Gå til innhold

snurrings

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av snurrings

  1. Har kjøpt den nå. Har prøvd den med både ekstern Maxtor 200Gb disk, webcamera (Logitech et-eller-annet) og en Canon Pixima MP110 multifunksjonsprinter... Alt sammen fungerer som en drøm, var heller ikke spesiellt vanskelig å sette opp (men helt klart ikke den enkleste) om man har vært litt borti config av routere osv tidligere... Men igjen så er det greit å ha endel valgmuligheter på hvordan du vil confe ting og tang synes jeg! :)

     

    Jeg har oppgradert til siste FW, men har ikke fått testet rekkevidden enda. Håper det er bra som du sier Isbj0rn!

     

    Synd med nettverks-kortet ditt, er mye dårlig ute på markedet. Selv har jeg et Belkin F5D-7001 PCI-kort (108Mbps). Det er helt på trynet. Jeg har lagt inn drivere, satt opp riktig SSID med riktig krypteringsnøkler, men hver gang det skal få seg IP adresse går det ikke en så mye som en pakke hverken inn eller ut. Samma kan det være, bruker kabel: Mye raskere og mer stabilt uansett!! ;)

     

    Takk for alle svar!

  2. Jeg skal kjøpe meg ny disk til min Acer TM 8101WLMi...

     

    Minimum 80Gb & 5400RPM.

     

    Jeg er litt betenkt med å gå opp til 7200RPM pga varmedannelse da dette stort sett altid er et problem med bærbare, men om noen vet om bra disker hadde det såklart vært å ønske.

     

    Jeg er sånn generelt i tvil om støynivå/ytelse og ikke minst varmedannelse da jeg ikke har mye erfaring med HD til bærbar...

     

    Er det noen som har erfaringer med dette?

×
×
  • Opprett ny...