Jump to content

Orry_2000

Medlemmer
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Orry_2000

 1. Jeg spiller rocket league på ps4 og pc. Jeg kom nettopp i Ekspert (sorry, skreiv feil først) på ps4, som er den jeg spiller mest på.. Stats om meg: http://rocketleague.tracker.network/profile/ps/Orry_2000 Se hele utlysningen på Gamer.no
 2. Har nettopp komt i ekspert (ops, skrev feil først). Har veldig lyst til å bli med i teamet ditt Spiller RL på pc og ps4. Jeg er i master på ps4. Add meg: Orry_2000. Stats: http://rocketleague.tracker.network/profile/ps/Orry_2000
 3. Hei! Går det an å nullstille en bærbar pc harddisk helt. Jeg ha Acer systemprogrammer på den som jeg vil ha vekk. Går det an? Hvordan? Tenkte jeg kunne bruke harddisken i en stasjonær pc som jeg har. Takk for svar!
 4. Hei! Er det noen som har erfaring med denne her: http://www.finn.no/finn/mc/atv/object?finnkode=49328254&searchclickthrough=true Hvordan er denne? Hvordan er kvaliteten? Er det noe annet som er bedre i samme prisklassen? Takk for svar!
 5. Takk for svar! Det ser ut som det er et bra redigeringsprogram, men det var litt dyrt i forhold til det jeg kommer til å bruke det til, men jeg for bruke prøveperioden av programmet.
 6. Hei! Jeg lurer på om det er et gratis videoredigeringsprogram til Windows 8 pc (Det kan også koste penger, men ikke så mye). Hva anbefaler du? Jeg skal bare redigere en liten film. Trenger ikke å være noe sykt avansert heller. Takk for svar!
 7. Haha, skrev feil. Men takk for svar! Har sett i menyen, men jeg finner det ikke.
 8. Hei! Vett noen om hvor jeg kan slå på RCA inngangene på tvet mitt? Jeg har et Toshiba 40lv933n tv.
 9. Hei Jeg har tenkt å kjøpe en pc bag til den stasjonære pcen min. Det er en i normal størrelse. Er det noen som har kjøpt en bag eller vett hvor man kan kjøpe det?
 10. Jeg skal kjøpe et bilspill til macen min og finner ikke ett ratt som funker til mac i min prisklasse(0-500kr). Vet noen om et ratt og pedal som passer til mac eller et program som gjør at jeg kan bruke windows ratt til mac?
 11. Hei Jeg har en veldig treg stasjonær pc. Jeg mistenker virus. Hva kan jeg gjøre får å få pcen rask igjen?
×
×
 • Create New...