Gå til innhold

hazhe

Medlemmer
  • Innlegg

    165
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hazhe

  1. Som over;

     

    En kompis av meg monterte turbo i sin 97mod Civic 1.4si og kræsjet.

     

    Taket faktisk. Da de oppdaget at det sto turbo i den, fikk han ikke igjen 5øre fra forsikringsselskapet..

    det er tragisk! deffor er det letter og godkjenne med 3liter oginal motor

    Er det mulig? Blir han fersket, så har han et problem! Det er STOR forskjell på 2 liters rekkefirer til 3 liters V6! Hvis de skal se bilen ved en eventuell ulykke, har han et kjempeproblem.

  2. Been there, done that! Har stått på venteliste for ADSL i 3 år. Bor 5 minutter fra Trondheim sentrum. Folk 500 meter i alle himmelretninger har ADSL, men ikke akkurat her. NGT har kunnet levere SDSL, til en pris av 1000 kr per mnd. Derfor vle jeg glad da telenor bestemte seg for å bygge ut. Gleden ble ikke midre da de oppgraderte tilbudet. xD. ADSL'n aktiveres 5. april!

     

    Det er bare å vente. Ingen har "rett" til bredbånd. Slik er det bare.Han får pent vente, eventuelt finne seg andre alternativer.

     

    Edit: 2007 står det. Først da kan han klage.

  3. Heisann. Fikk nettopp en Palm Tungsten T PDA mer eller mindre kastet i fanget. Jeg lurer litt på om den kan brukes til noe ircliknende, bare for å ha... det ville i og for seg ha vært ganske greit.

     

    Noen som vet om noe annet man kan bruke den til? Har mp3-spiller på den...

  4. Hei. Jeg har nettopp gått til anskaffelse av Deus Ex 2. Skuffelsen ble meget stor da jeg begynte spillet. FPS'en var vanvittig lav. Dette e rikke sutring som at jeg ikke har 100 fps konstant, men den ligger meget lavt, rundt 10-20. Jeg har versjon 1.1.

    Av hardware har jeg følgende av interesse; AMD XP 3200+, 512mb ddr ram, ATi radeon 9500 (350/290). Bruker den 3. nyeste Omega driveren.

     

    Med 9500 @ "pro" hacken, fikk jeg sjakkbrettmotiv og i det hele tatt. Greit nok hvis spillet hadde gått noenlunde flytende, men det gikk ikke stort bedre enn standard 9500. har alle innstillingene på High Preformance, AA av osv. Noen tips? Jeg vil spille Deus Ex 2!!! :(:cry:

  5. Sommerdekket er bare provisorisk, det skjønner vel alle. Vet at man da egentlig bare skal kjøre hjem og reparere, evt. ha 2 og 2 dekk like, men da den andre bilen er borte for tiden blir det ikke gjort noe i denne uka iallfall. Får se til neste uke.

     

    Har funnet ut at ~500 er det rimeligste jeg kommer for stålfelgen, samt rett over 700 for alufelger; ikke Toyotaoriginale. (stykkpriser seff)

  6. Jeg vil ikke kjøpe en 1971 corvette iallfall.

    En Impreza får du deg også.

     

    Hadde jeg hatt slike summer å kjøpe bil for, ville jeg ha kjøpt noe jeg kunne ha hatt lenge, og som samtidig hadde vært så gammel at verdien ikke ville ha tapt seg så mye. Jeg ville f.eks ha kjøpt en MB 230E fra ~1990, kanskje en A4 med 1,9TDi (lett å trimme). Vet at A4 fra midten av 90-tallet ikke er spesielt holdbare, men du kan jo være heldig. DU har enorme valg, men ikke fjott bort 300k på en ungdomsbil.

  7. Hvis enkelte personer her er såppas treige i oppfattelsen som de fremstår her, *host*bjaa, PIIIpower*, så må jeg vel forklare med teskje.

     

    Jeg hadde ikke tenkt å gå til Politiet, jeg synes bare det er utrolig latterlig å fortelle hvor fort man har kjørt, og i tillegg ha bilder av det. At han til og med tok bildet selv er rett og slett latterlig og idiotisk gjort.

  8. Bilde

     

    Sted: E-18, mellom Sandefjord og Tønsberg

    Klokken: 03:30

    Antall andre biler: 0

    Antall Felt: 3

     

    Bildet ble tatt rett før 200Km/t tokk enda et bilde rett etter på .. da jeg var på 210 km/t .. men kortet var fult :(

    men i den farten bevegde Turtelleren seg ganske sakte .. så er nok en del mer krefter i den ja ..

     

    bremset ned pga det gikk over til 2 felts og litt svingete

     

    det er Midtskile i områdt

    Smart. Tror jeg lagrer bildet og teksten. Politiet i mårra tidlig.

×
×
  • Opprett ny...