Gå til innhold

thomas82

Medlemmer
  • Innlegg

    158
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av thomas82

  1. Har nettopp installert windows media center edition og har problemer med min maxtor 300gb eksterne harddisk. Den fungerer helt fint på min bærbare med windows xp pro og usb 2.0 drivere, men ikkje på min stasjonære... Når eg f.eks. spiller av mp3 så tar den små pauser... Har en mistanke om at det kan være nåke feil med usb-drivere? har et soyo dragon kt333 ultra black hovedkort med onboard 2.0 usb..

     

    Finnes det en måte å sjekke om usb-driverene mine er 1.0 eller 2.0?

  2. Viss du går for media center edition og ikkje har kjøpt skjermkort enda, vil eg anbefale å sjekke lista for støtta skjermkort i MCE.. Er bare et par stykker... Finnes skjermkort som bare funker i MCE og...

    Nåja, litt mer enn et par er det vel:

     

    • ATI Mobility RADEON 9800

    • ATI Mobility RADEON X800

    • ATI Mobility RADEON X700

    • ATI RADEON 9800 Series

    • ATI RADEON X600 XT

    • ATI RADEON X700 Series

    • ATI RADEON X800 Series

    • ATI RADEON X850 Series

    • NVIDIA GeForce 6200 Turbo Cache

    • NVIDIA GeForce 6600

    • NVIDIA GeForce 6800

    • NVIDIA GeForce FX5200

    • NVIDIA GeForce FX5700

    • NVIDIA GeForce FX5750

    • NVIDIA GeForce FX5900

    • NVIDIA GeForce Go 6800

     

    Se listen over kompatible komponenter her: Designed for Windows XP Media Center Edition 2005 Logo Partner List

    Mente støtta tvkort og ikkje skjermkort.. F.eks. dette tvkortet fra happauge...

  3. Hmm.. Det finnes håp :) Sånn eg skjønner finnes det to måter å få tilbake dataene på. Enten laste ned et program som f.eks. runtime eller iRecover og kopiere filene over til en annen disk. Eller å fikse boot sectoren på disken. Har sett program som gjør dette også, men bare viss eg betaler :( Leser også på internett at eg kan boote med windows-cd, gå til den konsoll-saken, og skrive fixboot. Er det noen som har erfaring med sistnevnte? Vil denne kommandoen bare fikse boot-sectoren eller skrive en helt ny, fersk boot sector?

  4. Har to harddisker:

    - IBM 30 gb

    - Samsung 120 gb

     

     

    Prøvde å installere windows media center edition på ibm'en(som er primary), men fikk ikkje det til.. Så no har eg installert winxp på den igjen..

     

    På en eller annen uforklarlig måte ser det ut til at partisjonen på samsung-disken min er fjernet :ohmy: Den kommer opp i min datamaskin, men då eg skulle gå inn på den kom meldingen "Disketten i stasjonen D er ikke formatert. Vil du formatere den nå?" :( :(

    Det er nok eg som har tabba meg ut og trykt feil en plass då eg prøvde å installere win mce... Vart litt seint i går kveld... Men disken er altså ikkje formatert, det er bare partisjonen som er fjerna.. Er det mulig å få tilbake dataene?

    I partitionmagic kommer den opp som RAW og "unformatted".. Prøvde å kjøre chkdsk, men fikk beskjed om at "chkdsk er ikke tilgjengelig for RAW stasjoner"...

     

    ...

     

    Vet det ser ganske mørkt ut, men finnes det en bitte-pitte-liten mulighet for å få tilbake mp3-samlinga mi (som eg har brukt dagesvis på å sortere), de hjemmelagde filmene fra syden og fester(med stripping på bordet, og karaoke som slår idol..), etc..?

     

    Noen som har gode forslag? Viss noen finner en løsning til meg skal eg spandere ei kasse øl på deg :)

  5. Heisann, eg brente en dvd med backup av mine dokumenter etc. Men no når eg putter inn dvd'en får eg følgende feilmelding når eg prøver å dobbeltklikke på dvd'en i utforsker:

     

    E:\ er ikke tilgjengelig.

    Feil funksjon.

     

    Dvd'en eg har brukt er av fryktelig dårlig kvalitet (Samsung plenomax drit), og ca. 50% av dvd'ene eg har brent (av det merket) fungerer ikke. Er det mulig å redde mine dyrebare dokumenter? Eller skal eg bare kaste dvd'en og skrive CV'en min på nytt? =)

  6. Regner med å få litt pepper nå, men etter min mening er java utmerket til å skrive små-medium spill. Hastighetsforskjellen mellom java og andre språk er ikkje så stor lenger (java er 1.1-1.2 ganger treigere enn c++ har eg lest en plass..)

     

    Så noen nevnte Quake.net.. Her er en link til Jake, eller Quake 2 i java:

    http://www.bytonic.de/html/jake2_webstart.html

     

    Ulempen med java når det gjelder spillprogrammering er at java ikke er støttet på spillkonsoller...

  7. Hei, har en tundra1555 (aopen barebook), 1.4pentiumM,etc..

     

    Her en dag gikk øreklokkeutgangen i stykker (plastikk-fantastisk) Er det mulig å bestille reservedeler fra f.eks. hattelco uten å ødelegge garantien? Har ikkje lyst å levere til reperasjon då det er for dyrt.. Kunne jo satt inn en 'uorginal' sak, men då får eg ikkje med optisk lyd ut..

     

    Og kem selger evt. reservedeler? importøren(hattelco) eller butikker som f.eks. psdata?

  8. Vil anbefale bachelor i informatikk ved hisf! Då eg gikk der var vi 7 studenter og 4 forelesere, god personlig oppfølging med andre ord =) Og veldig sosialt. Kan kanskje nevene at klassen over hadde flere studenter(ca. 20), var bare veldig 'upopulært' å studere it akkurat då..

     

    Og angåande NTNU, går der no på bachelor informatikk 3.året. Der er det ikkje vanskelig å komme inn, tror det er åpent studium.. Å komme inn på master-studiene krever snitt på ca. C-B.. Å komme inn på siv.ing. er vel litt vanskeligere..

     

    Et lite spørsmål:

    Vil en med 5-årig siv.ing grad i data tjene mer enn en med master i data? Her på ntnu så er det litt sånn at siv.ing-studentane er litt 'finare' enn oss frie-fag-studenter.. Men eg trodde at siv.ing. tittelen egentlig var 'ut'?

     

     

    Var forresten en veldig nyttig tråd dette her..

  9. Eg spurte no når eg fikk tilbake denne, og då sa han bak skranken(tror han var ny (uerfaren?), hadde i hvert fall ikkje sett han før, og eg har vært der ganske mange ganger...) at dersom eg fikk en feil til kunne eg få heve kjøpet. Men har ikkje sett dette svart på hvitt..

     

    Irriterende at det var forskjellig feil hver gang =)

     

    Jaja.. Eg synes i hvert fall at eg ikkje har blitt behandla rettferdig, og kommer ikkje til å handle mer på elkjøp.. Det burde vært slik at dersom reperasjonen tar for lang tid så kunne en hevd kjøpet.. Grunnen til at eg kjøpte den var jo for å kunne motta mms, og då er det ikkje godt nok med en utlånstelefon som er dårligere enn den eg hadde fra før av..

     

    Nei, det her er nesten like ille som då eg kjøpte videokamera i syden... =) Irriterer meg hver gang eg ser på mobilen..

×
×
  • Opprett ny...