Gå til innhold

fjs

Medlemmer
  • Innlegg

    625
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av fjs

  1. Du får lånt scooter (125cc) uten problem, men om det er lurt vet jeg ikke. Du får nok issues med forsikring osv skulle det gå galt. Hvis du låner, sørg nå ihvertfall for å få med en skikkelig hjelm og kjør forsiktig. 

    Jeg har lånt 125cc (før jeg tok A lappen i norge) og skjønner i ettertid hvor dumt det egentlig var. En del av opplæringen er å tenke konsekvenser. Selv med 50cc scooter oppleves asfalt som en osteraspe hvis du skulle være uheldig.

  2. 1 felt inn og 1 felt ut = 1 felt i rundkjøringa, selv om det er plass til 2, du kommer bak. Du har skyld

    Snik edit: Det er så sjukt mange som ikke vet hvordan man plasserer seg i rundkjøring, eller bruker blinklys. Så det er veldig risky å stole på at han vet hva han driver med.

    • Liker 4
    • Innsiktsfullt 1
  3. Jeg fikk noe lignende i fjor sommer over store deler av kroppen. Fant aldri helt ut av det, men potensielt noe med varme eller en allergi. Det gikk over etter et par timer

    Prøv å kjøl ned og se om det hjelper, hvis det ikke blir borte innen i morgen ta kontakt med fastlegen din.

    Edit: Pleier du å ha på klokke?

  4. Bransjen rører seg litt mot prinsippet "infrastructure as code", så hvis du realistisk skal gjøre det godt i IT bransjen (spesielt innenfor sikkerhet og infrastruktur) anbefaler jeg 100% å gjøre noe med kode også. Ikke nødvendigvis js og web relaterte ting, men noe i det spacet.

    Dette blir tungt, men hvis du er motivert og målrettet så får du det sikkert til. Det er ikke gjort over natta derimot, 2-3 azure certs lander deg kanskje et intervju, men veien er fortsatt lang.

    Jeg prøver ikke å være en negative andy her, men det gjelder å være realistisk. IT bransjen er i konstant bevegelse, det man lærte på skolen for 10 år siden er for det meste utdatert og ubrukelig. Mye av tiden går med på å lese dokumentasjon, og lære seg nye teknologier. Man blir aldri ferdig utlært

  5. I mitt hode er mc utstyr ikke noe man burde ta snarveier på, godt utstyr kan redde både liv og helse skulle det skje noe.

    Jeg husker kjørelæreren min sa "Hvis du ikke har råd til å bruke penger på ekstra kjøretimer og godt utstyr, så kanskje MC lappen ikke er for deg. Dette er 100% luksus og ingen behov"

    Det er forbundet stor risiko med å kjøre MC. Du kan være verdens beste MC sjåfør, men 1 feil fra en bil og boom. Det går FORT.

    Det var mitt innspill, og kos deg med lappen når den tid kommer.

    • Liker 1
  6. DimSum skrev (16 minutter siden):

    Jeg er en kvinne, og jeg har alltid følt at når jeg møter en fyr så vil jeg at han skal like meg, ikke en falsk utgave av meg selv. Jeg bruker noe sminke og det er for å friske opp utseende, selv om det også egentlig er å "lyve" synes jeg. Så målet mitt er å ikke bruke annet enn fuktighetskrem, jeg må bare komme dit mentalt først. 

     

    Men det virker for meg som at det er veldig mange mannfiolk der ute som synes at falskt utseende er fint. Og men det så mener jeg falskt hår, falsk hårfarge, falske negler, falske vipper, falske tenner, falske pupper og falske neser og andre opererte kroppsdeler.  Menn vet jo at dette ikke er sånn de ser ut, mange ser veldig annerledes ut når de fjerner denne masken de tar på seg. 

     

    Jeg kaller det bare for "influencer-look`en" til venninnene mine. Det virker for meg som at mange idag vil se helt like ut, typisk Playboy bunny utseende, så man kan enten være en trofe` på armen til en fyr eller at fyren kan få seg en trofe`som han kan vise frem. Selv om alle rundt og de selv vet at de egentlig ikke ser slik ut i det hele tatt. 

     

    Blir så skuffet når jeg ser at denne type utseende blir glorifisert og hyllet overalt. Se på Kardashians, man kan ikke gå en eneste dag uten å bli bombardert med de på internett og  da tror jeg at menn tenker at det er slik vakre kvinner bør se ut og jenter/kvinner tenker at dette er hva mannfolka vil ha.

     

    Synes du virkelig det er fint når du vet at det ikke er ekte og/eller at personen har på seg masse sminke?

     

     

     

    Khloe-Kardashian-plastic-surgery.jpg

    For å si det sånn, det er vel nesten bare kvinnfolk som ser på kardashians.

    Smaken er som baken, men jeg tror mesteparten av oss ikke foretrekker de greiene her. Syns svææære unaturlige lepper, masse sminke, lange vipper osv  bare ser fjåsete og dumt ut.

    • Liker 8
    • Innsiktsfullt 1
  7. Dr_Ikkegod skrev (8 timer siden):

     

    Hårreisende lovverk i Indonesia, ikke sant? Problemet er bare det, at Norge har ikke så mye de skulle ha sagt her. Norge har nemlig OGSÅ et lovverk som forbyr sex, på visse betingelser. Nemlig sexkjøpsloven!

    Norge bør derfor gå stille i dørene, når det gjelder kritikk av Indonesia.

    Hvordan kan du sammenligne disse scenarioene? Prostutisjon != samtykkende sex mellom kjærester, venner, ons etter byen osv.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...