Jump to content

Myten

Medlemmer
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 :)
 1. Noen som hadde økonomi og virksomhetsstyring eksamen i dag og vet hva svaret på oppg 11 er? Hersker full forvirring rundt hva som er riktig svar, eller fremgangsmåte med tanke på kostnader for utnyttet/ledig kapasitet da disse i utgangspunktet nuller hverandre ut med en reduksjon i produksjon av ett produkt og videre påvirker direkte kostnader. men i oppgaveteksten står det at vi kun skal ta hensyn til totale indirekte kostnader derav forvirringen.
 2. Ign : Mytén ( d4 24 lp) http://euw.op.gg/summoner/userName=Myt%C3%A9n Erfaring: tidligere spilt 2 div, vunnet ByLAN comp(Bergen) spilt siden s1, mainet mid siden da og vært inn og ut av diamond siden s4 med peak i d3 s5 Se hele utlysningen på Gamer.no
 3. Eide dette spillet som purung gamer, ganske sikker på at jeg kjøpte det pga veldig kul innpakning kontra de vanlige, kjedelige CD-coverne som var på den tiden. Tror ikke jeg spilte det mye, var nok litt avansert for en 10åring den gang, men kult å prøvd det.
 4. Hei! Midlaner søker lag i 2 div telenorligaen. Har tidligere spilt i 2 div. har stor champ pool + - Stor champ pool, mainet mid siden beta - Dårlig makro game T1: Brand, Ahri, Anivia, Ori, Leblanc, Corki, Xerath, T2: Syndra, Viktor, TF, Lux Kassadin. Op.GG http://euw.op.gg/summoner/userName=Myt%C3%A9n Se hele utlysningen på Gamer.no
 5. Der sa du noe, eneste spillet jeg spiller hvor jeg har lagt merke til reklame er FM spillene, men du er så vant med det i fotballen og de er plassert så realistisk som mulig. så du tenker ikke over det pga den massive reklameringen på ekte fotballkamper, som du har lært deg filtrere ut.
 6. Skjønner ikke hva du mener her? om du vil krangle på hvilke lovbestemmelse og ordlyd det skal brukes på det anser jeg deg som smållig, bruk av fremmedord gjør det ikke bedre. Klart man kan putte det i kategorien Tyveri, selv om det sikkert i ordboken kan finnes mer passende beskrivelse. Det er smålig å bruke riktig ord? Mens det ikke er "smålig" å bruke feil ord da? Og hvilke fremmedord? Kan man putte vold i kategorien "tyveri" også? Hva med å kjøre bil, er det "tyveri"? Det finnes sikkert mer passende beskrivelser, men hvorfor bruke de? AtW Til forskjell fra deg trenger jeg ikke å være pinlig korrekt på internett for å føle meg bedre. Du kan jo alvorlig ikke sitte her å sammenligne piratkopiering/tyveri med mord/tyveri. Det er jo ikke i samme solsystem engang. Jeg foretrekker å være korrekt når jeg kan, jeg anbefaler deg det samme. Det er lite å tjene på å være ukorrekt. Og det er ihvertfall lite å tjene på å mene det er "smålig" å være korrekt. Å bruke riktig begrep letter kommunikasjon og diskusjon. Så du er faktisk opptatt av å bruke korrekt begrep? Godt å høre. AtW Humor på internett har du ihvertfall. Nesten like morsomt som å prøve å maskere et forsvar av piratkopiering med setningen "dette er ikke forsvar av piratkopiering" og heller vri det over på hvilke ord de valgte. eller å signere forumposter i 2017.
 7. Skjønner ikke hva du mener her? om du vil krangle på hvilke lovbestemmelse og ordlyd det skal brukes på det anser jeg deg som smållig, bruk av fremmedord gjør det ikke bedre. Klart man kan putte det i kategorien Tyveri, selv om det sikkert i ordboken kan finnes mer passende beskrivelse. Det er smålig å bruke riktig ord? Mens det ikke er "smålig" å bruke feil ord da? Og hvilke fremmedord? Kan man putte vold i kategorien "tyveri" også? Hva med å kjøre bil, er det "tyveri"? Det finnes sikkert mer passende beskrivelser, men hvorfor bruke de? AtW Til forskjell fra deg trenger jeg ikke å være pinlig korrekt på internett for å føle meg bedre. Du kan jo alvorlig ikke sitte her å sammenligne piratkopiering/tyveri med mord/tyveri. Det er jo ikke i samme solsystem engang.
 8. Ta Stardew Valley, for eksempel. Én fyr satt og jobbet med det i flere år. Det var et enormt arbeid han la inn i det, og det kostet enormt mye tid og krefter, for ikke å snakke om økonomisk. Så da spillet endelig kom ut, ble det spredt på piratsider omtrent fra dag én, og fyren satt igjen uten en krone for alt strevet. "Alle" er enige om at spillet er et mesterverk, men fyren som lagde det får ingenting igjen for det. Hvordan tror du han føler det nå? Nå gikk det heldigvis ikke sånn med han, og han er godt i gang med neste prosjekt. Men det er realiteten når vi snakker om piratkopiering. Samme hva man kaller det, handler det om å ta ting som ikke er ditt, og drite i å betale for det. Det får enorme konsekvenser - inkludert for deg selv, når du sitter der med always online osv. Når man leser om utviklere som går konkurs er det lett å tenke huffda, det var kjipt. Men det er også lett å glemme at dette er folk som har jobbet i årevis med noe de er svært engasjerte med, og nå sitter de der plutselig uten jobb. Og du klarer likevel å forsvare piratkopiering? For det første er det ingen her som har forsvart piratkopiering, bare påpekt at det ikke er å stjele. At det ikke er å stjele er, som det også har blitt påpekt, ikke et argument for at det er greit. Så til fantasihistorien din… Det er veldig liten sammenheng mellom piratkopiering og salg eller mangel på salg. Bransjens påstand om at hver piratkopi er et tapt salg er rett og slett feil. Dette er forøvrig heller ikke et forsvar for piratkopiering. ??? At hver piratkopiering er tapt salg stemmer ikke, da ikke alle ville vurdert det som verdt det å kjøpe det om det i utgangspunktet ikke var mulig å laste ned gratis. men om det ikke var tilgjengelig i det hele tatt på noen annen måte enn å kjøpe det så jo, det er jo klinkende klart det fører til tapte inntekter. går ikke ann å diskutere dette på noen som helst måte.
 9. Skjønner ikke hva du mener her? om du vil krangle på hvilke lovbestemmelse og ordlyd det skal brukes på det anser jeg deg som smållig, bruk av fremmedord gjør det ikke bedre. Klart man kan putte det i kategorien Tyveri, selv om det sikkert i ordboken kan finnes mer passende beskrivelse.
 10. Medieval 2 : Total War har jeg spilt i uendelige timer i alle år siden release, og ikke før mange herrens år i ettertid oppdaget jeg at det var expansions, inkludert en der du kunne bruke Norge som faction med invasjonen av England som grunnlag.. HERLIG SPILL Shogun 2 total war er det eneste som har vært i samme sjanger siden spør du meg
 11. Hey,Vil du utdype hva du mener vi har feilet på, slik at vi kan gjøre det bedre i år? Tom, At du framdeles har ansvar for compene i ByLAN er jo helt åndsvakt! husker jeg brukte timevis på å overbevise deg om at dota2 compen til fordel for LoL comp var hensiktsløst da LoL>Dota2 på alle områder, men nei du mente bestemt at dota2 både på sikt og datid var større og bedre. jeg solgte billetten min og compen var en total fiasko om jeg ikke tar feil? Alle kan ta feil, og det gjorde jeg helt sikkert den gangen også men vi evolver og blir bedre på det vi driver med. Nå skal det også nevnes at det året vi fokuserte Dota2 på ByLAN, hadde vi mottatt meldinger fra flere spillere og lag i Norge som ønsket å delta, men så ble billettene revet vekk. På den tiden hadde jeg ikke heller alene ansvaret for noe, men det var en gruppe avgjørelse på det tidspunktet. Fra spøk til alvor, så skal det sies at jeg vant bylan compoen i league 2011 og hadde dyp innsikt i E-Sport Norge da jeg også spilte Dota(wc3) på toppnivå, samt CS via Catch-gamer tiden. Dette gjorde at jeg forutså at playerbasen til DotA ikke var stor nok globalt, Og ihvertfall ikke i Norge til og holde en compo i "lille" Bergen på det tidspunktet. (Jeg tipper den framdeles ikke er det i Norge btw) Håper dere får stablet ByLan på beina igjen, Bergen fortjener et LAN i denne størrelsen og atmosfæren var utrolig!
 12. hvor er denne artikkelen henter fra? gamle catch-gamer? skjønner så lite av at en tråd fra 2005 dukker opp på gamer.no
 13. Hey, Vil du utdype hva du mener vi har feilet på, slik at vi kan gjøre det bedre i år? Tom, At du framdeles har ansvar for compene i ByLAN er jo helt åndsvakt! husker jeg brukte timevis på å overbevise deg om at dota2 compen til fordel for LoL comp var hensiktsløst da LoL>Dota2 på alle områder, men nei du mente bestemt at dota2 både på sikt og datid var større og bedre. jeg solgte billetten min og compen var en total fiasko om jeg ikke tar feil?
 14. Skal bli godt å bli kvitt den fjompenissen uten ett fnugg av kompetanse med e-sport på høyere nivå og blottet for innsikt i de større spillene. Hyrer gamer.no inn en uten bred kunnskap om de spillene de satser på nå, kaller jeg de for naive og uten evne til å lære av feilen de gjorde ved å ansette en som ikke visste hvordan spillene fungerte i praksis. Håper at de motbeviser meg! Ingen tvil om at han har gjort en god jobb i henhold til sin egen kompetanse, men den var dessverre ikke god nok og han falt dermed til kort!
 15. Heisann! Grunnet spillere som melder overgang til annet lag på høyere nivå søker Fenrir Esport etter ny Toplaner, Midlaner og Jungler. Minimum Diamond s5 Kontakt @ Kleencut Se hele utlysningen på Gamer.no
×
×
 • Create New...