Gå til innhold

sullis

Medlemmer
  • Innlegg

    57
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sullis

  1. Heisan

     

    Jeg får ikke lyd ut av den optiske utgangen på hovedkortet mitt uansett hva jeg gjør. Jeg har sjekket alle volumkontroller osv. Er det noen spesielle instillinger man må gjøre for å få dette til å virke.

     

    Jeg har instaslert Nvidia driverne og ikke Realtek driver pakken. Må Realtek driverne instaleres? Mener at jeg prøvde det også sist gang jeg "knota" med dette uten at det ble noe lyd av det heller.

     

    Takker for all hjelp. Begyner å blir frustrert

  2. Det stemmer at jeg har første generasjons XP uten SP. Det som er merkelig er at det er den samme XP jeg brukte forrige gang jeg satte opp systemet uten problemer. Eneste forskjellen er at jeg når har satt inn en harddisk til og ett skjermkort til samt 1 gb mere ram. Maskinen booter helt fint når Nvidia cdèn som fulgte med HK står i og da funker windows perfekt, men den vil ikke boote når denne cdèn ikke står i.

  3. Hei

     

    Etter å ha gjort en del oppgraderinger i de siste dagene formaterte jeg og la inn OS på nytt i går. Jeg gjorde ting i følgende rekkefølge:

     

    1. Formaterte

    2. La inn Win XP

    3. DirectX 9.0C

    4. Nvidia Chipset drivers

    5. Skjermdriver

    6. Service Pack

    7. Antivirus

     

    Det som skjedde var at maskinen plutselig ikke ville boote uten at Nvidia cdèn som fulgte med HK satt i. Når denne ikke satt i fikk jeg følgende feilmelding.

     

    "Boot error. Pleas insert system disk and press enter"

     

    Prøvde å legge inn OS flere ganger med forskjellige versjoner av Chipset driverne.

     

    Har følgende system

     

    A8N SLI deluxe

    AMD 64 3500+

    2X Geforce 6600GT SLI

    2 GB TwinMOs Ram

    1 Maxtor 250 GB SATA

    1 WD 250 GB SATA

     

    Testen maskninen i ett par dager før formatering hvor alt virket som det skulle.

     

    All hjelp mottas med takk!

  4. Hei

     

    Jeg har nå børstet støv av Wow etter at det har ligget noen mnd ubrukt. Jeg har nå forsøkt å komme i gang igjen, men jeg har fått problemer med grafikken. Når jeg har logget meg på så ser jeg ikke karakteren min det blir bare en liten skyggeflekk på bakken noe som gjør det svært vanskelig å spille.

     

    Noen som vet hvordan jeg kan løse dette?? Hjelp mottas med stor takk!

  5. Etter å ha hørt og lest svært mye posistivt om Lian Li sine kabinetter valgte jeg dette kabinettet når jeg bygde meg ny PC i går:

     

    http://www.digitalimpuls.no/aspx/prdinfo.aspx?plid=62.

     

    Dette kabinettet er støydempet så jeg hadde store forhåpninger om å få en "stille" PC. Jeg valgte Asus A8N-SLI Deluxe S939 som hovedkort, kanskje ikke det lureste med tanke på støy, men jeg har alltid vært svært fornøyd med alle mine Asus.

     

    Jeg har nå koblet på alle kabinett viftene (2 foran og 1 bak) og jeg mistenker at disse lager en god del støy. Jeg mener og ha lest at de 2 viftene foran er regulerbare, må jeg da kjøpe en viftestyring eller er det en annen mulighet for å senke hastigheten.

     

    Hvis ikke jeg får senket farten så vurderer jeg rett å slett å koble de ut da min system har følgender temperatur etter en hard økt med WoW.

     

    CPU: 34 (AMD 64 3500+ "Winchester")

    System: 29

     

    Noen som har tips?? Synes også det bråker fælt når min NEC 3520 "spinner" i gang.,,,,,,

×
×
  • Opprett ny...