Gå til innhold

jalme

Medlemmer
  • Innlegg

    58
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jalme

  1. Har en telenorlinje med speedtouch st780 der jeg har strekt en 40 meter kabel til et nabohus og koblet til en D-link trådløs access point (dwl-900ap+). Håpte å få få trådløst internett ut fra denne d-linken, men så enkelt er det ikke. Modemrouteren - speedtouch st780 - er også installert trådløst forbindelse. Må jeg slå av den funksjonen, eller kan en ha to trådløse forbindelser til dette modemet?

    Noen gode oppskrifter - råd?

  2. har en topcom trådløs router, der standard brukernavn og passord er admin/admin. Denne kom jeg inn på, men rotet litt med passord, og nå kommer jeg ikke inn på det passordet jeg tror jeg opprettet eller admin. Har forsøkt resetknappet på routeren i min. 30 sek. uten at det hjelper.

    Noen forslag til hva jeg kan gjøre for å komme inn på routeren?

  3. Jeg har hatt min(e) asono soundhub(er) i 4 mnd. Lydmessig er det ikke noe å klage på. Men det virker som den har en del produksjonsfeil. Den første var det feil med at den brukte batteri selv om den var avslått, den fikk jeg bytta straks. Den andre hadde det problemet at teksten forsvant under sollys, den har jeg nettopp bytta. Dessuten var lakken svært sårbar og får slitetegn etter en måned som om den skulle være 2-3 år! Med den tredje spilleren håper jeg den er kommet over barnesykdomene.

    Jeg valgte soudhuben fordi den har radio, noe som svært få harddiskbaserte spillere har. IRiver er vel en aktuell konkurent med radio, jeg vet ikke hvem som er best?

  4. Jeg har kjørt sedan av balenoen

    Den har ubehagelig dårlige framseter som gir lite støtte for rygg og lår. Slitsomt ved langkjøring.

    Ellers dugger det lett i frontvinduet og sidevinduen. Ser at luftdysene ikke dekker alle vindusflater.

    Sliter mye dekk, antakelig pga 4X.

    Motoren er treg, har lite dreiemoment på normalt turtall, men blir sprekere når den kjøres på høyere turtall. Dvs. nokså slapp 100 hester for økonomisk kjøring.

     

    Kvaliteten på slitedelene i bilen skal visstnok være bra, -96 mod jeg har kjørt har det ikke vært noe tull med.

    4X er jo en flott sak om vinteren for noen.

     

    Altså ikke noen bil som ikke er på høyde med andre anerkjente merker, men må betraktes som en driftssikker 4X hvis man trenger det, og ikke har råd til noe bedre.

  5. Dersom det er andre lovlege programmer du vil ta opp, er det mogleg å laste ned WM Recorder. Dessverre har demoversjonen kun 60 sek opptak, og den koster heile 30$. Programmet er flink til å avsløre juksarar, dersom nokon skulle late seg freiste.

×
×
  • Opprett ny...