Gå til innhold

op77

Medlemmer
  • Innlegg

    75
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av op77

  1. Ville styrt unna!

    Tibbers siste stunt vitner om at de er på randen av konkurs. De som aksepterer å betale på forskudd, som selvsagt er ulovlig, vil aldri se pengene igjen om (når) de går konkurs. Norge har ingen statlige garantier for strømleverandører.

    Her er det bare å bytte leverandør fort som fy!

    https://www.nettavisen.no/okonomi/stromselskap-ma-lane-av-kundene-for-a-betale-regningene-sine/s/5-95-677858

     

    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 1
    • Hjerte 1
  2. Jeg har spotpris, og faktureres etterskuddsvis pr måned, og da er det er vel snittprisen som gjelder for den måneden, dvs. det har null betydning når på døgnet jeg bruker strømmen. Men jeg forventer jo at det kommer etterhvert.

     

    Jeg bare lurte på om noen hadde innført dette allerede siden man allerede nå anbefales å fordele strømforbruket, og f.eks. lade el-bilden på natta. Og det ser vel ut til at Gudbrandsdals Energi gjør dette allerede.

  3. I et nyhetsinnslag i dag tidlig ang. de høye strømprisene, hørte jeg en ekspert uttale at det kunne være lønnsomt å programmere el-bilen til å lade på natta fordi da er strømmen billigere. Men har strømselskapene innført differensiert strømpris allerede? Fortsatt har vel ikke alle fått de nye målerne? Kan ikke se at mitt selskap differensierer strømmen.....

  4. 350 er vel det du kan regne med å dra ut av trådløs med den kombinasjonen du kjører. Kabel vil alltid være bedre.

    Mulig du kan få det raskere med egen håndplukket trådløs router og klientkort. Det er vel mulighet til å slå av WiFi på sentralen ?

     

    Ok, tenkte at man burde klare 400-450.... Kan selvsagt benytte egen router, men må vel sette hjemmesentralen i bridge da. Får se om jeg tester dette ut.

    • Liker 1
  5. Har Altibox 500/500 og har testet med kablet nett at jeg får denne hastigheten inn, så dette er ok.

     

    Jeg får derimot ikke mer enn rundt 350 på trådløst. Har testet flere enheter i umiddelbar nærhet til hjemmesentralen, og det samme gjelder for disse, får ikke høyere hastigheter enn 300-350.

     

    Noen som har kjennskap til altibox sin hjemmesentral og om denne har begrensninger her? Jeg registrerer at det er noen nettverk i nabolaget som dukker opp (med svært svake signaler), og her ikke gjort noe dypdykk i kanaltesting.

     

    Tester av mitt nettverkskort viser for øvrig at dette skal ta hastigheter på mindt 800 Mbps.

  6. Hva slags merke er det på DVD stasjonen Sony og pioneer er vel noe bedre en billige ukjente merker som liteon etc.

     

    Verste er å ha platene i sollys eller mye riper gjør det litt vanskelige å lese av de finnes profesjonnele utstyr å slipe platene eller bytte lag men det koster.

     

    Er det noname plater er det også dårlig beskyttelse istedenfor sony og verbatim.

     

    Er en dell-maskin på jobb. Har ikke CD-rom hjemme. Cd´en har ligget i cover i en skuff, så den har ligget i mørket. Ble derfor noe overrasket over at den ikke var leselig. Det er noen få riper, men har cd´er som er langt verre enn dette som blir lest uten problem. Skal prøve å finne en annen maskin å få lest av på.

  7. Har en gammel CD jeg gjerne skulle hentet ut informasjon fra. Den har ligget i en skuff siden 2000.... Lite riper, så det burde ikke være et problem.

     

    Prøver å sette den inn, men pc´en klarer ikke å lese den. Den spinner rundt noen ganger før den bare løser seg ut automatisk.

     

    Jeg antar dataene er tapt, det er heller ingen krise, men finnes det noen mulighet for å hente dem ut?

  8. Har de siste par dagene fått opp uønsket reklame på mobil som tar hele skjermen. Dukker opp selv om jeg ikke er inne i en app. Antok at dette må være i forbindelse med en app som er installert nylig, men avinstallerte alle appene som ble installert i dette tidsrommet. Det hjalp ikke og det dukker opp til stadighet.

     

    Har android. (Galaxy S8)

     

    Har også prøvd "diagnose"-apper som "air push detector" og "addons detector", men de finner ingenting.

     

    Noen som har samme problem, og en evt. løsning annet enn å gjenopprette til fabrikkinnstillinger?

  9. .....men denne gangen vant de frem. Skremmende at tingretten har gitt de medhold i sin mafiavirksomhet. Jeg blir skremt. Saken er så vidt jeg vet anket, noe som bare skulle mangle, men det er likevel meget bekymringsverdig at en norsk domstol tillater slik virksomhet som ikke kan betegnes som noe annet enn utpressing og trusler.

     

    https://www.nettavisen.no/nyheter/vil-sakske-tusenvis-av-norske-fildelere---na-ma-stortinget-gripe-inn-og-stoppe-trusler/3423417912.html

  10. Har en utrolig snodig, men akk så irriterende, bug ved bruk av musa. På enkelte websider, så fungerer ikke høyreklikk når jeg klikker på linker, i stedet oppfører den seg som venstreklikk og åpner linken direkte.

     

    Det utrolige er at dette kun skjer på enkelte websider, f.eks. dagbladet.no er det konsekvent denne feilen. På andre sider fungerer det helt normalt.

     

    Har prøvd to eksterne muser + touchpaden på PC´en, nøyaktig samme problem....

     

    Dette har oppstått "over natta" uten noen endringer på maskina. Noen som har vært borti dette problemet?

  11. Har et utrolig irriterende problem. Samsung Galaxy S5 som rebooter hele tiden. Dvs. mange ganger om dagen, helt plutselig.

     

    Har nettopp tatt en gjenoppretting til fabrikkinnstillinger og fjernet SD-kortet. Nytter ikke. Kort tid etter fortsetter den å restarte seg selv.

     

    Noen som har noen peiling på hva dette kan være?

  12. Hei, folkens.

     

    På min gamle Skoda Octavia (2001-modell) er det brudd i kablene til sjåførdøra. Dvs. at hele "bunten" av kabler er gått av. Dette innebærer at ingenting av bejteningene i døra funker, speil, vindu etc.

     

    Er dette noe jeg kan klare å fikse selv? Samles de i en kontakt et sted, slik at man evt. kan kjøpe et kabelsett med kontakt? Har prøvd å søke på dette uten hell.

     

    Noen tips?

  13. Hva du enn gjør så unngå wifi repeater/extender. Dem er drepen for nettet ditt, og så vinner du ikke så mye mer dekningsgrad likevel da extenderen må stå innenfor den opprinnelige routeren.

     

    Har bestemt meg for å kjøpe en ny router og bruke denne som aksesspunkt. Etter å ha lest litt rundt, får jeg inntrykk av at dette er den beste løsningen.

     

    Men lurer da på en siste ting: Må jeg da konfigurere et nytt trådløst nett på AP? Eller vil den automatisk viderføre hovedrouterens trådløse nett når jeg setter den i AP-modus?

    Hvis jeg må konfigurere et nytt nett, er det mulig ha samme SSID som hovedrouteren? Blir ikke det da konflikt? Ønsker jo ikke 2 forskjellige SSID....

     

    For øvrig tenker jeg å gå for denne routeren, noen innspill?

     

×
×
  • Opprett ny...