevisst, var bare opptatt av å få den igjennom asap, derfor jeg betalte med vipps også, for å slippe å fikle med kort osv.
 3. Jeg har heller ikke hørt et kvekk fra Elkjøp ennå. Status på siden der er fortsatt "Ubekreftet" som alltid. Det var appen til posten som pusha ut melding om pakke til meg. Hvis dere fikk bestilt forrige torsdag så får dere nok melding straks dere også..
 4. Da skjedde det ting her.. Fikk melding fra posten nå om at en pakke fra elkjøp er på vei. Sjekket ordrestatus på min side hos elkjøp: Status fortsatt Ubekreftet;-) Da kan jeg endelig slappe litt av:-) Tusen takk til dere som har gjort det hele litt mindre stressende:-)
 5. Noen som vet epost adf. til kundeservice hos elkjøp? Finner ikke den på sidene dems noe sted... (er det så enkelt som kundeservice@elkjop.no?)
 6. Men du fikk xboxen din når du skulle likevell? Jeg ser nå at jeg skrev feil, det står «Ubekreftet» som status (helt siden jeg kjøpte) og ikke ubehandlet som jeg skrev over her.
 7. Flere som ennå ikke har fått bekreftelse på sin ps5 fra elkjøp? Alle som bestilte etter meg på jobben den torsdagen har nå fått mail med sporingsnr. Jeg som bestilte først av dem alle har fortsatt staus som "Ubehandlet" Hva faen Elkjøp??
 8. Min bestilling på elljøp står fortsatt som Ubehandlet siden kl 10 i dag, så jeg kan bare glemme at jeg får den, selv om de har fått pengene sine. Det som irriterer mest er at jeg vet at jeg bestilte før mange andre som har fått bekreftet sitt kjøp allerede noen timer etter bestilling. Lurer på hvordan de skal forklare den at folk med høyere ordrenummer går foran i "køen". Virker som de behandler ordre baklengs, sist inn, først ut. Gjør ikke saken bedre at jeg forhåndsbestilte på komplett i juni og den ordren har status mai 2021(!!!)
 9. Dere er veldig naive hvis dere tror på den beskrivelsen der.. Jeg er såppas kynisk at jeg ser for meg en uheldig godhjerta person betaler i dyre dommer for en PS5 eske med en murstein oppi. Detter er garantert ment for scam.
 10. De hadde begge deler, men virker som de hadde flere disk versjoner. Jeg kjøpte disk. (det eneste som er bekrefta er at de har fått penga mine da...)
 11. Alle har nok de samme sifrene der.. 150735 Det er de tre siste som er avgjørende.. Jeg fikk også min ordrebekreftelsesmail kl 10:16, men har ikke fått noen flere mailer som noen andre her..
 12. Jeg gikk tilfeldigvis innom elkjop.no i dag rett over kl 10 og så de hadde PS5 inne, bestilte og betalte med vipps. Fortalte så om dette til kolleger pp jobb at de måtte kjappe seg og kjøpe. Nå er situasjonen den at jeg, som har et lavere ordrenummer enn de jeg fortalte til, har fortsatt Ubekreftet som status på min bestilling. Mens de andre har fått reservert som status. Har ringt dem, og de sa det så ut som om jeg skal få den sendt den 15. des., men jeg tar ingenting forgitt.. Noen andre som fortsatt har Ubekreftet som status?
 13. Elkjøp fikk inn et parti i dag tydeligvis. Rakk å bestille og betale, men ordren har fortsatt status som Ubekreftet. Ironien er jo at de jeg fortalte dette til etter at jeg fikk bestilt, gikk så inn etter meg og begge de to har fått Reservert som status. Ringte kundeservice og der sa de at jeg vil motta maskina den 15 desember, men det lukter litt ugler i mosen her:-/ Noen andre som fikk bestilt fra elkjop.no i dag?
×
×
 • Create New...