Gå til innhold

CALIE

Medlemmer
  • Innlegg

    87
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av CALIE

  1. Når jeg spiller xvid, får jeg grønt bilde, mens det popper inn elementer av bildet i forvrengt form i ny og ne. Jeg har lastet ned masse codecs, men ikke noe hjelper. Det er det samme problemet i winamp, mediaplayer osv. Det begynte etter jeg formaterte pc og reinstallerte alt, så noe mangler tydeligvis. Noen som har en direkte link eller noe konkret som kan hjelpe meg? Kan det hende at spillerne ikke finner codecs? Takker på forhånd.

  2. Jeg formaterte pcen min og reinstalerte alt, men når jeg skal spille av visse media filer, får jeg bare grønn skjer, med lyd og noen "digitale feil" pixler av bildet som egentlig skulle være der, har forsøkt å laste ned utallige codec packs. Er det noen som har noe råd? Noen som har en direkte link til noe som funker? Takker på forhånd.

  3. Jeg bruker vanlig skjerm som nr1. Og prosjektor som skjerm 2. Problemet er at det er en bakprosjeksjonsløsning. Så jeg MÅ få bildet til å bli widescreen. Hvordan setter man innstillingen slik at når jeg velger fullscreen blir bildet 1:9 og ikke bommer sånn halvveis på "hullet" jeg har i veggen? Takker for svar..

  4. Når man er ferdig med spillet er det morro å ha ubegrenset med ammo med en sniper på en fjelltopp.. Men så er jeg vel ikke en "hardcore geek" som legger min ære i å runde de nye fete spillen før andre og linke og hacke og alt dette andre men det er nå så.. Sikkert fett.. Med den meeeget populære Cola flasken, gutte\barnerommet som ser ut som ett kott for gammelt avdanka 386 PC`dritt med gardiner fra midten av 80 tallet med bilmotiver og en trang seng full av runke rester  Trodde ikke folk brydde seg om oss kode kjipinger... jeje nok om det.. Forresten noen av dere som skal flytte ut snart, så selger jeg "Bula" mi med TV`en og evt. stereo. Kan ta evt. bilgardiner i mellomlegg.  Og Cola panten.. Mye her nå.. Kodene funka  .. kjempe FETT...

    `

    Ok. du kunne holdt deg med og si at kodene funka.

    Hvorfor det? :wow:

  5. :D Når man er ferdig med spillet er det morro å ha ubegrenset med ammo med en sniper på en fjelltopp.. Men så er jeg vel ikke en "hardcore geek" som legger min ære i å runde de nye fete spillen før andre og linke og hacke og alt dette andre men det er nå så.. Sikkert fett.. Med den meeeget populære Cola flasken, gutte\barnerommet som ser ut som ett kott for gammelt avdanka 386 PC`dritt med gardiner fra midten av 80 tallet med bilmotiver og en trang seng full av runke rester :roll: Trodde ikke folk brydde seg om oss kode kjipinger... jeje nok om det.. Forresten noen av dere som skal flytte ut snart, så selger jeg "Bula" mi med TV`en og evt. stereo. Kan ta evt. bilgardiner i mellomlegg. :p Og Cola panten.. Mye her nå.. Kodene funka :love: .. kjempe FETT... :w00t:
  6. sykt.

     

    Hvis du få sjansen så burde du høre på Sunfire suben, den er, hm... tja... ekstrem. Selv på spikes så hoppet den bortover gulvet, og den er TUNG! Den drar vel 2500W eller 2700W, strømforsyningen er nesten like stor som suben selv!

     

    Nei da var det nok off og ontopic for meg ikveld!

    Dersom den beveger seg med Spikes... Så slitter man jo med en elementær konstruksjonsfeil.. Dersom ikke en høyttaler står i ro mister den all dynamikken.. Og så er det jo litt kjipt å gå rundt i stua og leite etter suben hver gang du har sett film.. :roll:

  7. Genialt, tittet frem  14 Juni jeg da... Du som tydeligvis har peil på anlegg, hva synes du om Sunfire Truesub?

    Har ikke noe inngående kjennskap til denne.. Men alle produktene til Bob Carver.. (Sunfire mannen) Er av kjempe kvalitet på det jeg har sett.. Både på subber og elektronikk.. Beviset på at ting ikke trenger å være gigantisk dimensjonert for å spille bra.. Selv om disse spiller fett da..

    WisdomFront.jpg

     

    Men så koster de og 600.000dollar.... pr. stk.. Bare sånn til info så er de 13fot og fire tommer høye.. Og veier drøye 2500kg... :p

    Og til SUB gutta... Disse spiller ned til 8Hz -3db!!!! Og hva watt anngår.. 12000W

  8. H_Bozz: fikk med mus + tastatur med den ene PC'en så tenkte bare at det så litt fett ut, hehe, kan også da bruke begge maskinene uavhengig av hverandre, noen kort forklaring på hvordan win2vnc funker?

     

    CALIE: hadde vært flott hvis folk hadde skrevet alder sammen med sitt bidrag ja! Som jeg har skrevet så er jeg 21.

    Samma her.. 82 mod.... september.. :w00t: Lon live the eighties.. :thumbdown:

  9. Kan ikke skyrte av en Creative bass vel :p

    Poenget er at den er mye villere enn den lille sub'en til Drazen. Det er tross alt snakk om PC-høyttalere her da. 300 watts PC-høyttalere er digg. God lyd er det også. Og bassen rister alle vinduene i huset godt.

     

    bule2.jpg

     

    sub1.jpgsub2.jpg

    Var nettopp på fest der vi stua 4 høytalere og en 12" boss sub på 360w rms, alt pent fordelt på 4 forsterkere inn på en liten hybel, vel, vi ble hørt et GODT stykke unna. :thumbs:

     

    Forstekerner er ikke no småtteri, var noen tusen watt tilsammen :green:

    Fatter ikke helt denne greia med å ha så mange høyttalere som mulig... Og disse wattene som er oppgitt på disse PC plast eskene er jo helt på trynet.. De er vel målt med 0,5ohm teoretisk last.. Noe disse innebygde forsterkerne hadde blitt grillet av for lenge siden.. Det er ikke noe problem å få MASSE watt.. Men du kommer nok til kort dersom du ikke har Ampere til å kontrollere galskapen.. Svidde forresten av en AVR7000 som jeg hadde stående på Martin Logan høyttalere da den rett og slett ikke var dimensjonert for denne krevende lasten.. Shit Happens.. Og denne forsterkeren er "kraftig".. Kan ikke akkurat måle seg med High end monoblokker... Der veier forsterkeren til HVER av høyttaleren 35kg.. Det er ca50% mer en Harman Kardon... Og denne leverer kraft til 5!! 5 høyttalere?!? Hva skjedde da med strømforsyningen? Husk og at dersom man ikke er laget av penger.. Så bør man ikke begi seg ut på noen 7 kanals orgie... Det skal jo tross alt litt mer kapital til for å oppnå kvalitet i 7 en i to kanaler.. Kjører selv 4 kvalitets kanaler i steden for 7 halvveis.. Men det er nå min mening da... :)

  10. CALIE: vet godt hva du mener! Hva synes du om mitt forslag til at en moderator slenger opp en poll på "beste/feteste" nerdebule?

    Tja.. hvorfor ikke.. Det er vel det hele denne tråden startet med.. Er egentlig og litt intressert i alderen på folk her.. Ikke så enkelt å galmannsbule dersom man er 13 år gammel.. :wow:

  11. Men men, forskjellen på deg og schmelk er vel det at du har en herlig nerdebule med alt mulig tøys og tull, mens han har en herlig nerdebule som er veldig STILFULL, og det ser pine meg ut som han er lagd av penger...

    Takker og bukker! :)

     

    ---

    Og kjapp guide til hvordan få råd til noe liknende:

    1. Begynn å jobb deltid så tidlig som mulig (selv begynte jeg som avisbud som 13 åring, gikk over til butikk da jeg ble 15-16, ble assisterende butikksjef da jeg akkurat hadde fylt 20 nå er jeg snart 22 og går på NITH med deltidsjobb som leder/låseansvarlig på samme butikken).

     

    2. Jobb så mye som mulig, spesielt helger, bra betalt og da har du ikke sjans til å bruke pengene på å ha et liv ved å drikke, gå på fester osv...

     

    3. Ikke begynn med røyking.

     

    4. Ikke kjøp masse unødvendige småting du bare kommer til å kaste uansett.

     

    5. Vær flink på jobben og bli lagt merke til av sjefene.

     

    6. Ikke ha et liv.

     

    7. Lær deg til å tenke: internett og PC er min venn, jeg trenger ikke å dra ut på fester for å treffe andre, din PC er trofast!

     

    8. IKKE få deg dame.

     

    9. IKKE få deg bil! (takk for tipset Onkel Kompost!) <-Den burde jeg ha fått med selv, har hatt tre biler selv...

    Hehe, da får du råd til mye, har kanskje ikke fulgt oppskriften helt selv, men...

    Det med bil er iallefall riktig... Det er mitt aller største pengesluk.. Det er hele tiden noe nytt man MÅ ha.. Og her er det ikke slik at du som med PC kan bygge deg noe grotesk for 30000.-.... Får akkurat 2 felger av bra size med finish og kvalitet for det(riktig nok med dekk)... Bygde nettop om noe på karosseriet på min.. Kostet meg like mye som hele PCen... Og det var bare en liten detalj.. Egentlig ganske latterlig.. :roll::hmm:

  12. Har du racerbil du da?...........

     

    Litt.. Kall det en gateracer.. :p Har nok litt for store hjul som sinker akslerasjonen for at den skal være en bane racer... Så duger nok ikke 280hk på banen heller :blush:

    574181_1_full.jpg

     

    574181_2_full.jpg

     

    574181_4_full.jpg

    Der var det noen bilder. Den er ikke ferdig enda men.. Må lakkes på nytt m.m.

  13. Har selv en liten "nerdebule" i bilen min Laptop en smule moddet og koblet til skjermen for navigasjon... Kan spille spill, filmer og MP3`er i bilen da vet du.. Litt dårlig for konsentrasjonen :no: men... ellers bare :w00t:

  14. Problemet er at bølgetopper (lydbølger) og bølgedaler må møte perfekt for å "jevne" hverandre ut. Problemet oppstår når man får reflektert lyden fra andre harde overflater da innfallsvinkelen fra høyttaleren sine lydbølger ikke vil være sammenfallende med støykilden sine lydbølge5rsinnfallsvinke. Skal dette fungere må støykilde og høyttaler ha samme utgangspunkt for lydbølger og de må ha samme spredning i grader. Dersom man jobber litt med det kan man nok nå en tilnærming til stillhet, men er man uheldig vil man kunne få den motsatte effekten, nemlig høyere støy. Ett annet problem vil være de nærtstående gjennstandene sin egen resonnans, så sant man ikke klarer en perfekt "utnulling." :roll: Dette er med andre ord veldigvanskelig å få stilt inn... Du kan jo prøve og koble den ene høyttaleren din i motfase og se om du klarer å få lyden til å forsvinne... Du vil nok klare å eliminere deler av bassen... Siden det her er ganske lange bølger og dermed lettere å få de till å treffe omtrent "oppi" hverandre. :)

×
×
  • Opprett ny...