Jump to content

Syvero

Medlemmer
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

36 :)
 1. Spotify er greit dersom du er 19, hører på listepop, og ikke vet hva en .mp3 fil er for noe. Dersom du har et stort musikkbibliotek fra før og liker ting som ikke nødvendigvis har vært på noe toppliste noensinne så bør man velge andre løsninger. Meeeeget smålig å tro at 19-åringer ikke vet hva en .mp3 fil er haha. Spotify tilbyr også mye bedre kurert innhold slik at du kan finne ny musikk, både ukentlig og daglig og alt mulig. Apple gjør jo nærmest det direkte motsatte og promoterer fryktelig mye liste-musikk, så ser ikke helt hvor du vil hen. Riktig nok, eier man et større musikkbibliotek fra før så er det vel kanskje mer gunstig å velge en annen tjeneste. Likevel, teit å dra inn musikksmak i en diskusjon om musikktjenester når tjeneste har meget små forskjell i hva slags musikk man kan finne. Ironisk nok er vel de eneste Apple-eksklusivene nettopp listemusikk. :-)
 2. Skulle vel kanskje hatt en Star Wars Battlefront 1 eller 2 i den blandingen og eller?
 3. Ingen problem, passer 20:15-20:30, vi har egentlig fast kveldsmat kl 20 (og jeg har hoppet over middag så skulle gjerne fått den med meg hehe)
 4. Har dere noen annen preferanse? Kan utsette den en uke, en uke + to dager etc?
 5. Hva skjedde med denne kampen? Er dere gira på en runde i kveld - ser ut som begge glemte denne i går.
 6. Vi hadde håpet på å slå dere i denne bunnstriden men det ble fort vanskelig nå haha
 7. Walkover? Blir visst det. Denne gikk dessverre i glemmeboka, beklager!
 8. Vi har høstferie mandagen denne kampen er satt opp og vil helst se at den blir flyttet en uke frem eller tilbake. Vi kan spille andre dager enn mandager også, bare ikke i høstferien. Noen ønsker om andre datoer?
 9. Vi har høstferie mandagen denne kampen er satt opp og vil helst se at den blir flyttet en uke frem eller tilbake. Vi kan spille andre dager enn mandager også, bare ikke i høstferien. Noen ønsker om andre datoer?
 10. Vi er PC, men ikke helt klare enda. Dvs jeg er på plass, men både andremann og hans eventuelle reserve/stand-in mangler. Reserven er hjemme om 30 min, mens jeg ikke har hørt noe fra PUSSYSTAIN. Kan hende det går mot walkover dessverre, med mindre dere er gira på å vente Ok, da prøver vi igjen kl. 22.30. Men vi kan ikke seinere enn det, da må det bli WO :/ Si ifra om dere er klare før den tid. Vi er klare om 15 min maks, setter dere opp game?
 11. Andremann er på plass om 5-10 min, så vi skal rekke før walkoveren inntreffer heldigvis!
 12. Vi er PC, men ikke helt klare enda. Dvs jeg er på plass, men både andremann og hans eventuelle reserve/stand-in mangler. Reserven er hjemme om 30 min, mens jeg ikke har hørt noe fra PUSSYSTAIN. Kan hende det går mot walkover dessverre, med mindre dere er gira på å vente
 13. Det tror jeg skal gå greit Litt kluss i skjemaet - var i tillegg en teaterforestilling 19.30 som vi ikke har helt koll på når slutter. Foretrekker dere å spille før 18.30 eller etter 21.30? 22.00 passer for oss. Passer det for dere? 22.00 passer flott! Ses da!
 14. Det tror jeg skal gå greit Litt kluss i skjemaet - var i tillegg en teaterforestilling 19.30 som vi ikke har helt koll på når slutter. Foretrekker dere å spille før 18.30 eller etter 21.30?
 15. Skal på U21-landskap mellom Norge og England kl 18.45, så må dessverre utsette kampen til etter den. Håper det går greit!
×
×
 • Create New...