Jump to content

greteknudsen

Medlemmer
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Jeg har en MacBook pro 15’’ fra mid 2014(kjøpt april 2015) som lenge har oppført seg rart; den er uberegnelig. Den kan plutselig låse seg, ofte ledsaget av en høyfrekvent pipelyd, eneste som hjelper er omstart. Hvis pipelyden fremdeles er tilstede ved oppstart, må maskinen hvile alt fra en time til et døgn, før den er klar til å arbeide igjen. Dette skjer som regel når det spilles av film, noe som ikke er en stor CPU-belastning... Har vurdert å bytte ut harddisken med en ny og bedre SSD. Den som står i nå er 240-ish GB, tenker å bytte til 500-ish GB. Et annet alternativ(og mye dyrere) er å kjøpe en ny mac, siden den jeg har faktisk begynner å dra på årene... Noen tips? Råd?
 2. Sitter og søker på hodetelefoner med aktiv støydemping. Reiser mye i en dårlig lydisolert bil, det er alltid lyd rundt meg. Litt stillhet i hverdagen er sårt etterlengtet. Har lagt meg til merke noen modeller til forskjellig priser. Sony WH-H900N til 1400 kr, Sony WH 1000xm3 til 3700kr, bose qc25 til 1400kr, og bose qc35 til 3000kr. Det jeg vurderer er om jeg skal gå for en av de billigere modellene, som jeg har råd til nå, eller gå for en av de dyrere, men vente og spare litt til... Er det verdt å vente, eller kan jeg ha best utbytte av å kjøpe nå? ?
 3. Hei! Jeg skal gå til innkjøp av en ryggsekk til bruk på turer på 3-5 dager. Prøvde på litt forskjellige ryggsekker i butikken, og likte Hagløfs Nejd på 65 liter best. Den er bare akkurat stor nok, men kan ikke ha for stor og tung sekk på grunn av skjøre knær. Har noen der ute erfaringer med denne sekken? Den er jo ikke akkurat flaggskipet til Hagløfs, og derfor finner jeg ingen tester av akkurat den sekken. Setter stor pris på tilbakemeldinger!
 4. Hvorfor vill du ikke gått for en slik løsning? Her kan jeg få lp-spiller, cd-spiller, usb, aux og radio, med forsterker og høyttalere for en rimelig penge.
 5. Hei! Jeg vurderer å kjøpe en alt-i-en-spiller fra TEAC, type MC D800. Er det noen som har erfaringer med merket, eller til og med produktet? Eventuelt forslag til andre liknende produkter i omtrent samme prisklasse? På forhånd, tusen takk! http://www.teac.com/product/mc-d800/
 6. Hei! Er det noen som har en god måte å lage en likning på? Jeg vet hva svaret skal bli til slutt, og det er et åttesifret tall. Tusen takk for svar!
 7. Kan melde, etter legebesøk, om kraftig forstuing, dermed overstrekte leddbånd. Heldigvis ingen brudd eller revninger! Takk for hjelpen
 8. Hei! Helt i slutten av en løpetur i dag, tråkket jeg over, big time. Til tross for at det ikke var direkte behagelig å tråkke over, fortsatte jeg å jogge i ca 100 meter. Løpeturen ble etterfulgt av et kort bad i havet, men merket raskt at det var vondt å gå. De siste 3 timene har smertene blitt verre ved belastning og enkelte skifting av stilling av ankelen. Foten er hoven fra rett over ankelen og helt ut til roten av tærne. Jeg har ustabile ankler og tråkker lett over., det bruker derfor som regel å gå over med en gang, men det blir bare verre nå. Bør jeg kontakte lege? Tusen takk på forhånd for svar
 9. Hei! Jeg skal investere i DIboks, og det står mellom to ulike stereoDI. Begge av Radial, pro DI2 eller JDI Duplex. Radial har en tommelfingerregel: for hver femte dollar man bruker på instrumentet, skal man bruke en dollar på diboks. Jeg har en nord stage 2ex, og hvis regelen skal følges, er jeg nødt til å gå for duplex. Men, er det nødvendig å kjøpe det beste av det beste? Erfaringer/råd med en av dem, eller begge tas imot med stor takk!
 10. Hei! Jeg tok nylig avtrykk av ørene til iem med lukket munn, men fikk høre fra en venn at man burde hatt munnen åpen. Han anbefalte å ta nye avtrykk, siden proppene mest sannsynlig vi skli litt ut når jeg feks. synger. Burde jeg ta nye avtrykk, eller kommer det til å gå fint?
 11. Når jeg rigger opp på en scene trenger jeg en DI for å konvertere signalet fra stereojack, til et balansert signal som går gjennom en xlr kabel.
 12. Hei! Jeg har en Nord Stage 2 EX. Har diverse kabler, lydkort m.m, men har ikke DIboks, noe jeg har funnet ut jeg sårt trenger. Jeg leste i en artikkel at man burde velge en passiv boks til en aktiv kilde, og aktiv boks til en passiv kilde. Jeg har prøvd å finne ut om Norden er aktiv eller passiv, men har ikke hatt noe hell. Er det noen DIbokser som noen vil anbefale til Nord Stage? Tusen takk!
 13. Hei! Jeg er en god rytmisk pianist som lurer på en ting. Er Chopins piano sonate no. 2 Marche funèbre: Lento vanskelig å spille? Ville en rytmisk pianist som ikke er spesielt god på klassisk teknikk klare å spille dette stykket? Slenger med en link til youtube, Marche funèbre: Lento begynner etter 17 min og 18 sek Tusen takk!
 14. Hei! Jeg vurderer sterkt å gå til innkjøp av Nord Stage 2 EX88. Hva trenger jeg av kabler++? Hvilke merker går godt sammen med Nord(yamaha, roland, korg...)? Tusen takk på forhånd
×
×
 • Create New...