Gå til innhold

Skoleflinkjente

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Skoleflinkjente

  1. Hei, jeg er helt ny på strikking og har akkurat strikket et mariusmønster trekk til varmeflaske, men nå som jeg skal borden sliter jeg litt. Jeg forstår ikke helt hva jeg skal gjøre på fellingene. Er det noen snille sjeler som kan hjelpe meg? ?

     

    - klem

    post-354296-78054_thumb.jpg

  2. Tidligere eksamensoppgaver finner du her. Husker jeg rett legger udir ut eksamensoppgavene et halvt år etter eksamen har vært. Passord er "Eksempel". Her ligger også tidligere mattematikk og norsk eksamensoppgaver fra 2009 til 2013. Om det skulle være til hjelp finner du også forberedelsestråden til eksamen 2012 her. Har nettopp hatt engelsk eksamen selv og vil anbefale deg og skrive ut og ta med deg ark med "English idioms" (engelske ordtak).

    Lykke til! :thumbup:

     

    Tusen hjertelig takk <3

  3. Hei! :) På mandag har jeg engelsk tentamen og jeg vet at mange har hatt denne tentamenen/eksamenen. Uansett så er temaet:

    Focus Magazine May 2012, her er øvingssiden vår: https://pgsf.udir.no og passordet er PlanetV12? (ja spørsmålstegnet også). Kan noen pliis fortelle en desperat niende klassing hva oppgaver som kommer? Vet at de kansje finnes på nettet, men jeg klarer ikke å finne annet en Focus Magazine 2011 oppgavene. Tuusen hjertelig takk på forhånd! Btw, så skriver jeg aldri av andre sine tekster ol. men jeg må rett og slett ha oppgavene på forhånd for å kunne øve på de bestemte tekstene og ikke alle 30 sidene (!!)

×
×
  • Opprett ny...