Gå til innhold

vg96

Medlemmer
  • Innlegg

    95
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjelpsomme svar

  1. vg96's innlegg in Hvordan gjør det bra på intervju ble markert som svaret   
    Er som nevnt veldig viktig å smile og være glad. Vær ærlig, å starte forholdet med sjefen din med løgner vil bare føre til krøll senere. Du kan fint si at du har søkt flere steder, men husk da å nevne at det absolutt er denne jobben du har lyst på. Si at du er glad i mennesker og elsker å hjelpe de, er ærlig, er positiv, engasjert, elsker å lære nye ting osv. Nevn egenskaper som du selv har og som du mener er viktig i nettopp en blomsterbutikk. Tips kan være å se på finn jobb etter lignende jobber, da det ofte er nevnt opp kvalifikasjoner som ønskes av en eventuell søker i disse annonsene. 
     
    Angående negative sider kan du f.eks si at du forventer av deg selv å lære ting med en gang, og at det kan irritere deg om du ikke får til ting med en gang. Du kan også f.eks si at du er veldig pirkete på ting. Da får man på en måte negative ting pakket inn til mer positive versjoner. 
     
    Husk å tenke igjennom hvorfor nettopp du bør velges, og ikke de andre som kanskje har mer erfaring enn deg. I og med at det er mye kundekontakt i en blomsterbutikk bør du fremstå som en ordentlig og hyggelig person som er serviceinnstilt. 
×
×
  • Opprett ny...